Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
22 minuty temu, Mikelas76 napisał:

Adamie czekam... 

Ze starego domu wiszą na necie/forum. W paśmie o którym w tym wątku dyskutujemy. 
W nowym pomiary wykonał także Piotrek, no jakoś je wykonał, bez tego stojących nie skorygujemy. Gdzieś pewno na na kompie.  
Oprogramowanie, którego użył to Arta. Rew-a nie poleca. Wykonywałem pomiary Rew także, to zgodności z Arta nie było, więc nie próbowałem dalej.

Pomiary pogłosu mam, ale kogo to obchodzi. Pomiar kolumn mam, ale kto potrafi je zrozumieć.

Napisano

No to mimo tego, ze piatek zrobilem sobie wolny na przyjecie zwrotnicy i subow, nie bedzie poswiecony na eksperymenty.

Zwrotnica przyszla dzisiaj i kurier pocalowal klamkę, mimo tego, ze wyraźnie bylo napisane, ze dostawa w piatek. Jeszcze się obraził i rzucil sluchawką.

Q21 najwyraźniej nie chce odemnie pieniedzy. Dzwonilem, pisalem niby wszystko dogadane było, a sprzedać nie sprzedali. I moze dobrze bo teraz po Black Friday ceny svs spadły. Dzis w koncu sie dodzwonilem ( 4 dni do nich wydzwanialem, glupi)ale maja 1szt.... no coż moze ktoś inny bedzie chcial moje pieniadze.

Szkoda tylko, ze specjalnie wolne wziolem na zabawy ze sprzetem.