pairtick Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu 48 minut temu, Adi777 napisał: Można nie lubić rapu, ale widać rozkwit czy też rozwój, na przykład poprzez różne kooperacje, między innymi z rockowymi czy jazzowymi wykonawcami. https://en.wikipedia.org/wiki/Back_on_the_Block#Personnel Np. w 1989-tym 😁 Tylko niech nikt nie porównuje do tego polskiego hip-hopu 🤦 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu 22 minuty temu, Mikelas76 napisał: Adamie czekam... Ze starego domu wiszą na necie/forum. W paśmie o którym w tym wątku dyskutujemy. W nowym pomiary wykonał także Piotrek, no jakoś je wykonał, bez tego stojących nie skorygujemy. Gdzieś pewno na na kompie. Oprogramowanie, którego użył to Arta. Rew-a nie poleca. Wykonywałem pomiary Rew także, to zgodności z Arta nie było, więc nie próbowałem dalej. Pomiary pogłosu mam, ale kogo to obchodzi. Pomiar kolumn mam, ale kto potrafi je zrozumieć. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 20 minut temu Napisano 20 minut temu No to mimo tego, ze piatek zrobilem sobie wolny na przyjecie zwrotnicy i subow, nie bedzie poswiecony na eksperymenty. Zwrotnica przyszla dzisiaj i kurier pocalowal klamkę, mimo tego, ze wyraźnie bylo napisane, ze dostawa w piatek. Jeszcze się obraził i rzucil sluchawką. Q21 najwyraźniej nie chce odemnie pieniedzy. Dzwonilem, pisalem niby wszystko dogadane było, a sprzedać nie sprzedali. I moze dobrze bo teraz po Black Friday ceny svs spadły. Dzis w koncu sie dodzwonilem ( 4 dni do nich wydzwanialem, glupi)ale maja 1szt.... no coż moze ktoś inny bedzie chcial moje pieniadze. Szkoda tylko, ze specjalnie wolne wziolem na zabawy ze sprzetem. Odpisz, cytując
Recommended Posts