leoś Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, d00 napisał: Esencja audiovoodoo to ściąganie kocyka z kolumn za pomocą DAC’a, buforów lampowych, Ale o Ci co chodzi z tym kocykiem? Kolega Mateolo tylko napisał ,że nie ma problemu. Innymi słowy zjawisko nie występuje. Jeszcze doprecyzuję napisał,że nie było bez opisywanego daca i nie ma też z dacem . I to powinno zakończyć temat obrazu dzwiękowego - tak jak to Mateolo słyszy i opisuje . Pozostawmy na boku kwestię na ile sformułowanie " kocyk" ma w ogóle sens. 15 minut temu, krupczatnik napisał: Panowie jaka jest szansa aby wątek wrócił na właściwe tory🙂 Liczę na kilka uczciwych zdań w temacie warmera . pozdro świąteczne dla wszystkich 🥳 W kilku słowach juz napisałem wcześniej, ogólnie zgadzam się tez z Mateolo ( a może on ze mną bo napisałem wcześniej) Może tylko kolega niepotrzebnie zwracał uwage na to czego nie ma ,zamiast pisać to to jest i co słyszy. I jest mała zadyma teraz . W każdym razie z Warmerem jest przyjemnie, łagodnie ale też precyzyjnie i przestrzennie ,niczego nie brakuje . Nie jestem poetą , powiem tylko że to bardziej dac dla ludzi którzy nie uciekają od dobrego winyla czy lampy. Nie polecam dla amatorów Yamahy z Bowersami , to nie ta szkoła. Oczywiście powyższe w granicach wpływu daca czyli stosunkowo niewielkim , dac to nie kolumny, to chyba jasne. Jeszcze uwaga eksploatacyjna: Wiim ultra połączony przez USB z Warmerem , o ile sam Wiim reaguje na włączenie Warmera blyskawicznie i pokazuje na ekranie wejscie USB , to już aplikacja Wiim na telefonie ma spóźniony zapłon i trzeba trochę czasu aby pokakała,że wyjscie USB jest aktywne do DAC i odwrotnie gdy wyłączysz daca , aplikacja przez parę minut pokazuje ze jest USB output . Ale to szczegól i sadze ,ze Wiim to ogarnie w jakimś updacie . Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, leoś napisał: Wiim ultra połączony przez USB z Warmerem , Leoś , kurna , my tu rozmawiamy , a Ty wyjeżdżasz z audio Sorry , już nic nie piszę, ale nie mogłem . 4 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, il Dottore napisał: Ja w każdym razie waliłem cegłówkami w zomowskie ryje na zadymach 🤣 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts