Rega Napisano Sobota o 18:46 Napisano Sobota o 18:46 4 godziny temu, pairtick napisał: Z tym, że to stare pokolenie, ten sprzęt już ma. W starym piecu diabeł pali - cytując stare przysłowie🙂.Poza tym, cheć zmian i prób jest chyba silniejsza niż u młodego pokolenia, przyzwyczajonego na ogół do sztampy. Oczywiście są bardzo chlubne wyjątki jak choćby kilku naszych forumowych Kolegów . Odpisz, cytując
pairtick Napisano Niedziela o 16:16 Napisano Niedziela o 16:16 @Rega Obawiam się, że to już są sprzętofile. Odsłuchy kolumn wielkości pudełka na buty, są tu chyba najlepszym - czyli, w sumie, najgorszym - przykładem. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano Poniedziałek o 09:31 Napisano Poniedziałek o 09:31 17 godzin temu, pairtick napisał: Odsłuchy kolumn wielkości pudełka na buty, są tu chyba najlepszym - czyli, w sumie, najgorszym - przykładem. Jakiej wielkości kolumny rekomendowałbyś do pokoju 18m2 (przy założeniu, że nie będą stały na środku, bo trzeba jakoś żyć)? Proszę, podaj jakieś konkretne modele (choćby i od Tannoy-a). 1 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano Poniedziałek o 09:59 Napisano Poniedziałek o 09:59 I co posłuchał go ktoś w końcu? 1 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Poniedziałek o 13:32 Autor Napisano Poniedziałek o 13:32 3 godziny temu, marcinmarcin napisał: I co posłuchał go ktoś w końcu? Ochotników brak więc pewnie pójdą poborowi. 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Poniedziałek o 15:23 Napisano Poniedziałek o 15:23 5 godzin temu, Rafał S napisał: Jakiej wielkości kolumny rekomendowałbyś do pokoju 18m2 (przy założeniu, że nie będą stały na środku, bo trzeba jakoś żyć)? Proszę, podaj jakieś konkretne modele (choćby i od Tannoy-a). Stałem przed podobnym dylematem, jeszcze na starej chałupie. Kupiłem te po lewej i wcale nie są zbyt duże. Moim zdaniem, nie ma co się bać 100-litrowych kolumn, tylko wypożyczyć i ustawić w pokoju. A stoją zgodnie z zaleceniami producenta. Tak, że nie wiem, czy to się łapie na 'nie będą stały na środku'. 3 Odpisz, cytując
Recommended Posts