Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
4 godziny temu, pairtick napisał:

Z tym, że to stare pokolenie, ten sprzęt już ma.

W starym piecu diabeł pali - cytując stare przysłowie🙂.Poza tym, cheć zmian i prób jest chyba silniejsza niż u młodego pokolenia, przyzwyczajonego na ogół do sztampy. Oczywiście są bardzo chlubne wyjątki jak choćby kilku naszych forumowych Kolegów . 

Napisano
17 godzin temu, pairtick napisał:

Odsłuchy kolumn wielkości pudełka na buty, są tu chyba najlepszym - czyli, w sumie, najgorszym - przykładem.

Jakiej wielkości kolumny rekomendowałbyś do pokoju 18m2 (przy założeniu, że nie będą stały na środku, bo trzeba jakoś żyć)? Proszę, podaj jakieś konkretne modele (choćby i od Tannoy-a). :) 

Napisano
5 godzin temu, Rafał S napisał:

Jakiej wielkości kolumny rekomendowałbyś do pokoju 18m2 (przy założeniu, że nie będą stały na środku, bo trzeba jakoś żyć)? Proszę, podaj jakieś konkretne modele (choćby i od Tannoy-a). :) 

Stałem przed podobnym dylematem, jeszcze na starej chałupie. Kupiłem te po lewej i wcale nie są zbyt duże. Moim zdaniem, nie ma co się bać 100-litrowych kolumn, tylko wypożyczyć i ustawić w pokoju.

Tannoy-8-1-600x402.jpg.62e8c295d087d5df8e1d8d684ab36e82.jpg

A stoją zgodnie z zaleceniami producenta.tannoy.gif.f231a42ca648f1163dad201c38a16db7.gif

Tak, że nie wiem, czy to się łapie na 'nie będą stały na środku'.