Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
52 minuty temu, kaczadupa napisał:

Były jakieś ustroje akustyczne w pokoju Unitry czy grali w gołych ścianach ? 

Szyby było przesłonięte roletami, miejscami były żaluzje (widać na na fotce powyżej).

A czy na ścianach coś było? Cholerka, nie zwróciłem uwagi, zafrapowany byłem rozmową z człowiekiem z Unitry. A później musiałem już pędzić, bo żonie znudził się pobyt w tej sali i oddalił się bez pozwolenia - musiałem ją namierzyć :) 

2 minuty temu, kaczadupa napisał:

Już ja wiem, gdzie wszyscy najwięcej czasu spędzali. Emocje gwarantowane :)

IMG_6273.jpeg

Zgadza się, w tej sali było najwięcej hostess, ale ja się nie rozglądałem, byłem z żoną... :) 

Napisano
1 godzinę temu, terracan1929 napisał:

Najważniejszym rynkiem zbytu są ...Chiny

To jest hit. Produkują w Polsce 17 razy drożej żeby później sprzedawać chińczykom. Jakby nie mogli rozpocząć produkcji w Chinach jak prawdziwe audiofilskie marki z całej Europy i nie tylko

1 godzinę temu, majkel74 napisał:

Grał cały system Unitry, więc największy udział w finalnym efekcie miały kolumny, które grały po prostu bardzo źle, płasko, sucho, bez życia. 

Przecież chyba kolega @S!N! kiedyś pisał że kolumny Unitry których słuchał grały zajebiscie. Chyba że to inne paczki.

Napisano
3 godziny temu, majkel74 napisał:

Grał cały system Unitry, więc największy udział w finalnym efekcie miały kolumny, które grały po prostu bardzo źle, płasko, sucho, bez życia. 

Te kolumny to mogą być naprawdę wąskim gardłem jakości dźwięku, a Unitra wpadła w pułapkę, muszą prezentować swoje kolumny, bo jakby wyglądało, że podłączyli inne, mając swoje. A, że traci na tym opinia o wzmacniaczu, to inna sprawa...