Bo0M Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Widziałem skróty, Onkyo było i chyba grało z Klipsch. Czekam na ten sprzęt od dawna, po drodze zdążyli już wyrzucić z obsługi Dirac ART i dalej cisza. Gdzieś w Azji ktoś testował i wrzucił krótki opis: https://m.mobile01.com/topicdetail.php?f=348&t=7149113 1 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 15 godzin temu, Misio38 napisał: Mój dźwięk wystawy (byłem tylko na stadionie) Mnie ten system też urzekł. zwłaszcza że w pokoju obok w którym byłem chwilę wcześniej grała Taga na jakiś budżetowych kolumnach więc kontrast był spory. Ale nic dziwnego. Tak dla informacji na tej karteczce przed kolumnami była cena: prawie 100 000PLN... za szt.! Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, Palmos napisał: Mnie ten system też urzekł Doczytałem, zadzwoniłem i się podjarałem, ponieważ niecałe 100km ode mnie już za niedługo do posłuchania. Zresztą cała seria Summit z Makalu właśnie. Almere. Wolnostojący budyneczek, z kilkoma salami. Malutkie i z niskim pogłosem. A fotelem można jeszcze pojeździć. I to w miejscu, gdzie serwisuję swoje lampowce. A i tym razem wezmę jeden set ze sobą i niech Pomarańczowi sami ocenią, czy będzie synergia czy jej nima. Odpisz, cytując
Bo0M Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nowy75 napisał: @Bo0M przetłumaczysz?😁 Już to robiłem przy pomocy Gemini AI. Nie chcę zaśmiecać wątku. Najprostszy sposób to wkleić link, który podałem np. do Gemini i poprosić o całościowe przetłumaczenie na język polski. Działa idealnie. Pozdrawiam! 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts