S!N! Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Tomasz Kluczynski napisał: Młody A dziękuję miło mi. Tylko u Ciebie to jest już zaawansowane stadium, chęć wypowiadania się za wszystkich. W domu też otwierasz gęba za resztę i jak nie jest po Twojej myśli to komuś wytykasz, że go tam nie chcesz… ? Edytowano 2 godziny temu przez S!N! Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, S!N! napisał: A dziękuję miło mi. Tylko u Ciebie to jest już zaawansowane stadium, chęć wypowiadania się za wszystkich. W domu też otwierasz gęba za resztę i jak nie jest po Twojej myśli to komuś wytykasz, że go tam nie chcesz… ? Nie interesuj się tym jak jest u kogoś jest w domu. Poczytaj sobie co inni koledzy wyżej(wcześniej) napisali na twój temat i wyciągnij z tego wnioski. Edytowano 2 godziny temu przez Tomasz Kluczynski 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) @S!N! jak możesz to napisz swoje wrażenia z paczek aktywnych, które tu proponujesz w dziale „Nasze testy”. Będzie łatwiejszy dostęp do informacji o nich i chyba właściwe miejsce. Tu jednak były widełki do 12kzl a te Neuemanny to cena, ja dobrze szukam, ponad 20kzł. Sorry, chyba jedno zero dodałem do ceny. Widzisz, potrzeba osobnego wątku na ich temat. Edytowano 2 godziny temu przez kaczadupa 4 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, S!N! napisał: W domu też otwierasz gęba za resztę i jak nie jest po Twojej myśli to komuś wytykasz, że go tam nie chcesz… ? @S!N! Nie wróżę Ci świetlanej przyszłości @BlaBla spróbuj , nawet jak nie zostaną , spróbuj wyciągnąć kolumny na środek. Nawet jak będziesz potem przysuwając z powrotem płakał przez tydzień . Nie wiem jak to jest ale największy progres brzmieniowy zawsze osiągałem darmowymi sposobami Odpisz, cytując
Recommended Posts