S!N! Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Tomasz Kluczynski napisał: Młody A dziękuję miło mi. Tylko u Ciebie to jest już zaawansowane stadium, chęć wypowiadania się za wszystkich. W domu też otwierasz gęba za resztę i jak nie jest po Twojej myśli to komuś wytykasz, że go tam nie chcesz… ? Edytowano 5 godzin temu przez S!N! Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, S!N! napisał: A dziękuję miło mi. Tylko u Ciebie to jest już zaawansowane stadium, chęć wypowiadania się za wszystkich. W domu też otwierasz gęba za resztę i jak nie jest po Twojej myśli to komuś wytykasz, że go tam nie chcesz… ? Nie interesuj się tym jak jest u kogoś jest w domu. Poczytaj sobie co inni koledzy wyżej(wcześniej) napisali na twój temat i wyciągnij z tego wnioski. Edytowano 4 godziny temu przez Tomasz Kluczynski 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) @S!N! jak możesz to napisz swoje wrażenia z paczek aktywnych, które tu proponujesz w dziale „Nasze testy”. Będzie łatwiejszy dostęp do informacji o nich i chyba właściwe miejsce. Tu jednak były widełki do 12kzl a te Neuemanny to cena, ja dobrze szukam, ponad 20kzł. Sorry, chyba jedno zero dodałem do ceny. Widzisz, potrzeba osobnego wątku na ich temat. Edytowano 4 godziny temu przez kaczadupa 4 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, S!N! napisał: W domu też otwierasz gęba za resztę i jak nie jest po Twojej myśli to komuś wytykasz, że go tam nie chcesz… ? @S!N! Nie wróżę Ci świetlanej przyszłości @BlaBla spróbuj , nawet jak nie zostaną , spróbuj wyciągnąć kolumny na środek. Nawet jak będziesz potem przysuwając z powrotem płakał przez tydzień . Nie wiem jak to jest ale największy progres brzmieniowy zawsze osiągałem darmowymi sposobami Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, S!N! napisał: W domu też otwierasz gęba za resztę https://pl.wikipedia.org/wiki/Hanys Cyk i pozamiatane 🤦♀️ Odpisz, cytując
S!N! Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Tomasz Kluczynski napisał: Poczytaj sobie co inni koledzy wyżej(wcześniej) napisali na twój temat i wyciągnij z tego wnioski. Po pierwsze to nie są moi koledzy po drugie trzeba mieć niezłe odklejenie, żeby wypowiadać się za wszystkich - na drugim forum też się trzepałeś ja ktoś miał inny pogląd i również nie pasowały Ci osoby i najlepiej jakby ich nie było, mam rację ?Do leczenia, innej opcji nie widzę chyba, że to demencja. 2 godziny temu, tomek4446 napisał: Nie wróżę Ci świetlanej przyszłości Nie Ty decydujesz o mojej przyszłości , więc sobie możesz popitolić bez sensu , forum to nie jest życie. I na koniec do wszystkich betonów, którzy twierdzą i mi wmawiają, że kogoś zmuszam do kupna zestawu premium niech sobie wbiją do łba, iż owszem namawiałem, ale do odsłuchu i porównania z zabaweczkami w domu . Nikt stąd nie słuchał takiej opcji, oprócz może jednej osoby. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, S!N! napisał: Nikt stąd nie słuchał takiej opcji, oprócz może jednej osoby. O dzięki Ci Boże, że zesłałeś na forum kolejnego oświeconego, który poznał istotę rzeczy 🥰. 3 Odpisz, cytując
cymes Napisano 54 minuty temu Napisano 54 minuty temu @S!N! Mam pytanie do Ciebie Czy słuchałeś Rubicon 2 w zaadoptowanym akustycznie pomieszczeniu @BlaBla, to by była podstawa. Pisałeś że słuchałeś Rubicon 6 w salonie i jak to nazwałeś przechodzący "random" potwierdził Ci że nie mają basu. Czy przez chwilę zastanowiłeś się że mogą zagrać inaczej w innym pomieszczeniu a nawet w tym samyn lecz innym miejscem odsłuchu. Nadużywanie przez Ciebie określeń domowe popierdółki i pudełeczka jest irytujące. Masz swoje zdanie, cenię sobie szczerość, pozwól innych mieć swoje zdanie, bądź ostrożniejszy z bezwzględną krytyką. 5 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 46 minut temu Napisano 46 minut temu 21 minut temu, S!N! napisał: Po pierwsze to nie są moi koledzy po drugie trzeba mieć niezłe odklejenie, żeby wypowiadać się za wszystkich - na drugim forum też się trzepałeś ja ktoś miał inny pogląd i również nie pasowały Ci osoby i najlepiej jakby ich nie było, mam rację ?Do leczenia, innej opcji nie widzę chyba, że to demencja. Nie Ty decydujesz o mojej przyszłości , więc sobie możesz popitolić bez sensu , forum to nie jest życie. I na koniec do wszystkich betonów, którzy twierdzą i mi wmawiają, że kogoś zmuszam do kupna zestawu premium niech sobie wbiją do łba, iż owszem namawiałem, ale do odsłuchu i porównania z zabaweczkami w domu . Nikt stąd nie słuchał takiej opcji, oprócz może jednej osoby. No niestety nie masz racji, i "wszystko" przeinaczasz , aby pasowało pod twoją tezę. Nie uszczęśliwiaj na siłę innych, tym co tobie pasuje, i to jeszcze w sposób jak byś wszystkie rozumy pozjadał. Odpisz, cytując
S!N! Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu 12 minut temu, cymes napisał: Czy słuchałeś Rubicon 2 w zaadoptowanym akustycznie pomieszczeniu Tak, dodatkowo nadmienię, iż dali słuchałem wiele modeli ( osobiście nie przepadam za wstęgami) Rubicon podstawkowe to kichy i nie ma co pitolić no chyba, że ktoś przechodzi z głośniczków komputerowych to dla niego może to grać. Sytuacja którą opisujesz nie dotyczyła podstawek tylko podłogówek. Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 36 minut temu Napisano 36 minut temu Czy kolega @S!N! Chcę na siłę zaorać temat ? Proponuję koledze @BlaBla zamknąć temat Moje podejrzenia chyba są słuszne , @S!N! Jest powiązany z branżą , jest bardzo nachalny z swoją wizją aktywnych monitorów z DSP na ,,G,, i ,, N,, Odpisz, cytując
cymes Napisano 33 minuty temu Napisano 33 minuty temu Indywidualne oceny to nie pitolenie. Podłogowe nie mają basu to aż strach pomyśleć co ukazują podstawkowe "kichy" @BlaBla wychodzi na to że mamy bardzo dużo szczęścia że trafiły nam się wadliwe egzemplarze z basem i to wyśmienitym ! 1 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 30 minut temu Napisano 30 minut temu 4 minuty temu, S!N! napisał: Rubicon podstawkowe to kichy i nie ma co pitolić no chyba, że ktoś przechodzi z głośniczków komputerowych to dla niego może to grać. Ja słuchałem głośników, sorry, popierdółek, które masz w domu. Ich brzmienie jest gorsze od głośników Bluetooth za 120 zł. Badziew potworny. 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 28 minut temu Autor Napisano 28 minut temu Jeżeli jest taka możliwość to proszę administratora o zamknięcie tematu. Został wyczerpany. Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 28 minut temu Napisano 28 minut temu 7 minut temu, maciek72 napisał: Czy kolega @S!N! Chcę na siłę zaorać temat ? Proponuję koledze @BlaBla zamknąć temat Moje podejrzenia chyba są słuszne , @S!N! Jest powiązany z branżą , jest bardzo nachalny z swoją wizją aktywnych monitorów z DSP na ,,G,, i ,, N,, Wygląda na to, że to jakiś nawiedzony troll, nie pierwszy i nie ostatni. Odpisz, cytując
S!N! Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu (edytowany) @majkel74 Przecież się chwaliłeś co słuchałeś to w sumie gówno i nic - trolla znajdź wśród swoich albo spójrz w lustro. @maciek72 Wręcz przeciwnie co mnie to obchodzi co kupi użytkownik, podałem przykład brzmienia które szuka i tyle, a czy odsłucha czy nie to jego indywidualna sprawa. 17 minut temu, cymes napisał: Podłogowe nie mają basu to aż strach pomyśleć co ukazują podstawkowe "kichy" No słabe monitorki no, ale nie ma się co dziwić cena w hi fi robi swoje. Edytowano 16 minut temu przez S!N! Odpisz, cytując
misiekx Napisano 12 minut temu Napisano 12 minut temu Piłeś nie pisz. Wiem że okres świąteczny sprzyja odprężeniu ale trochę kultury i taktu nie zaszkodzi. Odpisz, cytując
Recommended Posts