S!N! Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Tomasz Kluczynski napisał: Młody A dziękuję miło mi. Tylko u Ciebie to jest już zaawansowane stadium, chęć wypowiadania się za wszystkich. W domu też otwierasz gęba za resztę i jak nie jest po Twojej myśli to komuś wytykasz, że go tam nie chcesz… ? Edytowano 7 godzin temu przez S!N! Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, S!N! napisał: A dziękuję miło mi. Tylko u Ciebie to jest już zaawansowane stadium, chęć wypowiadania się za wszystkich. W domu też otwierasz gęba za resztę i jak nie jest po Twojej myśli to komuś wytykasz, że go tam nie chcesz… ? Nie interesuj się tym jak jest u kogoś jest w domu. Poczytaj sobie co inni koledzy wyżej(wcześniej) napisali na twój temat i wyciągnij z tego wnioski. Edytowano 6 godzin temu przez Tomasz Kluczynski 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) @S!N! jak możesz to napisz swoje wrażenia z paczek aktywnych, które tu proponujesz w dziale „Nasze testy”. Będzie łatwiejszy dostęp do informacji o nich i chyba właściwe miejsce. Tu jednak były widełki do 12kzl a te Neuemanny to cena, ja dobrze szukam, ponad 20kzł. Sorry, chyba jedno zero dodałem do ceny. Widzisz, potrzeba osobnego wątku na ich temat. Edytowano 6 godzin temu przez kaczadupa 4 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, S!N! napisał: W domu też otwierasz gęba za resztę i jak nie jest po Twojej myśli to komuś wytykasz, że go tam nie chcesz… ? @S!N! Nie wróżę Ci świetlanej przyszłości @BlaBla spróbuj , nawet jak nie zostaną , spróbuj wyciągnąć kolumny na środek. Nawet jak będziesz potem przysuwając z powrotem płakał przez tydzień . Nie wiem jak to jest ale największy progres brzmieniowy zawsze osiągałem darmowymi sposobami Odpisz, cytując
pairtick Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, S!N! napisał: W domu też otwierasz gęba za resztę https://pl.wikipedia.org/wiki/Hanys Cyk i pozamiatane 🤦♀️ Odpisz, cytując
S!N! Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Tomasz Kluczynski napisał: Poczytaj sobie co inni koledzy wyżej(wcześniej) napisali na twój temat i wyciągnij z tego wnioski. Po pierwsze to nie są moi koledzy po drugie trzeba mieć niezłe odklejenie, żeby wypowiadać się za wszystkich - na drugim forum też się trzepałeś ja ktoś miał inny pogląd i również nie pasowały Ci osoby i najlepiej jakby ich nie było, mam rację ?Do leczenia, innej opcji nie widzę chyba, że to demencja. 2 godziny temu, tomek4446 napisał: Nie wróżę Ci świetlanej przyszłości Nie Ty decydujesz o mojej przyszłości , więc sobie możesz popitolić bez sensu , forum to nie jest życie. I na koniec do wszystkich betonów, którzy twierdzą i mi wmawiają, że kogoś zmuszam do kupna zestawu premium niech sobie wbiją do łba, iż owszem namawiałem, ale do odsłuchu i porównania z zabaweczkami w domu . Nikt stąd nie słuchał takiej opcji, oprócz może jednej osoby. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, S!N! napisał: Nikt stąd nie słuchał takiej opcji, oprócz może jednej osoby. O dzięki Ci Boże, że zesłałeś na forum kolejnego oświeconego, który poznał istotę rzeczy 🥰. 3 Odpisz, cytując
cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @S!N! Mam pytanie do Ciebie Czy słuchałeś Rubicon 2 w zaadoptowanym akustycznie pomieszczeniu @BlaBla, to by była podstawa. Pisałeś że słuchałeś Rubicon 6 w salonie i jak to nazwałeś przechodzący "random" potwierdził Ci że nie mają basu. Czy przez chwilę zastanowiłeś się że mogą zagrać inaczej w innym pomieszczeniu a nawet w tym samyn lecz innym miejscem odsłuchu. Nadużywanie przez Ciebie określeń domowe popierdółki i pudełeczka jest irytujące. Masz swoje zdanie, cenię sobie szczerość, pozwól innych mieć swoje zdanie, bądź ostrożniejszy z bezwzględną krytyką. 5 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, S!N! napisał: Po pierwsze to nie są moi koledzy po drugie trzeba mieć niezłe odklejenie, żeby wypowiadać się za wszystkich - na drugim forum też się trzepałeś ja ktoś miał inny pogląd i również nie pasowały Ci osoby i najlepiej jakby ich nie było, mam rację ?Do leczenia, innej opcji nie widzę chyba, że to demencja. Nie Ty decydujesz o mojej przyszłości , więc sobie możesz popitolić bez sensu , forum to nie jest życie. I na koniec do wszystkich betonów, którzy twierdzą i mi wmawiają, że kogoś zmuszam do kupna zestawu premium niech sobie wbiją do łba, iż owszem namawiałem, ale do odsłuchu i porównania z zabaweczkami w domu . Nikt stąd nie słuchał takiej opcji, oprócz może jednej osoby. No niestety nie masz racji, i "wszystko" przeinaczasz , aby pasowało pod twoją tezę. Nie uszczęśliwiaj na siłę innych, tym co tobie pasuje, i to jeszcze w sposób jak byś wszystkie rozumy pozjadał. Odpisz, cytując
S!N! Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, cymes napisał: Czy słuchałeś Rubicon 2 w zaadoptowanym akustycznie pomieszczeniu Tak, dodatkowo nadmienię, iż dali słuchałem wiele modeli ( osobiście nie przepadam za wstęgami) Rubicon podstawkowe to kichy i nie ma co pitolić no chyba, że ktoś przechodzi z głośniczków komputerowych to dla niego może to grać. Sytuacja którą opisujesz nie dotyczyła podstawek tylko podłogówek. Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Czy kolega @S!N! Chcę na siłę zaorać temat ? Proponuję koledze @BlaBla zamknąć temat Moje podejrzenia chyba są słuszne , @S!N! Jest powiązany z branżą , jest bardzo nachalny z swoją wizją aktywnych monitorów z DSP na ,,G,, i ,, N,, 1 Odpisz, cytując
cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Indywidualne oceny to nie pitolenie. Podłogowe nie mają basu to aż strach pomyśleć co ukazują podstawkowe "kichy" @BlaBla wychodzi na to że mamy bardzo dużo szczęścia że trafiły nam się wadliwe egzemplarze z basem i to wyśmienitym ! 1 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, S!N! napisał: Rubicon podstawkowe to kichy i nie ma co pitolić no chyba, że ktoś przechodzi z głośniczków komputerowych to dla niego może to grać. Ja słuchałem głośników, sorry, popierdółek, które masz w domu. Ich brzmienie jest gorsze od głośników Bluetooth za 120 zł. Badziew potworny. 3 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Jeżeli jest taka możliwość to proszę administratora o zamknięcie tematu. Został wyczerpany. 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, maciek72 napisał: Czy kolega @S!N! Chcę na siłę zaorać temat ? Proponuję koledze @BlaBla zamknąć temat Moje podejrzenia chyba są słuszne , @S!N! Jest powiązany z branżą , jest bardzo nachalny z swoją wizją aktywnych monitorów z DSP na ,,G,, i ,, N,, Wygląda na to, że to jakiś nawiedzony troll, nie pierwszy i nie ostatni. 1 Odpisz, cytując
S!N! Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) @majkel74 Przecież się chwaliłeś co słuchałeś to w sumie gówno i nic - trolla znajdź wśród swoich albo spójrz w lustro. @maciek72 Wręcz przeciwnie co mnie to obchodzi co kupi użytkownik, podałem przykład brzmienia które szuka i tyle, a czy odsłucha czy nie to jego indywidualna sprawa. 17 minut temu, cymes napisał: Podłogowe nie mają basu to aż strach pomyśleć co ukazują podstawkowe "kichy" No słabe monitorki no, ale nie ma się co dziwić cena w hi fi robi swoje. Edytowano 2 godziny temu przez S!N! Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Piłeś nie pisz. Wiem że okres świąteczny sprzyja odprężeniu ale trochę kultury i taktu nie zaszkodzi. 2 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) @S!N! Stary, zamknij nam wszystkim „gęby” i napisz w dziale Nasze testy swoje wrażenia z obcowania z Neumann-em, do którego link tu dałeś. Może być nawet po męsku, kurfa jego je..na pier..na mać. Męskich recenzji nam brakuje. I nie robię sobie jaj. ! Możesz też porównać do jakichś audiofilskich głośników, pewnie masz Kolegów w mieście, którzy pożyczą Ci audiofilskie paczki na czas testów. Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, kaczadupa napisał: @S!N!pewnie masz Kolegów w mieście Obawiam się, że akurat z tym może być problem 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, majkel74 napisał: Obawiam się, że akurat z tym może być problem Majkel, koniec uszczypliwości. Niech @S!N! nas przekona, że warto sprawdzić Neumanna. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kaczadupa napisał: Niech @S!N! nas przekona, że warto sprawdzić Neumanna. Przecież przekonał nas, że są najlepsze i zjadają wszystkie pierdziawki HI-FI. Cieszmy się, że mamy monitory o studyjnym rodowodzie i nie jesteśmy zupełnie przegrani! Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ja wolę przeczytać konkretne porównanie. Gdzie jest lepiej, gdzie podobnie a gdzie są kompromisy. Samo - jest lepiej nic mi nie mówi. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A wiecie, że KEF produkował przetworniki do monitorów BBC? 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Kraft napisał: A wiecie, że KEF produkował przetworniki do monitorów BBC? Możesz mi nie przypominać KEFa? Chcesz, żeby skończył jak u Ciebie? Odpisz, cytując
Recommended Posts