Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Kogo obchodzą kolumny , @Vectorinni ten Karcher to jaki model ? 🤣 SE 4001 Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Piłkarzyki 😍 Czasy małoletnie mi się przypomniały i zawody w pubach 🥹 Kolumny jak najbardziej prawidłowe wielkościowo. Przynajmniej nie trzeba kombinować z subwooferem. Edytowano 1 godzinę temu przez Artur Charicki Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Artur Charicki napisał: Piłkarzyki 😍 Czasy małoletnie mi się przypomniały i zawody w pubach 🥹 Dostałem od mojej kochanej żonki, ale ostatnio tylko kurz zbierają. Nie mam z kim grać. A w szafce pod TV czekają "motywatory" dla gości. Znajdzie się coś z Tennessee i ze Szkocji i z Irlandii...🙂 3 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, soberowy napisał: Zapewne WD3, każdy w domu taki posiada Wreszcie jakiś ciekawy temat Odpisz, cytując
Recommended Posts