Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
1 minutę temu, Artur Charicki napisał:

Piłkarzyki 😍 Czasy małoletnie mi się przypomniały i zawody w pubach 🥹

Dostałem od mojej kochanej żonki, ale ostatnio tylko kurz zbierają. Nie mam z kim grać. A w szafce pod TV czekają "motywatory" dla gości. Znajdzie się coś z Tennessee i ze Szkocji i z Irlandii...🙂

Napisano

U mnie standy już na gotowo. Stoją zasypane audiofilskim piaskiem z Castoramy 😁, waga prawie 22 kg/sztuka 💪 ale można je dość swobodnie przesunąć 👍.

Wrażenie dźwiękowe jest takie jakbym zmienił kolumny na Rubicon 2+ 😆 albo new edition albo coś w tym stylu 😎

To jedne z najlepiej wydanych monet na sprzęt audio. A w przeliczeniu na cenę za kilogram to już w ogóle 😁.

Napisano
16 minut temu, BlaBla napisał:

new edition albo coś w tym stylu 😎

Wierzę, chociaż…. trochę „dźwięczności” po zasypaniu ubywa. :)

A zasypał na 2/3 czy do pełna? Pytam, bo nie wiem czy masz teraz  wersję SE czy SE Signature. 

Napisano
Przed chwilą, kaczadupa napisał:

Wierzę, chociaż…. trochę „dźwięczności” po zasypaniu ubywa. :)

A zasypał na 2/3 czy do pełna? Pytam, bo nie wiem czy masz teraz  wersję SE czy SE Signature. 

Do pełna poszło (trochę z rozpędu 😅) także na bogato!

Napisano
58 minut temu, BlaBla napisał:

Do pełna poszło (trochę z rozpędu 😅) także na bogato!

Czyli w weekend rozkręcam rubikore 2 od standow, wsypuje piach z Castoramy i skręcam ponownie,  chce mieć rubikore 2 SE LUX.

Napisano
1 godzinę temu, Mprezi napisał:

Czyli w weekend rozkręcam rubikore 2 od standow, wsypuje piach z Castoramy i skręcam ponownie,  chce mieć rubikore 2 SE LUX.

Tylko pamiętaj nie za gruba frakcja piasku, bo Ci bas poluzuje....😁