mateolo2 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Hej, Nie mogę się zdecydować między dc blockerem tagi a tomanka? Ktoś miał, testował? Możecie coś polecić? Bardziej skłaniam się ku Tadze bo ma wyższe napięcie maksymalne plus zabezpieczenie przeciwprzepięciowe. A o Tomanku czytałem tu na forum, że komuś strasznie zamulił dźwięk. Możecie się wypowiedziec proszę? Edytowano 1 godzinę temu przez mateolo2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Zacznijmy od tego po co Ci DC blocker ? Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 21 minut temu, tomek4446 napisał: Zacznijmy od tego po co Ci DC blocker ? Żeby oczyścić sieć z DC i mieć czyste AC Jak przykładam ucho do wzmacniacza to słyszę transformator Edytowano 1 godzinę temu przez mateolo2 Odpisz, cytując
cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, mateolo2 napisał: Żeby oczyścić sieć z DC i mieć czyste AC Lepiej uważaj, też miałem kupić Tagę jednak skłoniłem się do Supry za grubą pęgę ze względu na niby mniej inwazyjne filtry. Niestety nastąpiła silna degradacja dźwięku. Okazuje się że końcówka mocy, przedwzmacniacz i przetwornik lubią brudny prąd. Został transport i do niego został finalnie iFi iPower Elite. Router to syfiasz jak nie masz swicza z izolacją galwaniczną (jak ja) robotę zrobi iFi iPower X. 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 48 minut temu Napisano 48 minut temu Mam TH - PF1000DC, złego słowa nie powiem. Ale z niczym nie porównywałem. Jakość dźwięku poszła in plus. Już nie pamiętam jednak szczegółów. Byłem zadowolony i jestem. Nie planuję zmian. Odpisz, cytując
cymes Napisano 30 minut temu Napisano 30 minut temu Żeby doprecyzować nie sprawdzałem dc block tylko SUPRA MD-04EU/SP Mk3.1 która ma: "nieinwazyjny filtr przeciwzakłóceniowy (NIF) eliminuje zakłócenia ujemnie wpływające na pracę elektronicznych urządzeń audio, które mogą pogarszać jakość dźwięku" Odpisz, cytując
Recommended Posts