pairtick Napisano Wtorek o 20:04 Napisano Wtorek o 20:04 6 minut temu, DiBatonio napisał: Daj spokój z tym wygrzewaniem. Nie widzisz co się tu dzieje, zaraz @BlaBla się dowie, że ma niewidzialnego przyjaciela. 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Jaki Ty masz sprzęt, bo nie wiem czy jest sens stawiania mojego w ewentualnym zakładzie o rozpoznawanie brzmienia kabli i bezpieczników sieciowych 😝 Yamaha NP-S303 QED Reference Digital Audio Arcam rDAC Rothwell Attenuator -15dB QED Reference Audio Yamaha A-S1100 QED Signature Revelation Airloc Banana Plug (bi-wiring) Tannoy Kensington GR Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano Wtorek o 20:10 Napisano Wtorek o 20:10 Do Logitecha bezpiecznika nie wsadzisz, nie musisz sie martwić 😁😁😁 Czuję cały czas podskakiwanie w moją stronę, dobrze sie bawisz ? Odpisz, cytując
pairtick Napisano Wtorek o 21:06 Napisano Wtorek o 21:06 55 minut temu, DiBatonio napisał: Czuję cały czas podskakiwanie w moją stronę No wiesz co. A tak z ciekawości, to na czym słuchasz? Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano Wtorek o 22:53 Napisano Wtorek o 22:53 (edytowany) Na sprzęcie audio. Poproś grzecznie administrację, żeby coś zrobiła, aby użytkownicy mogli zobaczyć w naszych profilach co jest w zakładce "o mnie" to zobaczysz wszystko co składa się na mój system audio. Od gniazdka w ścianie po głośniki i akustykę. Edytowano Wtorek o 22:56 przez DiBatonio Odpisz, cytując
pairtick Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 20 godzin temu, DiBatonio napisał: Poproś grzecznie administrację, żeby coś zrobiła, aby użytkownicy mogli zobaczyć w naszych profilach co jest w zakładce "o mnie" Prosiłem, najwyraźniej mają to w głębokim poważaniu ☹️ Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, pairtick napisał: Prosiłem, najwyraźniej mają to w głębokim poważaniu ☹️ Pamiętam, też o tym pisałem w wątku Pytania do Administracji. Najwidoczniej jesteśmy mało ważni dla tego forum, może gdyby zapytał lub złożył prośbę ktoś inny, bardziej ceniony , ważniejszy od nas, wtedy by się nad tym pochylili. Co zrobisz, jak nic nie zrobisz. Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Dnia 17.03.2026 o 18:05, pairtick napisał: Jeszcze jest taka możliwość, że inni mają to w tzw. 'głębokim poważaniu' 😁 Jeszcze jest taka możliwość że wszyscy 🤮 już tą grą w "dobry i zły policjant" Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 14 godzin temu, DiBatonio napisał: Pamiętam, też o tym pisałem w wątku Pytania do Administracji. Najwidoczniej jesteśmy mało ważni dla tego forum, może gdyby zapytał lub złożył prośbę ktoś inny, bardziej ceniony , ważniejszy od nas, wtedy by się nad tym pochylili. Co zrobisz, jak nic nie zrobisz. @Redakcja AUDIO na 100% przyjrzała się zagadnieniu i widocznie nic nie można poradzić. Ja widzę twoje "o mnie", ale jest tam też info "IPS spam". Może silnik forum ma takie zabezpieczenia prewencyjne, a informatycy zajmujący się tematem nie odkręcają tego "zaworka" by coś się nie posypało. Nie jest tak że jedni są lepsi od drugich i proszę nie konfabuluj na temat. Prawda jest taka, że to właśnie Ty czasami masz większe fory i atencję niż inni Pozdrawiam. M 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, MariuszZ napisał: 😮 sporo tam tego już "nagromadziłeś" @DiBatonio 👍 Odpisz, cytując
Redakcja AUDIO Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Cześć! To jest popiół do posypania mojej głowy, słusznie wjeżdżacie mi na psychikę, tym razem pozwalam 😶🌫️ Wybaczcie. Wszyscy są ważni. Zaraz wszystko obadam, zobaczę, co nie gra i jakie są możliwości naprawy, i odezwę się jak najszybciej (ale to będzie tym razem zwyczajowe "jak najszybciej") 🙆♀️ Pozdrawiam, Ola Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 49 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: To jest popiół do posypania mojej głowy O rany - a ja czymś podobnym standy zasypałem... 2 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @burz posłuchałem Twojej rady, nie odesłałem jeszcze żadnego z kabli i po trzech dniach słuchania Primusa zmieniłem na Stratusa. Nie chodzi o wygrzewanie itd, tylko po prostu dalem sobie czas i posłuchałem bardzo dużo, różnej muzyki. Na razie wrażenie mam takie, że Primus wszystko zgasił albo złagodził, jak zwał, tak zwał, w kazdym razie odczułem jakiś brak czegoś... Stratus znowu przywrócił blask nagraniom. Zobaczę do poniedziałku jak to gra w przekroju szerszego repertuaru. 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, MariuszZ napisał: @Redakcja AUDIO na 100% przyjrzała się zagadnieniu i widocznie nic nie można poradzić. Ja widzę twoje "o mnie", ale jest tam też info "IPS spam". Może silnik forum ma takie zabezpieczenia prewencyjne, a informatycy zajmujący się tematem nie odkręcają tego "zaworka" by coś się nie posypało. https://www.audiostereo.pl/profile/79915-pseudodrummer/ Na sąsiednim zakładek w profilu nie brakuje - widać bez zalogowania, bo nie mam tam konta. Czyli można. 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: W sumie, co kto lubi 😉 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dnia 17.03.2026 o 23:53, DiBatonio napisał: Poproś grzecznie administrację, żeby coś zrobiła, 19 godzin temu, pairtick napisał: Prosiłem, najwyraźniej mają to w głębokim poważaniu A przeczytałeś ze zrozumieniem ? Nacisk ma być położony na " GRZECZNIE ". 1 Odpisz, cytując
cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @BlaBla podłącz Primusa do preampu to świetna kombinacja z Staratusem na końcówce. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, tomek4446 napisał: A przeczytałeś ze zrozumieniem ? Nacisk ma być położony na " GRZECZNIE ". Grzecznie już było, teraz jest mi to obojętne 🤷♀️ 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, MariuszZ napisał: Nie jest tak że jedni są lepsi od drugich i proszę nie konfabuluj na temat. Prawda jest taka, że to właśnie Ty czasami masz większe fory i atencję niż inni Oj tam oj tam.🤭 Użyłem wytrycha, żeby wywołać redakcję. Najważniejsze, że wytrych zadziałał.😏 Mariusz to było bardziej w kategoriach "pół serio, pół żartem", nie bylo moim zamiarem obrażać redakcje, czy moderacje. 😘 2 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: To jest popiół do posypania mojej głowy, słusznie wjeżdżacie mi na psychikę, tym razem pozwalam 😶🌫️ Wybaczcie. Wszyscy są ważni. Zaraz wszystko obadam, zobaczę, co nie gra i jakie są możliwości naprawy, i odezwę się jak najszybciej (ale to będzie tym razem zwyczajowe "jak najszybciej") 🙆♀️ Za późno na popiół, Środa Popielcowa już dawno za nami/wami 😉 Olu, nikt nie chce ryć Twojej psychiki 😊 Miło by było, gdyby dało się to naprawić. Z góry dziękuję 😉 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, DiBatonio napisał: nie bylo moim zamiarem obrażać redakcje, czy moderacje. 8 minut temu, DiBatonio napisał: Miło by było, gdyby dało się to naprawić. Z góry dziękuję 😉 Co zrobiłeś z @DiBatonio ? Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, tomek4446 napisał: Co zrobiłeś z @DiBatonio ? Nic, nie doceniasz mnie... Ale nie brnijmy dalej w tę dyskusję, wiele razy tłumaczyłem. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 21 minut temu Napisano 21 minut temu 2 godziny temu, pairtick napisał: Na sąsiednim zakładek w profilu nie brakuje - widać bez zalogowania, bo nie mam tam konta. Czyli można. Czyli w moim profilu też zobaczysz? 😁 Akurat tam, to należy mieć wywalone, ale niech mają jak już tak bardzo chcą. 😏 Odpisz, cytując
Recommended Posts