Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
30 minut temu, Wing0 napisał:

WBA trochę inna sprawa ma marke wyrobioną i odsprzedaż ewentualną to strata 20% nie 50 czy więcej.

To ja coś nie mam talentu negocjacyjnego, bo (pomijając lampy), wystawiam swój za pół ceny, a chętnych brak 🙄

Napisano (edytowany)

Takie czasy.... sprzedać coś poza tanimi chinolami to trzeba sie napocić w pierony

To pre ze Śląska?

Edytowano przez RoRo
Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości
Napisano
3 godziny temu, BlaBla napisał:

To ja coś nie mam talentu negocjacyjnego, bo (pomijając lampy), wystawiam swój za pół ceny, a chętnych brak

Cierpliwości. Raz , że to pre słuchawkowe , więc już się robi wąskie gardło dwa że nie nazywa się Fiio :) Sprzedaż , to kwestia czasu.

Napisano
23 minuty temu, tomek4446 napisał:

Cierpliwości. Raz , że to pre słuchawkowe , więc już się robi wąskie gardło dwa że nie nazywa się Fiio :) Sprzedaż , to kwestia czasu.

Tomek, to nie jest pre słuchawkowe. To wzmacniacz słuchawkowy, który może pracować jako przedwzmacniacz liniowy. Dostałem coś podobnego od kolegi Adama @AudioTube. Poza tym, że świetnie mi się słucha na tym muzyczki na słuchawkach (pewnie trochę magia świecących lampek 😁), to wygląda przecudownie.  

I w sumie trochę dziwię się i Adamowi (chociaż tutaj wiem, że to był ekscentryk o dobrym sercu) i koledze @BlaBla, że chce się pozbyć czegoś tak kunsztownie wykonanego.