BlaBla Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 30 minut temu, Wing0 napisał: WBA trochę inna sprawa ma marke wyrobioną i odsprzedaż ewentualną to strata 20% nie 50 czy więcej. To ja coś nie mam talentu negocjacyjnego, bo (pomijając lampy), wystawiam swój za pół ceny, a chętnych brak 🙄 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) Takie czasy.... sprzedać coś poza tanimi chinolami to trzeba sie napocić w pierony To pre ze Śląska? Edytowano 4 godziny temu przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) WBA Edytowano 4 godziny temu przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, BlaBla napisał: To ja coś nie mam talentu negocjacyjnego, bo (pomijając lampy), wystawiam swój za pół ceny, a chętnych brak Cierpliwości. Raz , że to pre słuchawkowe , więc już się robi wąskie gardło dwa że nie nazywa się Fiio Sprzedaż , to kwestia czasu. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A to kolega @BlaBla słuchawkowe chce opylić,bo już się zastanawiałem ,czy wszystko ze mną w porządku. Tu Tomek @tomek4446 ogląda WBA w budowie ,a tutaj WBA na sprzedaż 😁 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, tomek4446 napisał: Cierpliwości. Raz , że to pre słuchawkowe , więc już się robi wąskie gardło dwa że nie nazywa się Fiio Sprzedaż , to kwestia czasu. Tomek, to nie jest pre słuchawkowe. To wzmacniacz słuchawkowy, który może pracować jako przedwzmacniacz liniowy. Dostałem coś podobnego od kolegi Adama @AudioTube. Poza tym, że świetnie mi się słucha na tym muzyczki na słuchawkach (pewnie trochę magia świecących lampek 😁), to wygląda przecudownie. I w sumie trochę dziwię się i Adamowi (chociaż tutaj wiem, że to był ekscentryk o dobrym sercu) i koledze @BlaBla, że chce się pozbyć czegoś tak kunsztownie wykonanego. 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, KrólKiczu napisał: Tomek, to nie jest pre słuchawkowe. To wzmacniacz słuchawkowy, Dzięki za korektę. Zwracam honor. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu 1 godzinę temu, KrólKiczu napisał: Tomek, to nie jest pre słuchawkowe. To wzmacniacz słuchawkowy, który może pracować jako przedwzmacniacz liniowy. Dostałem coś podobnego od kolegi Adama @AudioTube. Poza tym, że świetnie mi się słucha na tym muzyczki na słuchawkach (pewnie trochę magia świecących lampek 😁), to wygląda przecudownie. I w sumie trochę dziwię się i Adamowi (chociaż tutaj wiem, że to był ekscentryk o dobrym sercu) i koledze @BlaBla, że chce się pozbyć czegoś tak kunsztownie wykonanego. Trochę miejsca brak na wszystko. Ale jak nie uda się sprzedać, to pojedzie do mnie do pracy. Kilkanaście godzin w tygodniu mogę słuchać podczas pracy, więc zajęcie będzie miał. A w domu Blazebird obejmie rolę m.in. właśnie pre sluchawkowego, a za wzmacniacz będzie robił wydajny teac 507, przy czym użycie lampy jako pre będzie opcjonalne. Taka kombinacja...😏 Odpisz, cytując
Recommended Posts