BlaBla Napisano wczoraj o 13:31 Napisano wczoraj o 13:31 30 minut temu, Wing0 napisał: WBA trochę inna sprawa ma marke wyrobioną i odsprzedaż ewentualną to strata 20% nie 50 czy więcej. To ja coś nie mam talentu negocjacyjnego, bo (pomijając lampy), wystawiam swój za pół ceny, a chętnych brak 🙄 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano wczoraj o 13:35 Napisano wczoraj o 13:35 (edytowany) Takie czasy.... sprzedać coś poza tanimi chinolami to trzeba sie napocić w pierony To pre ze Śląska? Edytowano wczoraj o 14:16 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując
BlaBla Napisano wczoraj o 14:08 Napisano wczoraj o 14:08 (edytowany) WBA Edytowano wczoraj o 14:17 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 3 godziny temu, BlaBla napisał: To ja coś nie mam talentu negocjacyjnego, bo (pomijając lampy), wystawiam swój za pół ceny, a chętnych brak Cierpliwości. Raz , że to pre słuchawkowe , więc już się robi wąskie gardło dwa że nie nazywa się Fiio Sprzedaż , to kwestia czasu. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu A to kolega @BlaBla słuchawkowe chce opylić,bo już się zastanawiałem ,czy wszystko ze mną w porządku. Tu Tomek @tomek4446 ogląda WBA w budowie ,a tutaj WBA na sprzedaż 😁 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 23 minuty temu, tomek4446 napisał: Cierpliwości. Raz , że to pre słuchawkowe , więc już się robi wąskie gardło dwa że nie nazywa się Fiio Sprzedaż , to kwestia czasu. Tomek, to nie jest pre słuchawkowe. To wzmacniacz słuchawkowy, który może pracować jako przedwzmacniacz liniowy. Dostałem coś podobnego od kolegi Adama @AudioTube. Poza tym, że świetnie mi się słucha na tym muzyczki na słuchawkach (pewnie trochę magia świecących lampek 😁), to wygląda przecudownie. I w sumie trochę dziwię się i Adamowi (chociaż tutaj wiem, że to był ekscentryk o dobrym sercu) i koledze @BlaBla, że chce się pozbyć czegoś tak kunsztownie wykonanego. 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 32 minuty temu, KrólKiczu napisał: Tomek, to nie jest pre słuchawkowe. To wzmacniacz słuchawkowy, Dzięki za korektę. Zwracam honor. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 1 godzinę temu, KrólKiczu napisał: Tomek, to nie jest pre słuchawkowe. To wzmacniacz słuchawkowy, który może pracować jako przedwzmacniacz liniowy. Dostałem coś podobnego od kolegi Adama @AudioTube. Poza tym, że świetnie mi się słucha na tym muzyczki na słuchawkach (pewnie trochę magia świecących lampek 😁), to wygląda przecudownie. I w sumie trochę dziwię się i Adamowi (chociaż tutaj wiem, że to był ekscentryk o dobrym sercu) i koledze @BlaBla, że chce się pozbyć czegoś tak kunsztownie wykonanego. Trochę miejsca brak na wszystko. Ale jak nie uda się sprzedać, to pojedzie do mnie do pracy. Kilkanaście godzin w tygodniu mogę słuchać podczas pracy, więc zajęcie będzie miał. A w domu Blazebird obejmie rolę m.in. właśnie pre sluchawkowego, a za wzmacniacz będzie robił wydajny teac 507, przy czym użycie lampy jako pre będzie opcjonalne. Taka kombinacja...😏 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu (edytowany) 46 minut temu, BlaBla napisał: Trochę miejsca brak na wszystko. Ale jak nie uda się sprzedać, to pojedzie do mnie do pracy. Kilkanaście godzin w tygodniu mogę słuchać podczas pracy, więc zajęcie będzie miał. A w domu Blazebird obejmie rolę m.in. właśnie pre sluchawkowego, a za wzmacniacz będzie robił wydajny teac 507, przy czym użycie lampy jako pre będzie opcjonalne. Taka kombinacja...😏 Co prawda nie wiem gdzie pracujesz, ale już wyobrażam sobie reakcje ludzi w mojej pracy ja rozkładam się z tym sprzętem 😃 W wersji skrajnej: "Powoli oddalajcie się od Rafała, policja już jedzie. Mówiliśmy, żeby nie brał do siebie wysokości tej podwyżki..." Edytowano 19 godzin temu przez Raf_raf Odpisz, cytując
Rega Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 4 minuty temu, Raf_raf napisał: Powoli oddalajcie się od Rafała, policja już jedzie. Raczej nie policja, tylko karetka ze szpitala psychiatrycznego😋 1 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Rega napisał: Raczej nie policja, tylko karetka ze szpitala psychiatrycznego😋 "Mamy na piętrze faceta, który słucha żarówek i wygląda, że dobrze się bawi" 😃 2 Odpisz, cytując
Rega Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu I jeszcze mówi, że każdą inaczej słychać. Od razu w kaftan.😋 1 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 23 godziny temu, T Z6 napisał: Te wzmacniacze mialy jakis czas temu opinie bardzo awaryjnych.Nie wiem czy wszystkie ich modele i czy nadal tak jest.Pokazywano tez ich budowe wewnetrzną i nie wyglądalo to dobrze. Fezz kiedyś, a Fezz teraz to dwa różne światy Spójrz na zdjęcia nowej Luny i porównaj ją z pierwszymi Silver Lunami Co do awaryjności, to nie pamiętam, kiedy ostatnio mieliśmy zgłoszenie gwarancyjne na Fezza. Gdybyś chciał posłuchać Luny, czy Titanii - zapraszam do kontaktu Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Q21 napisał: Fezz kiedyś, a Fezz teraz to dwa różne światy Spójrz na zdjęcia nowej Luny i porównaj ją z pierwszymi Silver Lunami Co do awaryjności, to nie pamiętam, kiedy ostatnio mieliśmy zgłoszenie gwarancyjne na Fezza. Gdybyś chciał posłuchać Luny, czy Titanii - zapraszam do kontaktu Z tego co wiem to chyba ludzie wysylali te wzmacniacze bezposrednio do producenta.Kontakt z nimi był chwalony jako bardzo dobry.Ale wiem to tylko z opisów na forach. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Q21 napisał: Fezz kiedyś, a Fezz teraz to dwa różne światy Wierzę na słowo Mój serwisant jak drzewiej widział Fezz-a to nie przyjmował do naprawy Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Audio Antonomy mi odpowiedział na zapytanie o budowe dla mnie wzmacniacza ze obecnie ze względu na ogrom pracy nie bedzie w stanie wykonac tego nawet w trzy miesiace.Po namysle i sugestiach waszych doszedlem do wniosku ze faktycznie lepiej kupić cos takiego na zamówienie lub ewentualnie cos z drugiej ręki ale z porządnej stajni.Najlepszy dowód to moj Synthezis.Minał rok od kupna i usterka.Niby firma zacna...ale widocznie teraz i tam rządzą księgowi. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 35 minut temu, T Z6 napisał: nawet w trzy miesiace. Nawet .... ? To express. @T Z6 masz coś konkretnego na myśli, czy dopiero klaruje Ci się koncepcja? Edytowano 1 godzinę temu przez BlaBla Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, BlaBla napisał: Nawet .... ? To express. @T Z6 masz coś konkretnego na myśli, czy dopiero klaruje Ci się koncepcja? Kieruje sie koncepcja. 1 Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, BlaBla napisał: Nawet .... ? To express. @T Z6 masz coś konkretnego na myśli, czy dopiero klaruje Ci się koncepcja? Obiecali ze cos doradzą. Odpisz, cytując
Recommended Posts