BlaBla Napisano Niedziela o 13:31 Napisano Niedziela o 13:31 30 minut temu, Wing0 napisał: WBA trochę inna sprawa ma marke wyrobioną i odsprzedaż ewentualną to strata 20% nie 50 czy więcej. To ja coś nie mam talentu negocjacyjnego, bo (pomijając lampy), wystawiam swój za pół ceny, a chętnych brak 🙄 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano Niedziela o 13:35 Napisano Niedziela o 13:35 (edytowany) Takie czasy.... sprzedać coś poza tanimi chinolami to trzeba sie napocić w pierony To pre ze Śląska? Edytowano Niedziela o 14:16 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując
BlaBla Napisano Niedziela o 14:08 Napisano Niedziela o 14:08 (edytowany) WBA Edytowano Niedziela o 14:17 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Niedziela o 16:37 Napisano Niedziela o 16:37 3 godziny temu, BlaBla napisał: To ja coś nie mam talentu negocjacyjnego, bo (pomijając lampy), wystawiam swój za pół ceny, a chętnych brak Cierpliwości. Raz , że to pre słuchawkowe , więc już się robi wąskie gardło dwa że nie nazywa się Fiio Sprzedaż , to kwestia czasu. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano Niedziela o 17:04 Napisano Niedziela o 17:04 A to kolega @BlaBla słuchawkowe chce opylić,bo już się zastanawiałem ,czy wszystko ze mną w porządku. Tu Tomek @tomek4446 ogląda WBA w budowie ,a tutaj WBA na sprzedaż 😁 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano Niedziela o 17:07 Napisano Niedziela o 17:07 23 minuty temu, tomek4446 napisał: Cierpliwości. Raz , że to pre słuchawkowe , więc już się robi wąskie gardło dwa że nie nazywa się Fiio Sprzedaż , to kwestia czasu. Tomek, to nie jest pre słuchawkowe. To wzmacniacz słuchawkowy, który może pracować jako przedwzmacniacz liniowy. Dostałem coś podobnego od kolegi Adama @AudioTube. Poza tym, że świetnie mi się słucha na tym muzyczki na słuchawkach (pewnie trochę magia świecących lampek 😁), to wygląda przecudownie. I w sumie trochę dziwię się i Adamowi (chociaż tutaj wiem, że to był ekscentryk o dobrym sercu) i koledze @BlaBla, że chce się pozbyć czegoś tak kunsztownie wykonanego. 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Niedziela o 17:39 Napisano Niedziela o 17:39 32 minuty temu, KrólKiczu napisał: Tomek, to nie jest pre słuchawkowe. To wzmacniacz słuchawkowy, Dzięki za korektę. Zwracam honor. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano Niedziela o 18:26 Napisano Niedziela o 18:26 1 godzinę temu, KrólKiczu napisał: Tomek, to nie jest pre słuchawkowe. To wzmacniacz słuchawkowy, który może pracować jako przedwzmacniacz liniowy. Dostałem coś podobnego od kolegi Adama @AudioTube. Poza tym, że świetnie mi się słucha na tym muzyczki na słuchawkach (pewnie trochę magia świecących lampek 😁), to wygląda przecudownie. I w sumie trochę dziwię się i Adamowi (chociaż tutaj wiem, że to był ekscentryk o dobrym sercu) i koledze @BlaBla, że chce się pozbyć czegoś tak kunsztownie wykonanego. Trochę miejsca brak na wszystko. Ale jak nie uda się sprzedać, to pojedzie do mnie do pracy. Kilkanaście godzin w tygodniu mogę słuchać podczas pracy, więc zajęcie będzie miał. A w domu Blazebird obejmie rolę m.in. właśnie pre sluchawkowego, a za wzmacniacz będzie robił wydajny teac 507, przy czym użycie lampy jako pre będzie opcjonalne. Taka kombinacja...😏 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano Niedziela o 19:11 Napisano Niedziela o 19:11 (edytowany) 46 minut temu, BlaBla napisał: Trochę miejsca brak na wszystko. Ale jak nie uda się sprzedać, to pojedzie do mnie do pracy. Kilkanaście godzin w tygodniu mogę słuchać podczas pracy, więc zajęcie będzie miał. A w domu Blazebird obejmie rolę m.in. właśnie pre sluchawkowego, a za wzmacniacz będzie robił wydajny teac 507, przy czym użycie lampy jako pre będzie opcjonalne. Taka kombinacja...😏 Co prawda nie wiem gdzie pracujesz, ale już wyobrażam sobie reakcje ludzi w mojej pracy ja rozkładam się z tym sprzętem 😃 W wersji skrajnej: "Powoli oddalajcie się od Rafała, policja już jedzie. Mówiliśmy, żeby nie brał do siebie wysokości tej podwyżki..." Edytowano Niedziela o 19:14 przez Raf_raf Odpisz, cytując
Rega Napisano Niedziela o 19:16 Napisano Niedziela o 19:16 4 minuty temu, Raf_raf napisał: Powoli oddalajcie się od Rafała, policja już jedzie. Raczej nie policja, tylko karetka ze szpitala psychiatrycznego😋 1 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano Niedziela o 19:20 Napisano Niedziela o 19:20 1 minutę temu, Rega napisał: Raczej nie policja, tylko karetka ze szpitala psychiatrycznego😋 "Mamy na piętrze faceta, który słucha żarówek i wygląda, że dobrze się bawi" 😃 2 Odpisz, cytując
Rega Napisano Niedziela o 19:33 Napisano Niedziela o 19:33 I jeszcze mówi, że każdą inaczej słychać. Od razu w kaftan.😋 1 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano Poniedziałek o 12:17 Napisano Poniedziałek o 12:17 23 godziny temu, T Z6 napisał: Te wzmacniacze mialy jakis czas temu opinie bardzo awaryjnych.Nie wiem czy wszystkie ich modele i czy nadal tak jest.Pokazywano tez ich budowe wewnetrzną i nie wyglądalo to dobrze. Fezz kiedyś, a Fezz teraz to dwa różne światy Spójrz na zdjęcia nowej Luny i porównaj ją z pierwszymi Silver Lunami Co do awaryjności, to nie pamiętam, kiedy ostatnio mieliśmy zgłoszenie gwarancyjne na Fezza. Gdybyś chciał posłuchać Luny, czy Titanii - zapraszam do kontaktu Odpisz, cytując
T Z6 Napisano Poniedziałek o 12:26 Autor Napisano Poniedziałek o 12:26 7 minut temu, Q21 napisał: Fezz kiedyś, a Fezz teraz to dwa różne światy Spójrz na zdjęcia nowej Luny i porównaj ją z pierwszymi Silver Lunami Co do awaryjności, to nie pamiętam, kiedy ostatnio mieliśmy zgłoszenie gwarancyjne na Fezza. Gdybyś chciał posłuchać Luny, czy Titanii - zapraszam do kontaktu Z tego co wiem to chyba ludzie wysylali te wzmacniacze bezposrednio do producenta.Kontakt z nimi był chwalony jako bardzo dobry.Ale wiem to tylko z opisów na forach. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Poniedziałek o 12:29 Napisano Poniedziałek o 12:29 9 minut temu, Q21 napisał: Fezz kiedyś, a Fezz teraz to dwa różne światy Wierzę na słowo Mój serwisant jak drzewiej widział Fezz-a to nie przyjmował do naprawy Odpisz, cytując
T Z6 Napisano Poniedziałek o 12:35 Autor Napisano Poniedziałek o 12:35 Audio Antonomy mi odpowiedział na zapytanie o budowe dla mnie wzmacniacza ze obecnie ze względu na ogrom pracy nie bedzie w stanie wykonac tego nawet w trzy miesiace.Po namysle i sugestiach waszych doszedlem do wniosku ze faktycznie lepiej kupić cos takiego na zamówienie lub ewentualnie cos z drugiej ręki ale z porządnej stajni.Najlepszy dowód to moj Synthezis.Minał rok od kupna i usterka.Niby firma zacna...ale widocznie teraz i tam rządzą księgowi. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano Poniedziałek o 13:02 Napisano Poniedziałek o 13:02 (edytowany) 35 minut temu, T Z6 napisał: nawet w trzy miesiace. Nawet .... ? To express. @T Z6 masz coś konkretnego na myśli, czy dopiero klaruje Ci się koncepcja? Edytowano Poniedziałek o 13:11 przez BlaBla Odpisz, cytując
T Z6 Napisano Poniedziałek o 13:18 Autor Napisano Poniedziałek o 13:18 15 minut temu, BlaBla napisał: Nawet .... ? To express. @T Z6 masz coś konkretnego na myśli, czy dopiero klaruje Ci się koncepcja? Kieruje sie koncepcja. 1 Odpisz, cytując
T Z6 Napisano Poniedziałek o 13:39 Autor Napisano Poniedziałek o 13:39 36 minut temu, BlaBla napisał: Nawet .... ? To express. @T Z6 masz coś konkretnego na myśli, czy dopiero klaruje Ci się koncepcja? Obiecali ze cos doradzą. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Dnia 18.01.2026 o 18:07, KrólKiczu napisał: Tomek, to nie jest pre słuchawkowe. To wzmacniacz słuchawkowy, który może pracować jako przedwzmacniacz liniowy. Dostałem coś podobnego od kolegi Adama @AudioTube. Poza tym, że świetnie mi się słucha na tym muzyczki na słuchawkach (pewnie trochę magia świecących lampek 😁), to wygląda przecudownie. I w sumie trochę dziwię się i Adamowi (chociaż tutaj wiem, że to był ekscentryk o dobrym sercu) i koledze @BlaBla, że chce się pozbyć czegoś tak kunsztownie wykonanego. Tak mi nagadałeś 😉, że wymiękam i chyba zamknę ogloszenie.... w sumie, w pracy do DACa MF V90 i sluchawek ATH AD900X, taki lampowiec z detalem, budujący świetną scenę może być doskonałym uzupełnieniem toru słuchawkowego. A jako preamp liniowy może jeszcze kiedyś wróci w jakiejś konfiguracji. Chyba sam siebie teraz przekonałem...😁 Edytowano 2 godziny temu przez BlaBla 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @BlaBla sam pomyśl - nawet nie trzy tysiące w kieszeni kontra WBA na biurku w robocie! Aż się chce iść do pracy 😁 No chyba , że się teraz szybko ktoś zadeklaruje i da 5500😁 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, Nowy75 napisał: @BlaBla sam pomyśl - nawet nie trzy tysiące w kieszeni kontra WBA na biurku w robocie! Aż się chce iść do pracy 😁 No chyba , że się teraz szybko ktoś zadeklaruje i da 5500😁 ..... już go tam widzę oczami wyobraźni. No więc po temacie. Oj ludziska, a taka była okazja....😎. Wiedząc ile sam zapłaciłem, myślę, że nie pomyliłeś się wiele co do ceny za nowy.... 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 50 minut temu, BlaBla napisał: Tak mi nagadałeś 😉, że wymiękam i chyba zamknę ogloszenie Od czego są koledzy ? 2 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Może ktoś coś wie o uniwersalnych klatkach do ochrony lamp? Coś by się przydało, bo w domu to wiadomo, nikt się nie zbliży ale w pracy..... Chodzi nawet o jakis produkt zastępczy. Przepraszam autora wątku ale skoro o wzmacniaczach lampowych, a bez sensu zakładać temat. A temat jest i to powazny, bo WBA o ile wiem żadnych klatek nie robi. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, BlaBla napisał: Może ktoś coś wie o uniwersalnych klatkach do ochrony lamp? Możesz sam wyciąć np. z czegoś takiego https://allegro.pl/oferta/siatka-tuningowa-aluminiowa-czarna-100x25-6x3-12539622835?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=ps&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_workshop_car-acc-chem_pla_ss_ps&ev_adgr=ps&ev_campaign_id=22393166555&utm_keyword=&gad_source=1&gad_campaignid=22393166555&gbraid=0AAAAAD24kbOw5-QMwwEBGyAhoyxKFawST&gclid=CjwKCAiAj8LLBhAkEiwAJjbY7_j4AdDP2uUD5TuCO_4W-QKfQ0_UxiG1sRm1oGKTbseVBksP3GeUwxoC23AQAvD_BwE Odpisz, cytując
Recommended Posts