markusMariusz Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Mam Dali optikon 2 mk2 i Technics SL-40 szukam do tego hifi all in one na pomieszczenie 20m2. I tu moj problem , ze czy wiecej szukam tum bardziej nic niewiem a zalezy mi na CD-strimingu-phono oraz hdmi ( choc nie jest konieczne) i fajnym dzwieku do kolumn podstawkowych i gramofonu , tak do 8000 zl ,cos poradzicie w tej kwestji ? Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Z czegoś będziesz musiał zrezygnować, by było w jednym klocku. Bo taki w miarę dobry mający wszystko to będzie dwa razy twój budżet lub więcej kosztował. Chyba najlepiej będzie gdy cd kupisz oddzielnie to wtedy znajdziesz coś w tym budżecie, fajnie grającego. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Cześć Z czym obecnie grają Twoje Opticony? Ogółem znalezienie sprzętu tego typu all-in-one nie będzie łatwe, bo większość producentów od tego odchodzi. Czy na pewno CD nie może być jako oddzielny sprzęt? Odpisz, cytując
markusMariusz Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Coraz czesciej mysle jednak amplifierze i do tego cd np...NAD lus cos wpodobje bo musze to zmiescic w polke 48 cm na 21 cm Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 28 minut temu Napisano 28 minut temu Cześć, Urządzenie typu "wszystko w jednym" -ale dosłownie! - nie ma. Jeżeli zależy Ci na płycie, to będziesz wręcz "zmuszony" żeby mieć ten komponent oddzielnie. Podrzucam NAD C700v2. Znana, ceniona, mała konstrukcja oparta na oprogramowaniu BLUOS. CD, w zasadzie z NAD, nie ma tutaj za szerokiego wyrobu. https://www.tophifi.pl/nad-c538-czarny.html W tej konfiguracji mógłby działać jako transport. Skąd piszesz? Może zorganizujemy odsłuch? Odpisz, cytując
Recommended Posts