DiBatonio Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowany) 57 minut temu, tomek4446 napisał: bez urazy , też mam trochę tego w stopce , ale to , to wygląda jak świąteczna wyprzedaż. Aż się prosi zapytać po ile .... ? Być może 😂😂😂 Nie czuje się urażony, już jakiś czas temu chciałem to zrobić celowo zresztą, kiedy chyba Seba skomentował stopkę Michała@Mikelas76. Poza tym Tomku, jak myślisz, dlaczego akurat teraz to zrobiłem, połącz kropki, poczytaj kto i co tu wczoraj pisał 😁 Pzdr P.S. Jeszcze trochę powisi ta "świąteczna wyprzedaż" ,a co nie mogę? 😉 7 minut temu, DiBatonio napisał: Poza tym Tomku, jak myślisz, dlaczego akurat teraz to zrobiłem, Czekaj, teraz będzie dobrze, pokolorowałem czcionkę 😉 Edytowano 16 godzin temu przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, DiBatonio napisał: Poza tym Tomku, jak myślisz, dlaczego akurat teraz to zrobiłem, połącz kropki, poczytaj kto i co tu wczoraj pisał Połączyłem , spokojnie. Nic na tym Forum nie jest przypadkiem " podstawki pod zasilajace DIY dąb i jesion, dyfuzory 2D i 1D, " Właśnie sprawdzam z jakiego gatunku stali mam kolce pod stolikiem audio Edytowano 16 godzin temu przez tomek4446 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, tomek4446 napisał: Połączyłem , spokojnie. Nic na tym Forum nie jest przypadkiem " podstawki pod zasilajace DIY dąb i jesion, dyfuzory 2D i 1D, " Właśnie sprawdzam z jakiego gatunku stali mam kolce pod stolikiem audio Hahahaha. Znam kogoś, kto sprawdza takie rzeczy, spektrometr jest potrzebny. 😉 P.S. Kurde, żebym to ja wiedział jaki materiał jest w moich od stolika? 🤭 Edytowano 16 godzin temu przez DiBatonio 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowany) Mam prośbe do Administracji - zlikwidować stopki. Bo bo czemu one mają służyć? Chwaleniu? Wychwalaniu czy też reklamie producentów? Gdybym zamieścił tu w stopce wszystko co posiadam, to pewnie same kable zajęłyby tyle miejsca ile Szanownym Przedmówcom całość posiadanego sprzętu. Pytanie tylko PO CO to robić? Mam co mam i tyle. Tak mi pasuje i koniec. Nikomu nic do tego. A przedstawianie tego w stopce uważam za dziaałanie perwersyjne typu - ,, a niech im gula skoczy,,. Pozdrawiam i życzę pomyślności oraz więcej autokrytyki w Nowym Roku. Edytowano 15 godzin temu przez Rega 3 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 29 minut temu, Rega napisał: Mam prośbe do Administracji - zlikwidować stopki. Bo bo czemu one mają służyć? Chwaleniu? Wychwalaniu czy też reklamie producentów? Gdybym zamieścił tu w stopce wszystko co posiadam, to pewnie same kable zajęłyby tyle miejsca ile Szanownym Przedmówcom całość posiadanego sprzętu. Pytanie tylko PO CO to robić? Mam co mam i tyle. Tak mi pasuje i koniec. Nikomu nic do tego. A przedstawianie tego w stopce uważam za dziaałanie perwersyjne typu - ,, a niech im gula skoczy,,. Pozdrawiam i życzę pomyślności oraz więcej autokrytyki w Nowym Roku. A ja bym stopki zostawil. Ba, ja bym zrobil je jako wymog. Przynajmniej na biezaco by sie weryfikowalo czy rozmawia sie z doswiadczonym graczem na zblizonym czy nie poziomie. Poza tym fajnie wiedziec jak kto zestawia oskreslone okablowanie czy sprzety. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu I później ich posegregujemy w zależności od klasy sprzętu albo jego wartosci 🤔 Od bieda systemu zaczynając a na bogol systemie kończąc. Poważnie? 2 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowany) 51 minut temu, Rega napisał: Mam prośbe do Administracji - zlikwidować stopki. Bo bo czemu one mają służyć? Chwaleniu? Roman w podobnym tonie kiedyś pisałem, kiedy bawiły mnie te długie listy w stopkach. Ba sam kiedyś prześmiewczo wyraziłem się, że gdybym ja zamieścił swoją stopkę, to zajęła by pół strony. Nawet Boguslaw66 by tego nie przebił. Wczoraj zaś pewien jegomość amator audio swoim wpisem sprowokował mnie do zamieszenia stopki z pewnym wyszczególnieniem. Zatem cyk i jest. Myślisz, że po tylu latach dopiero teraz zachciało ji się, żeby komuś gula skoczyła? 🤭 Jak dla mnie, to może nawet co innego skakać 😁 musisz sie jeszcze kilka dni pomęczyć, postaram się być bardziej aktywny w tym układzie 😆 Swoją drogą masz w swoim profilu opcje sygnaturka i możesz wyłączyć. Nie będziesz widział sygnatur w żadnym z wpisów. 13 minut temu, Dedal napisał: I później ich posegregujemy w zależności od klasy sprzętu albo jego wartosci 🤔 Od bieda systemu zaczynając a na bogol systemie kończąc. Poważnie? Dobre, całkiem dobre. 😁 19 minut temu, Mikelas76 napisał: A ja bym stopki zostawil. Ba, ja bym zrobil je jako wymog Jak wiesz, jest to kopia z mojego profilu z zamkniętego forum, gdzie jest wymóg, by w profilu wymienić wszystkie elementy systemu. Wystarczyło zrobić kopiuj wklej 😉 Ale jakie poruszenie, tyle lat nie wiedzieli co ten baton tam takiego ma, że się tak wymądrza. A tu patrz, cyk i jest temat na kolejne kilka stron. Nic, idę szukać ładnych zdjęć drogich systemów, może coś znajdę, toż to chyba to forum, czy pomyliłem może? 😁 Edytowano 14 godzin temu przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Sami gracze widzę. Dobre 😆 Idę z Żoną kawkę spić. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 45 minut temu, Rega napisał: A przedstawianie tego w stopce uważam za dziaałanie perwersyjne typu - ,, a niech im gula skoczy,,. Nigdy nie sądziłem, że tak można to odbierać. Jakiś czas temu usunąłem z sygnatury kable, żeby nie prowokować "niesłyszących". Teraz, po Twoim wpisie, wyczyściłem wszystko. 6 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 12 minut temu, Dedal napisał: później ich posegregujemy w zależności od klasy sprzętu albo jego wartosci 🤔 Od bieda systemu zaczynając a na bogol systemie kończąc. Poważnie? No chyba ty bedziesz ich segregowac. Mnie by interesowalo czy system jest podobny do mojego czy tez nie. Rozmawiac o niuansach z kims kto ma sprzet 10x tanszy nie ma tez wiekszego sensu. Poza tym na tym forum nie ma "bogol systemu". 4 minuty temu, Rafał S napisał: Jakiś czas temu usunąłem z sygnatury kable, żeby nie prowokować "niesłyszących" No tego kompletnie nie rozumiem 🫣. Zacznijmy moze za granica rozmawiac po angielsku, zeby nie prowokowac niemcow majacych poglady skrajnoprawicowe? A wiem ze jest ich coraz wiecej... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Rafał S napisał: Nigdy nie sądziłem, że tak można to odbierać. Jakiś czas temu usunąłem z sygnatury kable, żeby nie prowokować "niesłyszących". Teraz, po Twoim wpisie, wyczyściłem wszystko. Można można Rafał. Ja mam troszkę ubaw na razie, bo wiedziałem, że jak to zrobię, będzie wesoło. Nie miałem zamiaru nikomu hustać gula, alej ak widzę jednak kilka się rozbujało 🤣🤣🤣🤣 Edytowano 14 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu A ja myślę, że inni mają ubaw , i jak to mówisz kalafiorem im wisi co tam kto w sygnaturze ma , albo czy jest graczem Haha , no zrobiliscie mi sobotę. 👌 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowany) @Rega Romku masz taką opcję, klikasz ikonkę x i rozwija się menu kontekstowe, możesz wyłączyć wszystkie stopki/sygnaturki lub konkretnego użytkownika. Masz wtedy spokojną głowę i lepiej śpisz itp. 😉 3 minuty temu, Dedal napisał: A ja myślę, że inni mają ubaw , i jak to mówisz kalafiorem im wisi co tam kto w sygnaturze ma , albo czy jest graczem Haha , no zrobiliscie mi sobotę. 👌 Tomek połączył kropki skąd ten pomysl u mnie, Ty jeszcze potrzebujesz jak widzę trochę czasu. 🤭 Kawka z żoną pyszna ? Edytowano 14 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Nie wyrafinowana , jak Twoja. Tu żadna sygnatura roboty nie zrobi . Wystarczy wpisy poczytac , kto jest nobody a kto graczem 😂 Ps ja nie widzę sygnatur ale i tak dobrze sypiam 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, Dedal napisał: ja nie widzę sygnatur ale i tak dobrze sypiam A ja źle sypiam niestety. Może dlatego, że widzę sygnatury. 😁 Skąd ja wiedziałem, że jak zamieszczę sygnaturę, to będzie poruszenie na forum? Aaaa, no tak już wiem.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Stopka spelnia role informacyjna. Na innym forum, na ktorym jestem obecny, wiekszosc osob ta stopke ma. Musielibyscie te stopki zobaczyc. I nikt o tym nawet slowa nie pisnie, tylko jakos tutaj to wzbudza emocje. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, DiBatonio napisał: A ja źle sypiam niestety. Może dlatego, że widzę sygnatury. 😁 Skąd ja wiedziałem, że jak zamieszczę sygnaturę, to będzie poruszenie na forum? Aaaa, no tak już wiem.... Ale ja jej nie widziałem Jacku🤷♀️ Więc to nie sygnatura robi poruszenie 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, Dedal napisał: Ale ja jej nie widziałem Jacku🤷♀️ Więc to nie sygnatura robi poruszenie 😆 Marek, ja tego nie wiem. Ja tylko widzę, co piszą inni, zręszta Tomek zacytowałeś tę stopkę w fajny zabawny sposób, aż dałem serduszko Tomkowi. Nic, niech jeszcze się męczą co poniektórzy. Plan się powiódł. 😁 Zresztą pokazałem jak można te sygnatury wyłączyć, polecam skorzystać. Nie Tobie Marku rzecz jasna. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Na taki plan bym nie wpadł nawet jak bym miał czas . Ale z Ciebie taktyk 😊 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu W słuchawkach @DiBatonio mogłeś wpisać: byłe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Wing0 napisał: W słuchawkach @DiBatonio mogłeś wpisać: byłe Byłe? 😉 To może w jakimś nowym wątku o kobietach by się przydało wymienić, ale nie chce drugiej listy robić na pół strony 🤣🤣🤣🤣 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu To kto ma najdłuższą? 😜 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 24 minuty temu, DiBatonio napisał: ale nie chce drugiej listy robić na pół strony 🤣🤣🤣🤣 Heheheh tak tak jak każdy z nas ;). Ja stopki nawet nie robię bo nie było by co obecnie wpisać 😆 2 godziny temu, Rega napisał: Mam prośbe do Administracji - zlikwidować stopki Roman, a niech będą jedni dla fanu inni dla pochwalenia się, czemu nie. Na forach komputerowych to wręcz potwarz nie mieć komputera w stopce, w pokoju może nie być, ale w stopce...musi 😆 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 11 minut temu, Wing0 napisał: jedni dla fanu inni dla pochwalenia się, czemu nie. Zdrowe podejście, zresztą tak jak Romkowi pokazałem, można te sygnaturki wyłączyć. Ja jeszcze Was trochę moją pomęczę, bo przynajmniej jest wesoło i ruch na forum. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu W edytuj profil, można sobie wpisać konfigurację i wtedy automatycznie pojawia się w profilu zakładka O mnie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts