Rega Napisano Piątek o 21:35 Napisano Piątek o 21:35 (edytowany) Teraz już, konkretnie te ze zdjęć. Córka w końcu się zlitowała😉 Nie muszę posiłkować się zdjęciami poglądowymi. Myślę, że stan jest ok. Mają dodatkowo dedykowane do nich stojaki. Pozostaje mi tylko cierpliwość w oczekiwaniu na przyjazd do mojej piwnicy. @MariuszZ - myślę, że mogą stanowić konkurencje dla Twoich Herezji😉 Edytowano Piątek o 21:47 przez Rega 8 3 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano Sobota o 16:06 Napisano Sobota o 16:06 @Rega stan powiedział bym że świetny. Czekam z niecierpliwością na info jak wypadają w porównaniu do KEFów czy Altecków Odpisz, cytując
Sipo Napisano Sobota o 16:29 Napisano Sobota o 16:29 Wyglądają bardzo dobrze, szczególnie biorąc pod uwagę ich wiek. Ciekawy jestem brzmienia, stawiam na ocieplone rejony. Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano Sobota o 16:58 Napisano Sobota o 16:58 19 godzin temu, Rega napisał: Myślę, że stan jest ok. Wyglądają świetnie. Gratki Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano Sobota o 17:32 Napisano Sobota o 17:32 19 godzin temu, Rega napisał: @MariuszZ - myślę, że mogą stanowić konkurencje dla Twoich Herezji😉 Na pewno 👍 Piękne i ciekawe paczki, i chętnie przy okazji posłucham 😁 Od H3 trochę sie różnią, ale mają wspólny mianownik. Obudowa zamknięta. Na plus Tandberga to przebieg impedancji. Korzystniejszy dla wzmacniaczy lampowych porównując do H3. Pasmo szersze, ale to korzyść wymierna trochę uzależniona od kubatury pomieszczenia. W moich 14m2 H3 chyba lepiej się wpisują, Tandbergi wg moich wyobrażeń lepsze do większych pomieszczeń, ale głowy nie dam. Efektywność trochę mniejsza niż w H3. W specyfikacji podają 96dB dla 6W czyli dla 1W wyjdzie ok. 91dB/1W/1m. To sporo mniej niż mają H3. Moja 3W lampa napędzi, ale nie do poziomów na zabawę sylwestrową 😉 To kolumny dla świadomego audioluba, z recenzji wyczytałem, że wymagają trochę wysiłku żeby się odwdzięczyły w 100%. Pozdrawiam. M Odpisz, cytując
Wing0 Napisano Sobota o 17:45 Napisano Sobota o 17:45 @MariuszZ ogólnie te monitory są jednak polecane do tranów. To był najwyższy model serii, natomiast niższy model był zrobiony już typowo pod lampę bodajże TL5020 miał oznaczenie jak dobrze pamiętam. Chodzą sporo taniej, ale to jednak te które Roman kupił uznawane są za wyśmienite kolumny. Wiele osób mi je polecało cieszę się że Roman oceni co zacz Odpisz, cytując
Rega Napisano Sobota o 20:45 Napisano Sobota o 20:45 (edytowany) Najnowsza (dzisiejsza) zdobycz. 9xTFK i 1xPhilips. Przyjadą z Tandbergami. PS. Odnośnie kolumn - bierzmy pod uwagę, ze to monitory studyjne, gdzie stawia się na wierność przekazu, bez podbarwień, co nie wszystkim może odpowiadać. PS2 - Koledzy mieszkajacy w pobliżu mogą liczyć na wypożyczenie kolumn do posłuchania we własnych warunkach. Problemu nie będzie. Edytowano Sobota o 20:54 przez Rega 2 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano Sobota o 21:02 Napisano Sobota o 21:02 16 minut temu, Rega napisał: Problemu nie będzie Problem jest bo część kolegów mieszka w pieron daleko 😜 Odpisz, cytując
Sipo Napisano Sobota o 22:14 Napisano Sobota o 22:14 1 godzinę temu, Rega napisał: Koledzy mieszkajacy w pobliżu mogą liczyć na wypożyczenie kolumn A gdzie znajduje się pobliże? Jeśli to nie tajemnica. Odpisz, cytując
Nie wszystko wiedzący Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Nowy klocek w drodze. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Nie wszystko wiedzący napisał: Nowy klocek w drodze I supcio ja czekam na jakiś używany Studio bez tego ciężko żeby grało jak należy w kiepskich warunkach. Odpisz, cytując
Nie wszystko wiedzący Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Wing0 napisał: I supcio ja czekam na jakiś używany Studio bez tego ciężko żeby grało jak należy w kiepskich warunkach. I umik2. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Łej drogi w ciul, ja wziąłem sobie tego Eversolo mikrofona, sporo tańszy a pewnie ta sama fabryka Odpisz, cytując
Nie wszystko wiedzący Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Nie taki drogi. Już wyle wsadziłem w audio że 1000 w jedną czy drugą stronę różnicy nie robi Odpisz, cytując
Recommended Posts