Rafał S Napisano 1 sierpnia Napisano 1 sierpnia 1 godzinę temu, RLC2 napisał: Wygląd Usher moim zdaniem jest jak najbardziej na plus, ten co nie wie powie że masz kolumny Vintage Tak, mają w sobie coś brytyjskiego. 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano Niedziela o 18:07 Napisano Niedziela o 18:07 Odwiedziny Witka zawsze niosą za sobą pewne obciążenia tym razem około 30 kg 3 Odpisz, cytując
audiowit Napisano Niedziela o 18:21 Napisano Niedziela o 18:21 30 kg dobrze przeserwisowanych i ustawionych. Mam nadzieję, że bedzie dobrze sluzył. Dobrze bylo znow zobaczyć Ciebie po dluzszej przerwie i stare znajome Deco, po jeszcze dłuzszej :). Deco są kolejnym dowodem na to jak rożnie mogą zagrać te same przetworniki w różnych kolumnach. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano Niedziela o 18:37 Napisano Niedziela o 18:37 Solidny sprzęcior nie ma co. musi się solidnie wygrzać i będzie testing :), ale optymizm jest duży Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Dnia 3.08.2025 o 20:37, Wing0 napisał: Solidny sprzęcior nie ma co. Michał napisz koniecznie jak ten Luxman gra na Twoich paczkach. Ja moim zakończyłem poszukiwania tranzystora. A u mnie nowy anturaż. Stolik Rogoza ma brata bliźniaka , jest teraz symetrycznie i tak jakoś ..... ładniej @kaczadupa Adam dzięki za przypomnienie o soundtracku z Rockiego . Odpaliłem po dłużej przerwie lampy i zabrzmiało cudownie. Kawał świetnej muzyki. Nawet moja żona przerwała prasowanie i wysłuchała razem ze mną. P.S. Jesteś mi winny wyprasowania czterech koszul i dwóch par spodni 5 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, tomek4446 napisał: Ja moim zakończyłem poszukiwania Tak uważasz? 😜 No to, tym bardziej zapraszam. 2-3 osoby, zawsze i wszędzie, chętnie przewaletuję 👍 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, tomek4446 napisał: Kawał świetnej muzyki Klimat jest niesamowity. 20 minut temu, tomek4446 napisał: zakończyłem poszukiwania tranzystora. Ja zakończyłem na Leema Tucana 2 Anniversary w dużym pokoju i z ProAc D2R ale potem przypomniałem sobie, że mam klitkę więc szukam dalej. To się nazywa umieć zakończyć poszukiwania. 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, pairtick napisał: i wszędzie, chętnie przewaletuję Trochę niepokoi mnie to " wszędzie " A z Łodzi to daleko do Ciebie ? Odpisz, cytując
Sipo Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Ja moim zakończyłem poszukiwania tranzystora. Mam to samo z moim Trio, nie ma słabych stron IMO, nie szukam dalej. Celestion 3000, które używam od jakiegoś czasu, nie są tak uniwersalne, z Trio jednak dobrze się dogadują, wiec zostają. Generują soczysty, gesty dzwiek, można powiedzieć: ciemny, ale taki lubię. Nie brakuje im rozdzielczości, są detaliczne i muzykalne jednocześnie, rzadkie połączenie. Gramofon planuje w następnej kolejności zapgrejdowac, a może wymienić na inny, no ale to po wakacjach. Odpisz, cytując
Recommended Posts