Wing0 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, audiowit napisał: Witamy w klubie Vfetów. A dziękuję ktoś mnie lekko podpuścił, a ze okazja czyni zbieracza to się melduje Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Taki doświadczony audiofil i dał się podpuścić🤣. Widocznie argumenty były podparte czymś mocniejszym😉. PS ALe ja też swojego Tandberga nie mam zamiaru ,,upłynniać''. Stoi i czasem cieszy ucho. Edytowano 2 godziny temu przez Rega 4 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 38 minut temu, Rega napisał: ja też swojego Tandberga nie mam zamiaru ,,upłynniać''. Stoi i czasem cieszy ucho. A pokażesz zdjęcia Tandbergów na nowych standach? Czy może już wrzucałeś i przegapiłem? Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 43 minuty temu, Rega napisał: Stoi i czasem cieszy ucho. Ja dzis sie przekonałem poraz kolejny że nasze hobby powinno cieszyć nie tylko ucho, ale i oko i być częścią inwestowania kasy bo akurat wiele z tych sprzętów to też dobra inwestycja. Audio fakt że głównie muzyka stoi i dla muzykj sie to wszystko robi, ale aspekty sztuki inżynieryjnej czy wzorniczej też robią mega robotę. Mnie przynajmniej też to cieszy przyznaje sie bez bicia. Edytowano 2 godziny temu przez Wing0 3 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dnia 11.10.2025 o 08:44, rajdek napisał: Telewizor okazuje się nie być takim złem. Ostatecznie zostają u mnie trójkątne absorbery, które wykonały świetną robotę w dolnej średnicy. Na koniec podsumowanie inteligencji wytrenowanej przez forumowego akustyka. Dla mnie to już koniec gonitwy za akustycznym króliczkiem. Pozdrawiam Widze Dali Rubicore 2 czy Rubicon 2? Odpisz, cytując
audiowit Napisano 4 minuty temu Napisano 4 minuty temu (edytowany) 3 godziny temu, Wing0 napisał: A dziękuję ktoś mnie lekko podpuścił, a ze okazja czyni zbieracza to się melduje To akurat jeden z przedstawicieli gatunku czarnych koni ( niech kolor frontu nie zmyli :). Transformator nippon, vfety no i marka Sony, ktora wyprzedzala technologicznie konkurencję tamtych czasow. Obecnie kosztuje niewiele ale trudno o zadbane egzemparze. No i trzeba pamietać żeby trzymać go w dobrej kondycji. Moze zagrozić Luxowi, tak jak pisalem., moze okazać sie czarnym koniem. Jest mniej efektowny z wygladu i sonicznie niż Lux ale co wprawniejsze ucho nie da sie zwieść oczom Edytowano przed chwilą przez audiowit Odpisz, cytując
Recommended Posts