Wing0 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, audiowit napisał: Witamy w klubie Vfetów. A dziękuję ktoś mnie lekko podpuścił, a ze okazja czyni zbieracza to się melduje Odpisz, cytując
Rega Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) Taki doświadczony audiofil i dał się podpuścić🤣. Widocznie argumenty były podparte czymś mocniejszym😉. PS ALe ja też swojego Tandberga nie mam zamiaru ,,upłynniać''. Stoi i czasem cieszy ucho. Edytowano 4 godziny temu przez Rega 6 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 38 minut temu, Rega napisał: ja też swojego Tandberga nie mam zamiaru ,,upłynniać''. Stoi i czasem cieszy ucho. A pokażesz zdjęcia Tandbergów na nowych standach? Czy może już wrzucałeś i przegapiłem? Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) 43 minuty temu, Rega napisał: Stoi i czasem cieszy ucho. Ja dzis sie przekonałem poraz kolejny że nasze hobby powinno cieszyć nie tylko ucho, ale i oko i być częścią inwestowania kasy bo akurat wiele z tych sprzętów to też dobra inwestycja. Audio fakt że głównie muzyka stoi i dla muzykj sie to wszystko robi, ale aspekty sztuki inżynieryjnej czy wzorniczej też robią mega robotę. Mnie przynajmniej też to cieszy przyznaje sie bez bicia. Edytowano 4 godziny temu przez Wing0 3 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dnia 11.10.2025 o 08:44, rajdek napisał: Telewizor okazuje się nie być takim złem. Ostatecznie zostają u mnie trójkątne absorbery, które wykonały świetną robotę w dolnej średnicy. Na koniec podsumowanie inteligencji wytrenowanej przez forumowego akustyka. Dla mnie to już koniec gonitwy za akustycznym króliczkiem. Pozdrawiam Widze Dali Rubicore 2 czy Rubicon 2? Odpisz, cytując
audiowit Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 godziny temu, Wing0 napisał: A dziękuję ktoś mnie lekko podpuścił, a ze okazja czyni zbieracza to się melduje To akurat jeden z przedstawicieli gatunku czarnych koni ( niech kolor frontu nie zmyli :). Transformator nippon, vfety no i marka Sony, ktora wyprzedzala technologicznie konkurencję tamtych czasow. Obecnie kosztuje niewiele ale trudno o zadbane egzemparze. No i trzeba pamietać żeby trzymać go w dobrej kondycji. Moze zagrozić Luxowi, tak jak pisalem., moze okazać sie czarnym koniem. Jest mniej efektowny z wygladu i sonicznie niż Lux ale co wprawniejsze ucho nie da sie zwieść oczom Edytowano 2 godziny temu przez audiowit Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Co do wyglądu Lux faktycznie jest znacznie bardziej ekskluzywny ale surowość Soniaka może sie podobać, szczebelki, pokrętła mają swój urok o wycieraczkach nie wspomnę. Narazie niech sobie siedzą oba jeść nie wołają. 1 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Skoro design Ci nie przeszkadza, to moze jeszcze ten jeden krok, ktory bedzie milowym? Kolumny by pasowały. Tylko jeszcze... dobre pre. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, audiowit napisał: ktory bedzie milowym? Witek finansowo nie ma szans i tak przegiąłem ostatnio... narazie mam słuchania ze hoho świeże trzy piece praktycznie trzeba rozgryźć co w nich drzemie i które zostawić na stałe. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No tak. Audio to tylko hobby i są wazniejsze rzeczy. Fajnie, ze udało Ci się przesluchać rzeczy, ktore polecalem i tak wysoko sonicznie wystrzelileś. Chciałoby się wiele ale na szczęście życie potrafi dawkować doznania 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 18 minut temu, audiowit napisał: i tak wysoko sonicznie wystrzelileś Sądzę że tym kolumnom warto znaleźć odpowiednie towarzystwo. Edytowano 1 godzinę temu przez Wing0 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Myślę, ze zostaną dlugo, i bedzie na to czas. U mnie w sumie bez większych zmian. Dbam o kondycję sprzetu i odsluchuję Pliniusa, ktory wrocił niedawno z kuracji odmladzajacej. Był w stanie wzorowym. Nie bylo co w zasadzie poprawiać. 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, audiowit napisał: Był w stanie wzorowym Zaletą większej ilości sprzętu, każdy gra po trochu i wolniej sie zużywa:D ważne by co jakiś czas tylko kable przepiąć;) Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 55 minut temu Napisano 55 minut temu 39 minut temu, audiowit napisał: No tak. Audio to tylko hobby i są wazniejsze rzeczy. Fajnie, ze udało Ci się przesluchać rzeczy, ktore polecalem i tak wysoko sonicznie wystrzelileś. Chciałoby się wiele ale na szczęście życie potrafi dawkować doznania Audio to piękne hobby do czasu utraty słuchu nawet częściowego Przed chwilą, Mprezi napisał: Audio to piękne hobby do czasu utraty słuchu nawet częściowego co wynika z biologii Odpisz, cytując
audiowit Napisano 46 minut temu Napisano 46 minut temu Moj drogi, mozna komponować bedąc calkowicie gluchym, wiec nic nie stoi na przeszkodzie zeby sluchać muzyki przy częściowej utracie :). Dźwięk to nie tylko uszy. Ale to nie ten wątek. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts