Wing0 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, audiowit napisał: Witamy w klubie Vfetów. A dziękuję ktoś mnie lekko podpuścił, a ze okazja czyni zbieracza to się melduje Odpisz, cytując
Rega Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) Taki doświadczony audiofil i dał się podpuścić🤣. Widocznie argumenty były podparte czymś mocniejszym😉. PS ALe ja też swojego Tandberga nie mam zamiaru ,,upłynniać''. Stoi i czasem cieszy ucho. Edytowano 6 godzin temu przez Rega 6 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 38 minut temu, Rega napisał: ja też swojego Tandberga nie mam zamiaru ,,upłynniać''. Stoi i czasem cieszy ucho. A pokażesz zdjęcia Tandbergów na nowych standach? Czy może już wrzucałeś i przegapiłem? Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) 43 minuty temu, Rega napisał: Stoi i czasem cieszy ucho. Ja dzis sie przekonałem poraz kolejny że nasze hobby powinno cieszyć nie tylko ucho, ale i oko i być częścią inwestowania kasy bo akurat wiele z tych sprzętów to też dobra inwestycja. Audio fakt że głównie muzyka stoi i dla muzykj sie to wszystko robi, ale aspekty sztuki inżynieryjnej czy wzorniczej też robią mega robotę. Mnie przynajmniej też to cieszy przyznaje sie bez bicia. Edytowano 5 godzin temu przez Wing0 3 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Dnia 11.10.2025 o 08:44, rajdek napisał: Telewizor okazuje się nie być takim złem. Ostatecznie zostają u mnie trójkątne absorbery, które wykonały świetną robotę w dolnej średnicy. Na koniec podsumowanie inteligencji wytrenowanej przez forumowego akustyka. Dla mnie to już koniec gonitwy za akustycznym króliczkiem. Pozdrawiam Widze Dali Rubicore 2 czy Rubicon 2? Odpisz, cytując
audiowit Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 godziny temu, Wing0 napisał: A dziękuję ktoś mnie lekko podpuścił, a ze okazja czyni zbieracza to się melduje To akurat jeden z przedstawicieli gatunku czarnych koni ( niech kolor frontu nie zmyli :). Transformator nippon, vfety no i marka Sony, ktora wyprzedzala technologicznie konkurencję tamtych czasow. Obecnie kosztuje niewiele ale trudno o zadbane egzemparze. No i trzeba pamietać żeby trzymać go w dobrej kondycji. Moze zagrozić Luxowi, tak jak pisalem., moze okazać sie czarnym koniem. Jest mniej efektowny z wygladu i sonicznie niż Lux ale co wprawniejsze ucho nie da sie zwieść oczom Edytowano 3 godziny temu przez audiowit Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Co do wyglądu Lux faktycznie jest znacznie bardziej ekskluzywny ale surowość Soniaka może sie podobać, szczebelki, pokrętła mają swój urok o wycieraczkach nie wspomnę. Narazie niech sobie siedzą oba jeść nie wołają. 1 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Skoro design Ci nie przeszkadza, to moze jeszcze ten jeden krok, ktory bedzie milowym? Kolumny by pasowały. Tylko jeszcze... dobre pre. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, audiowit napisał: ktory bedzie milowym? Witek finansowo nie ma szans i tak przegiąłem ostatnio... narazie mam słuchania ze hoho świeże trzy piece praktycznie trzeba rozgryźć co w nich drzemie i które zostawić na stałe. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu No tak. Audio to tylko hobby i są wazniejsze rzeczy. Fajnie, ze udało Ci się przesluchać rzeczy, ktore polecalem i tak wysoko sonicznie wystrzelileś. Chciałoby się wiele ale na szczęście życie potrafi dawkować doznania 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 18 minut temu, audiowit napisał: i tak wysoko sonicznie wystrzelileś Sądzę że tym kolumnom warto znaleźć odpowiednie towarzystwo. Edytowano 2 godziny temu przez Wing0 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Myślę, ze zostaną dlugo, i bedzie na to czas. U mnie w sumie bez większych zmian. Dbam o kondycję sprzetu i odsluchuję Pliniusa, ktory wrocił niedawno z kuracji odmladzajacej. Był w stanie wzorowym. Nie bylo co w zasadzie poprawiać. 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, audiowit napisał: Był w stanie wzorowym Zaletą większej ilości sprzętu, każdy gra po trochu i wolniej sie zużywa:D ważne by co jakiś czas tylko kable przepiąć;) Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, audiowit napisał: No tak. Audio to tylko hobby i są wazniejsze rzeczy. Fajnie, ze udało Ci się przesluchać rzeczy, ktore polecalem i tak wysoko sonicznie wystrzelileś. Chciałoby się wiele ale na szczęście życie potrafi dawkować doznania Audio to piękne hobby do czasu utraty słuchu nawet częściowego Przed chwilą, Mprezi napisał: Audio to piękne hobby do czasu utraty słuchu nawet częściowego co wynika z biologii Odpisz, cytując
audiowit Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Moj drogi, mozna komponować bedąc calkowicie gluchym, wiec nic nie stoi na przeszkodzie zeby sluchać muzyki przy częściowej utracie :). Dźwięk to nie tylko uszy. Ale to nie ten wątek. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts