Wing0 Napisano Wtorek o 14:44 Napisano Wtorek o 14:44 To juz tur jest @Rega mocowo całkiem spoko obecne wzmacniacze sobie radzą pytanie czy jeszcze coś więcej odnosnie jakości da się zrobić bedsie trzeba testować. Odpisz, cytując
audiowit Napisano Wtorek o 19:56 Napisano Wtorek o 19:56 Sumo, to w PL malo znana firma. A szkoda, bo zacna. Odpisz, cytując
Carmion Napisano wczoraj o 12:30 Napisano wczoraj o 12:30 Dnia 11.11.2025 o 13:44, gienas napisał: No nie wiem ten zielonouchy zapewni przestrzeni ile zechce... „Jeśli nie jesteś ze mną, jesteś moim wrogiem!” 4 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dnia 9.11.2025 o 17:07, Wing0 napisał: Ja dzis sie przekonałem poraz kolejny że nasze hobby powinno cieszyć nie tylko ucho, ale i oko i być częścią inwestowania kasy bo akurat wiele z tych sprzętów to też dobra inwestycja. Audio fakt że głównie muzyka stoi i dla muzykj sie to wszystko robi, ale aspekty sztuki inżynieryjnej czy wzorniczej też robią mega robotę. Mnie przynajmniej też to cieszy przyznaje sie bez bicia. Michał, mija tydzień. Osluchałeś, porownaleś. Jakie wnioski? Odpisz, cytując
Recommended Posts