Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Dnia 9.11.2025 o 17:07, Wing0 napisał:

Ja dzis sie przekonałem poraz kolejny że nasze hobby powinno cieszyć nie tylko ucho, ale i oko i być częścią inwestowania kasy bo akurat wiele z tych sprzętów to też dobra inwestycja. Audio fakt że głównie muzyka stoi i dla muzykj sie to wszystko robi, ale aspekty sztuki inżynieryjnej czy wzorniczej też robią mega robotę. Mnie przynajmniej też to cieszy przyznaje sie bez bicia. 

20251109_155446.jpg

Michał, mija tydzień. Osluchałeś, porownaleś. Jakie wnioski?

Napisano (edytowany)

W komplecie dostałem dwie. ALe jesli będą potrzebne to zdobycie nie sprawia żadnych trudności. Kiedyś miałem kilkanaście, ale porozdawałem:)

Edytowano przez Rega
Napisano

Przeszło 10 lat bez pojedynczej zmiany w systemie. Nawet na fora nie zaglądałem, i dostępu pogubiłem ;) I jakoś ostatnio tak mnie naszło. Doszło pre i SS na dół pasma.

Pomieszczenie (kubatura) dość duże, ale zaadaptowane na etapie budowy. Projekt własny, budżetowy, ale jakoś wyszło a efekty są znakomite. Kolumny ustawione w sporej odległości od ścian, i to również działa - pierwsze odbicia zdają się być ignorowane przez mózg :)

IMG_7889.jpeg

IMG_7824.jpeg

IMG_7794.jpeg

IMG_7906.jpeg

IMG_7945.jpeg

Napisano

@crategus

Cześć.

a jaką tam kubaturę masz? Zdjęcia telefonem zapewne, nie lubię tej perspektywy i trudno mi oszacować.

Jakiej muzyki/brzmienia słuchasz?

I ostatnie i najważniejsze moje pytania. A jak tam brzmi na basie u Ciebie? I dlaczego nie dudni?

Pozdro