Nowy75 Napisano wczoraj o 18:49 Napisano wczoraj o 18:49 2 minuty temu, Rega napisał: A polepszacze brzmienia trafiają do szklaneczki , czy obok Nie ukrywam,że szklaneczka czasem stoi na stoliku od lewej,ale często też filiżaneczka z małą czarną 😁 Odpisz, cytując
Rega Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu (edytowany) Ależ nikt nie mówi o nadużywaniu. Jesteśmy ludźmi znającymi umiar. Jedynie w charakterze poprawiaczy brzmienia. Tyle ile poprawia np dobry kabel lub bezpiecznik. Mam nadzieję , że wszyscy forumowicze. Edytowano 23 godziny temu przez Rega 1 Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu (edytowany) Może lepiej tematu alkoholu nie poruszać. Każdy z nas inaczej do tego podchodzi i ma różny poziom rezerwy 😁 Edytowano 23 godziny temu przez RLC2 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 15 minut temu, Rega napisał: Ależ nikt nie mówi o nadużywaniu. Też się zdarzało w życiu 😁. Jednak przy muzyce lubię dobrze słyszeć, więc dla smaku. Wracając do systemu to kumpel z roboty chce mi wcisnąć lampiaka ,którego już prezentowałem w dziale DIY ,ale sprawa utknęła przez delegację i związany z nią brak czasu. Nie wiem też jeszcze w jaki sposób podam sygnał do wzmaka,bo Taga ma tylko wyjście na suba,reszta to wejścia, więc być może będę musiał skombinować jakiegoś klocka. Zobaczy się jak już przywiozę lampiaka. Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Jakby Taga miała preout to wzmacniacz musiałby mieć jeszcze wejście z możliwością ominięcia jego wbudowanego preampa. To będzie raczej oddzielny system do budowy. Sama przyjemność kolejnej zabawy od nowa 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu @Chmarski na dzień dobry to będzie eksperyment i pretekst ,żeby z chłopakami pogadać 😁. Jak już będę pakował do auta,to zadzwonię do konstruktora zapytać ,co zabieram do domu. Póki co,nie wiem nic,czy to push-pull czy single-ended, jaką ma moc...nic😁 Wymiarów też nie znam,ale na czas testów nawet walnę na glebę przed szafką RTV jak zbyt głęboki. Najlepsze,że właściciel też nic nie wie, dostał w prezencie, przywiózł i... nigdy nie słuchał!😁 Buduje sobie chatę,dorabia na fuchach i zajęty bez reszty,pracoholik. Lampiak leży przykryty prześcieradlem i dojrzewa. 1 Odpisz, cytując
Misio38 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Dnia 8.01.2026 o 14:52, RLC2 napisał: Pilot od Arcama steruje głośnością w Cyrusie 😉 Zawsze mnie to dziwiło, że do One pilot był w komplecie, a do One HD pilota nie było. Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Mam zamiennik działa ale z oporem przyciski bardzo ciężko łapią trzeba mocno wciskac6. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 11 godzin temu, Nowy75 napisał: Jak już będę pakował do auta,to zadzwonię do konstruktora zapytać ,co zabieram do domu. Jak z przodu będzie taka klapka z szybką i gałka z prawej to mikrofala. Nie bierz . 2 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, RLC2 napisał: Mam zamiennik działa ale z oporem przyciski bardzo ciężko łapią trzeba mocno wciskac6. Zamów oryginalny, grosze kosztował ztcp Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu W moim przypadku pilot nie jest aż tak potrzebny. Mogę wstać i sobie coś tam przełączyć zmienić 😉 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, RLC2 napisał: Mam zamiennik działa ale z oporem przyciski bardzo ciężko łapią trzeba mocno wciskac6 No to masz dwie korzyści: - ćwiczenia fizyczne za darmoszkę - nie wciśniesz niczego przypadkiem Swoją drogą ,pilocik nie jest przeładowany i wygląda całkiem -całkiem w porównaniu z oryginałami,które czasami producenci dołączają do sprzętu 😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 31 minut temu, Nowy75 napisał: - nie wciśniesz niczego przypadkiem W moją inteligencje konstruktor raczej nie wierzył 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Jaki wypasiony pilot! Jak można się w tym wszystkim połapać?😉 2 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu @tomek4446, Tomek,masz tam wszystko co potrzebne! Im więcej przycisków tym sprzęt mniej audiofilski😁 Często w reckach pojawia się stwierdzenie typu: do wzmacniacza dołączony jest pilot z-tu pada liczba-w większości niepotrzebnych przycisków 😁 Swoją drogą ładny 😁 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu @tomek4446Widać po pokrętle, z jakim bólem wyciszasz, a nawet paznokciami się przed tym wzbraniasz😉. Tak, chciałoby się słuchać bez końca i nie zawsze cicho. 1 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Może lepsza połówka ścisza, to by tłumaczyło ślady po pazurkach... U mnie tak jest właśnie 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) A może to są ślady bitwy o tzw rządy w domu. Kto ma pilota , ten rządzi😉. Choć, o ile wiem - Asia to spokojna kobieta. A sądząc po tym, co ostatnio Tomek wyprawia w domu, to nawet BARDZO spokojna. Edytowano 7 godzin temu przez Rega 2 Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Nowy75 napisał: nie wciśniesz niczego przypadkiem Tutaj bym nie był taki pewny. Arcam zadbał o niezamierzoną pomyłkę 🙂 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu @Rega święta racja!😁 Z miłości chłopu suba sfinansowała,a tu niekończące się eksperymenty i jazdy sprzętem po salonie😁Pewnie nie może w spokoju filmu obejrzeć 😁 @RLC2 O cholera!😁 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts