Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
6 godzin temu, SimonS napisał:

Admin, gdzie jest Admin?
Jeszcze parę lat remu to było forum na którym można było uzyskać wsparcie, porady i dowiedzieć się czegoś wartościowego.
A dzisiaj?
Takie androny. Bzdura pogania bzdurę.

Warto jeszcze leczyć nogi 😉

Napisano (edytowany)
6 godzin temu, SimonS napisał:

Jeszcze parę lat remu to było forum na którym można było uzyskać wsparcie, porady i dowiedzieć się czegoś wartościowego.

Na przykład czego?

12 minut temu, marcinmarcin napisał:

Warto jeszcze leczyć nogi 😉

Marcin, myślisz? 😆

Wiesz jak to jest, zawsze najwięcej do powiedzenia mają ga....e, które w życiu nie dotknęły tematu, który krytykują.

Chyba już się o tym przekonałeś nie raz... zresztą nie tylko tutaj 😉

Edytowano przez DiBatonio
  • 2 weeks later...
Napisano

Jeszcze kiedyś dam może front i tył po 2 ale zobacze jak bedzie z brzmienim. Tego Roman jest sporo pokój masz 4.2/4.1 m ustroje rozsumiete po 10 cm przerwy szerokie 60 głębokie na 50 czyli masz 200 na 110. 

Na pierwszym zdjęciu jak ołtarz...:)

Napisano
8 minut temu, Wing0 napisał:

Może i chujowo działać, akustycy jak mają coś nie powierzone to oczywiście to zjadą

Dlaczego tak piszesz?

Jestem pewien, że nie jest obojętne akustycznie, podobne sprzedają firmy od akustyki.

Napisano
5 minut temu, Wing0 napisał:

Wiesz jak to ze zdjęciami z ujowego telefonu kwadrat.  Ogarnięcie bez podstawy czyli pułapek, ale to kurde juz koszta ogromne...

Nieważne, chyba masz świadomość, że niewielu może sobie pozwolić na takie ubranka akustyczne w pokoju 😉

W sensie, że za plecami mają swoje połowinki z wałkiem do ciasta w ręku 😁

Napisano

@Wing0 Michał rewelacja. Powiem Ci , że jak te panele były jeszcze na podłodze i spojrzałem na proporcje to byłem sceptyczny. Ale wyszło rewelacyjnie. Pisze poważnie. robienie czegokolwiek na suficie do przyjemnych nie należy , bo z łapek krew odpływa , a jak dodać do tego precyzję to czapki z głów. 

P.S.

Nie byłbym sobą jak bym nie spytał. Tynk utrzyma ? :) 

Napisano (edytowany)
1 godzinę temu, Wing0 napisał:

szkoda tylko że kwadracik

Myślę  że wielu z nas wiele by  dało żeby mieć taki swój kwadracik! 

Gratuluję 👍 

Edytowano przez RLC2
Napisano
3 godziny temu, Wing0 napisał:

Może i chujowo działać, akustycy jak mają coś nie powierzone to oczywiście to zjadą, pewnie maja wiele w tym racji ale co mi tam. Ładna jest ;)

Działa, działa. Lepiej fala niż goła ściana.