marcinmarcin Napisano 31 stycznia Napisano 31 stycznia 6 godzin temu, SimonS napisał: Admin, gdzie jest Admin? Jeszcze parę lat remu to było forum na którym można było uzyskać wsparcie, porady i dowiedzieć się czegoś wartościowego. A dzisiaj? Takie androny. Bzdura pogania bzdurę. Warto jeszcze leczyć nogi 😉 4 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 31 stycznia Napisano 31 stycznia (edytowany) 6 godzin temu, SimonS napisał: Jeszcze parę lat remu to było forum na którym można było uzyskać wsparcie, porady i dowiedzieć się czegoś wartościowego. Na przykład czego? 12 minut temu, marcinmarcin napisał: Warto jeszcze leczyć nogi 😉 Marcin, myślisz? 😆 Wiesz jak to jest, zawsze najwięcej do powiedzenia mają ga....e, które w życiu nie dotknęły tematu, który krytykują. Chyba już się o tym przekonałeś nie raz... zresztą nie tylko tutaj 😉 Edytowano 31 stycznia przez DiBatonio 3 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Ogarnięte. Sufit ciężko jak pieron ale sie udało bez kupowania podpórek. Teraz słuchanie 10 11 Odpisz, cytując
Rega Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Wyglądają ok. Tylko ja bym dał cały sufit w takich:) 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Jeszcze kiedyś dam może front i tył po 2 ale zobacze jak bedzie z brzmienim. Tego Roman jest sporo pokój masz 4.2/4.1 m ustroje rozsumiete po 10 cm przerwy szerokie 60 głębokie na 50 czyli masz 200 na 110. Na pierwszym zdjęciu jak ołtarz...:) Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu @Wing0 Ta fala na lewej ścianie wymiata, zdobi i działa niewątpliwie 😉 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Może i chujowo działać, akustycy jak mają coś nie powierzone to oczywiście to zjadą, pewnie maja wiele w tym racji ale co mi tam. Ładna jest 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, Wing0 napisał: Może i chujowo działać, akustycy jak mają coś nie powierzone to oczywiście to zjadą Dlaczego tak piszesz? Jestem pewien, że nie jest obojętne akustycznie, podobne sprzedają firmy od akustyki. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Wing0 napisał: Ogarnięte. Sufit ciężko jak pieron ale sie udało bez kupowania podpórek. Teraz słuchanie Hm, ale pokoik fajny 😍 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Artur Brol napisał: Hm, ale pokoik fajny 😍 Dzięki, szkoda tylko że kwadracik 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Dlaczego, kwadrat tez jest ok. A jeszcze taki spory ☺️ Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 12 minut temu, Wing0 napisał: Dzięki, szkoda tylko że kwadracik Kwadracik? Wygląda na prostokącik 😉 Grunt, że ogarnięty akustycznie. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, DiBatonio napisał: Wygląda na prostokącik Wiesz jak to ze zdjęciami z ujowego telefonu kwadrat. Ogarnięcie bez podstawy czyli pułapek, ale to kurde juz koszta ogromne... Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Wing0 napisał: Wiesz jak to ze zdjęciami z ujowego telefonu kwadrat. Ogarnięcie bez podstawy czyli pułapek, ale to kurde juz koszta ogromne... Nieważne, chyba masz świadomość, że niewielu może sobie pozwolić na takie ubranka akustyczne w pokoju 😉 W sensie, że za plecami mają swoje połowinki z wałkiem do ciasta w ręku 😁 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu No wiem, wiem. Moja żona w miarę wyrozumiała choć trzeba dawkować moje idiotyzmy :). Na szczescie mamy kilka pokoi i salon ze stołem zrobiliśmy tak jak ona chciała 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Transakcja wiązana 😁 Ja zawsze tak na 3 mies. przed urabiałem, że coś się pojawi, oczywście jak się dało znaleźć w necie to i opinie pochlebne podsuwałem, że warto 😁 3 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu @Wing0 Michał rewelacja. Powiem Ci , że jak te panele były jeszcze na podłodze i spojrzałem na proporcje to byłem sceptyczny. Ale wyszło rewelacyjnie. Pisze poważnie. robienie czegokolwiek na suficie do przyjemnych nie należy , bo z łapek krew odpływa , a jak dodać do tego precyzję to czapki z głów. P.S. Nie byłbym sobą jak bym nie spytał. Tynk utrzyma ? 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 14 minut temu, tomek4446 napisał: Nie byłbym sobą jak bym nie spytał. Tynk utrzyma ? Dzięki za dobre słowo. Tak tynk solidny zahartowany 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Michał, a jaka jest waga jednego ustroju? Tak z grubsza. Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Wing0 napisał: szkoda tylko że kwadracik Myślę że wielu z nas wiele by dało żeby mieć taki swój kwadracik! Gratuluję 👍 Edytowano 11 godzin temu przez RLC2 1 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 3 godziny temu, Wing0 napisał: Może i chujowo działać, akustycy jak mają coś nie powierzone to oczywiście to zjadą, pewnie maja wiele w tym racji ale co mi tam. Ładna jest Działa, działa. Lepiej fala niż goła ściana. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 7 godzin temu, Rega napisał: Michał, a jaka jest waga jednego ustroju? Tak z grubsza. 3 kg Roman. Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) @Wing0 i @audiowit te fale to macie zajefajne. Sam się przymierzam do podobnej. Tylko spróbuję zrobić w kształcie twarzy. No, ale na razie mam inne priorytety. To jednak wymaga pomocy mojej domowej artystki😋. Choćby na etapie projektowania. Edytowano 2 godziny temu przez Rega Odpisz, cytując
audiowit Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Projekt jest. Maszyny też. Nic tylko zarabiać. Odpisz, cytując
Recommended Posts