Sipo Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Raf_raf napisał: cennik z tych lat Zgaduje ze cena nowego urządzenia była sroga. W latach 70-tych nie szczypali się, pakowali do wzmacniacza wszystko co najlepsze, swoisty wyścig zbrojen bo konkurencja była duza. Tez mam wzmacniacz z polowy lat 70 i jestem z niego bardzo zadowolony, brzmi słodko i oko cieszy. Złota era. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) @Raf_raf, pisałeś na początku poszukiwań, że szukasz odmiany, czegoś lepszego od posiadanej Yamahy. Jak nowy wzmak wpisuje się między Rotela a Bowersy? Edytowano 4 godziny temu przez BlaBla Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 47 minut temu, Sipo napisał: Zgaduje ze cena nowego urządzenia była sroga. W latach 70-tych nie szczypali się, pakowali do wzmacniacza wszystko co najlepsze, swoisty wyścig zbrojen bo konkurencja była duza. Tez mam wzmacniacz z polowy lat 70 i jestem z niego bardzo zadowolony, brzmi słodko i oko cieszy. Złota era. Taki cennik udało mi się znaleźć, jeśli to niemiecki to może są to właśnie marki. I jeszcze folder, okazuje się, że do zestawu był jeszcze przynajmniej tuner. Może kiedyś trafię. Odpisz, cytując
Sipo Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Ceny klocków z lat 70-tych nieustannie rosną, szczególnie tych z wyższej półki, na chodzie i w dobrym stanie. Poluje na radio do swojego Trio i nie mam szczęścia. Na rynku europejskim bardzo trudno takie znalesc, jedynie z Japonii można ściągnąć, a to 100v niestety. A i tak ceny oscylują $250-350. Odpisz, cytując
Rega Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 31 minut temu, Sipo napisał: Ceny klocków z lat 70-tych nieustannie rosną, Mam porównanie - jeszcze przed pięciu laty chciałem sprzedać za 1200 zł i ... chętnych nie było. Teraz mam propozycje 2500-3000 i .... nie mam chęci aby sprzedać😉 PS .W momencie wejścia na rynek kosztował 1800 DM. Edytowano 3 godziny temu przez Rega Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Raf_raf napisał: okazuje się, że do zestawu był jeszcze przynajmniej tuner. Może kiedyś trafię. https://www.olx.pl/d/oferta/tunery-wiezy-fisher-studio-standard-fm-2310-fm-2421-stan-idealny-CID99-ID18p212.html Odpisz, cytując
RoRo Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Cena 299zł wydaje się rozsądna... a w tym tunerze Fisher masz dość ciekawy wskaźnik "Deviation/Multi Path", co nie jest zbyt często spotykane. Pozdrawiam Odpisz, cytując
elektron6 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Sipo napisał: Ceny klocków z lat 70-tych nieustannie rosną, szczególnie tych z wyższej półki, na chodzie i w dobrym stanie. Poluje na radio do swojego Trio i nie mam szczęścia. Na rynku europejskim bardzo trudno takie znalesc, jedynie z Japonii można ściągnąć, a to 100v niestety. A i tak ceny oscylują $250-350. W Europie trzeba szukać odpowiednika danego modelu z portfolio Kenwood. Trio było produkowane na rynek japoński jako wyżej promowana marka. Odpisz, cytując
Palmos Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Rega Roman a Ty czasem nie masz Fishera na lampach? Odpisz, cytując
Rega Napisano przed chwilą Napisano przed chwilą Oczywiście, że mam lampowego Fishera X-101-C. Mam też cztery inne wzmacniacze:), ale one sobie nie przeszkadzają i są uzywane w miarę potrzeb:) Odpisz, cytując
Recommended Posts