Sqter83 Napisano 28 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2021 (edytowany) W niedziele znajomy przypomniał mi kawałek U96 - das boot przy okazji poszperałem w dyskografii u96 i okazało się że w tamtym roku wydali album "Transhuman" A to według mnie najciekawszy kawałek z albumu. Do biegania jak znalazł 🤔 Edytowano 28 grudnia 2021 przez Sqter83 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 11 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2022 Kavinsky - Renegade (instrumental) 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasniutki Napisano 16 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2022 Ja męczę klasykę, ale chyba jednak z sentymentu - King on my castle Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 19 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2022 to co wrzuciłeś to remix Roy Malone's King 1998r .. to było coś....... a oryginał wcale nie przypomina remixu niezły jest tez Crazibiza remix z 2013 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 Skoro padło kilka propozycji z muzyki klubowej, dorzucę coś od siebie: Daniel Avery i album 'Drone Logic' Niespieszne techno i świetna jakość realizacji (niestety nie wszystkie utwory z płyty) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2022 11 godzin temu, Profi napisał: Skoro padło kilka propozycji z muzyki klubowej, dorzucę coś od siebie: Znasz Autechre? Lubisz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 24 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2022 Autechre znam z połowy lat 90-tych, zrobiłem kilka podejść, ale ich muzyka nie spodobała mi się. Nowszych albumów nie sprawdzałem. Zdecydowanie wolę The Future Sound Of London, szczególnie EP-kę 'Lifeforms' 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 24 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2022 Garść utworów od RROSE, ekscentrycznego producenta z USA. Jego muzyka jest kwintesencją tego, co w techno lubię najbardziej, czyli mrok, mrok i jeszcze raz mrok. Na początek polecam 'Levitate' po którym idealnie pasuje 'Omerta' a na tak przygotowany grunt świetnie wchodzi 'Mirror' i jako wisienka na torcie taki oto remiks Teste - The Wipe (Rrose Version) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 Jedna z ciekawszych instalacji ekipy Cercle - z udziałem niemieckiego DJa / producenta Bena Böhmera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 29 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2022 trochę synthwavu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 (edytowany) @Profi Ten album Loscil znasz? Sketches From New Brighton (2012). Jutro zamierzam przesłuchać. Edytowano 31 stycznia 2022 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 @Adi777 znam, ale nie załapał się na zakup. Podoba mi się tak 50/50. Uprzedzam - przygotuj się na solidny masaż brzucha 🙂 Ja dziś zacząłem słuchać innego ambientowego muzyka : IREZUMI Podoba się! 😙 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 6 lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 lutego 2022 Jeszcze raz Irezumi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 8 lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 lutego 2022 kawałki z sąsiedniego wątku przypomniały mi o dnb a ze uwielbiam The Streets i od święta dnb to zapodam to. Z ostatniego albumu 2020 https://tidal.com/browse/track/147240679 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 Flight Facilities - Clair De Lune feat. Christine Hoberg 2014 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 20 marca 2022 Udostępnij Napisano 20 marca 2022 Acid do kontemplacji 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebik_85 Napisano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2022 To i ja coś od siebie dodam z racji że słucham różnych gatunków muzycznych, to troche taka elektronika /trap, może akurat też komuś wpadnie w ucho : Takefive-pompei i coś z funku też można by podciągnąc pod temat defunk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPijowczyk Napisano 24 maja 2022 Udostępnij Napisano 24 maja 2022 Muzykę elektroniczną bardziej rozumiem muzykę typu trance, house etc jak tutaj https://www.youtube.com/watch?v=qKsVoTOSbuE&list=RDMM&index=26 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 Submotion Orchestra - Mend me Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 (edytowany) Własnie przyjechał. Dziś wieczorem uczta dla ucha. Edytowano 2 czerwca 2022 przez Rega 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 5 godzin temu, Rega napisał: Własnie przyjechał. Dziś wieczorem uczta dla ucha. Chyba mam takie same wydanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 13 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2022 Top Gun Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 15 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2022 Junior Boys, cała dyskografia świetna. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 21 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2022 (edytowany) Philter - Lost Boys feat. Miriam Vaga (Official Music Video) Edytowano 21 czerwca 2022 przez Sqter83 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 22 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2022 Sundial Aeon 'Deep & Deeper' z albumu Psykinesis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts