wolf Napisano 21 listopada 2007 Udostępnij Napisano 21 listopada 2007 Dziekuję serdecznie za płytki. Dotarły całe i nieuszkodzone. Już grają Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 22 listopada 2007 Udostępnij Napisano 22 listopada 2007 Otrzymalem kolejna plytke. Jak milo otworzyc paczuszke-prezent i od razu zanurzyć sie w fotelu odsluchowym Chcialem podziekowac redakcji za to, ze nie zlekcewazyla naszych prosb. Na paczce widnieje z jednej jak i z drugiej strony napis "ostroznie". NIestety dla poczty czynnosc "ostroznie" jest awykonalna. Tym razem rowniez mialem pecha i pudelko pekniete. Naszczescie tylko rysa wzdluz pudelka (jakies 4-5cm). Poza tym plyta stan idealny. Mimo to, piszac ten post jestem bardzo zadowolony - nowa plytka wlasnie siedzi w odtwarzaczu, saczy sie muzyczka... Dziekuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 22 listopada 2007 Udostępnij Napisano 22 listopada 2007 u mniepudełko nietknięte wszystko super ładnie nawet folia nienaderwana wszystko super LUX!!:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 22 listopada 2007 Udostępnij Napisano 22 listopada 2007 No ja tez dostalem z peknietym pudełkiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 22 listopada 2007 Udostępnij Napisano 22 listopada 2007 Wracam z pracy do domu i co widzę?Zgrabną, ładną paczuszkę, wręcz wzorcowo zapakowaną. Jednym ruchem ostrego skalpela, dokonałem sprytnego otwarcia koperty. Majestatycznym ruchem lewej ręki, wyciągnąłem tkwiącą w kopercie zawartość. Oczom moim ukazały się płytki, tak oczekiwane przeze mnie z niecierpliwością. Błyskawicznym, obrotowym ruchem, dokonałem zewnętrznych oględzin opakowań płytek i stwierdziłem, iż są one...... bez najmniejszej skazy, pęknięcia czy ubytku. Jednym słowem, nalepki informacyjne na przesyłce czynią cuda.Obecnie pierwsza płytka Lazy Hours, wiruje w napędzie, podając swoją zawartość do moich uszu, kojąc moje skołatane nerwy.Dziękuję Szanownej Redakcji, za miły prezent. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratbum Napisano 14 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2007 Pragnę serdecznie podziękować za przesłaną płytę - Szacownej Redakcji i sympatycznej Pani Kasi.W Cassandrze Wilson i jej albumie "Thunderbird" zakochałem się bez pamięci.P.S. Album był zapakowany dobrze, jednak nie uniknął "stłuczki" - "tradycyjnie" popękała środkowa część opakowania, czyli ząbki podtrzymujące płytę. Jednak nic to! Mam zapasowe etui... Jeszcze raz - dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2007 Miło nam , że płytka przypadła do gustu, szkoda tylko, że znowu stłuczona.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 18 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2007 Ja rowniez dziekuje za plytke Norah Jones. Moim zdaniem materialowo ciekawsza niz poprzednie plyty. Jednak styl przynudzonej melodii w wiekszosci utworow sie powtarza. No coz taka jest Norah Jones, albo sie ja lubi, albo nie...Tym razem plytka dotarla do mnie w idealnym stanie, dwie poprzednie polamane. Status 1/3 jeszcze raz dzieki, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Informuję, że poszła kolejna porcja płytek. Jeśli poczta nie nawali to powinna dotrzeć przed Świętami Pozdrawiam,kah Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Chcialem podziekowac za plytke "Audiofilskie zajawki", zupelnie sie jej nie spodziewalem. Tym razem zupelnie nie mialem szczescia. Etui na CD pogiete (w kazdym rogu), a sam nosnik uszkodzony - pekniety.Ponizej zdjecie: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 jednak Poczta Polska ma siłęPoczcie gratulujemy...głupoty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti34 Napisano 21 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2007 Cytat Tym razem zupelnie nie mialem szczescia. Etui na CD pogiete (w kazdym rogu), a sam nosnik uszkodzony - pekniety. Witam Mam dokładnie ten sam problem. Na moim egzemplarzu Zajawek jest prawie intyczne pęknięcie. Na papierowym etui jest okrągły odcisk stempla tego samego co na kopercie. Poradźcie co zrobić aby otrzymać ta płytkę jeszcze raz.Czy i ewentualnie gdzie mam ja odełać ?pozdr. Arti Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 22 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2007 Juz wczesniej prosilem redakcje o dokladniejsze pakowanie. Tylko jedna plyta z 4 trafila do mnie w calosci. Wczesniej byly "tylko" pekniecia pudelek, teraz pekaja juz plyty. Fajnie, ze redakcja rozdaje plyty, tylko dobrze by bylo zeby docieraly one w calosci Dodam, ze napisy na liscie, "ostroznie" nie wiele dawaly. Jak widac moj przypadek nie jest odosobniony. Zwracam sie ponownie z prosba o dokladniejsze pakowanie. Przeciez wystarczy oblozyc plyte kartonowymi wkladkami, okleic tasma i do koperty. Wiele firm sprzedajacych plyty tak robi i zawsze plyty docieraly do mnie w calosci (nawet z USA !) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 23 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2007 Cytat Na moim egzemplarzu Zajawek jest prawie intyczne pęknięcie. Na papierowym etui jest okrągły odcisk stempla tego samego co na kopercie. Poradźcie co zrobić aby otrzymać ta płytkę jeszcze raz.Czy i ewentualnie gdzie mam ja odełać ?pozdr. Arti Przedstaw problem z uszkodzoną płytą tuDział Prenumeratytel.: 022 257 84 22fax: 022 257 84 00prenumerata@avt.plKolportażtel.: 022 257 84 29fax: 022 257 84 00 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2007 Proponuję nie mieszać w to działu prenumeraty.Reklamacje i info o uszkodzeniach proszę kierować na krostalska@audio.com.pl Pozdrawiam i Wesołych Świąt, kah Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti34 Napisano 23 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2007 Cytat Proponuję nie mieszać w to działu prenumeraty.Reklamacje i info o uszkodzeniach proszę kierować na krostalska@audio.com.pl Pozdrawiam i Wesołych Świąt, kah Dziękuje za pomoc, zaraz wyśle email z reklamacją.Wesołych Świąt !!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratbum Napisano 1 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2008 Witam,otrzymałem kolejną płytę - Metheny/Mehldau "Quartet". Tym razem w stanie idealnym.Dziękuję serdecznie! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenishiwata Napisano 2 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2008 Jestem szczęściarzem Zajawki i płytka za posty dotarły nienaruszone HuRRA.Dzięki redakcjo !!!!!!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2008 Płyty będą pakowane w podwójne bąbelkowe koperty, mamy nadzieję, że to pozwoli im przetrwać w całości podróż od nas do Was. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 3 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2008 Brawo Kah, brawo Redakcja!Dziękujemy!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 6 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2008 Ja także dziękuję za płyty.U mnie też pudełka były pęknięte ale nie popsuło mi to słuchania muzyki,Poczta Polska to już jest tylko koszmar .Właśnie otrzymałem router wysłany 18 grudnia priorytetem.Czyli ponad 2 tygodnie .Niestety właśnie ta firma dostarcza Audio prenumeratorom.Długo dostarcza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti34 Napisano 6 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2008 Tak Poczta Polska jest jeszcze mocno z "tamtych czasów". Gdy by nie to że rząd odroczył uwolnienie rynku pocztowego, to jeszcze są.Redakcja powinna złożyć pismo na ręce naczelnika tej poczty co przyjmuje o redakcji przesyłki, o niszczeniu przesyłek bezmyślnym nawalaniem datownikiem przez jego pracowników. Co skutkuje większymi kosztami dla redakcji. Można jeszcze dodać że ich obsmarujecie na łamach waszego wydawnictwa lub że złożycie skargę do UKE, a oni już im zrobią kontrolę. Myślę że to zadziała, taki naczelnik będzie się bał kłopotów.Przykre ale z tą instytucją niestety trzeba po staremu, albo z "ryjem" albo strachem. Przesyłka priorytetowa (tak ustaliłem na poczcie) to zwykła przesyłka tylko jest rejestrowana jej droga i tak często nie ginie, bo jest ślad gdzie zginęła. Jak sie uda to dojdzie szybciej a jak nie to też dobrze bo regulamin nic nie mówi ze ma być szybciej niż zwykła przesyłka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 7 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2008 A mi na poczcie Pani usilnie tlumaczyla, ze priorytety powinny w 90% dojsc w przeciagu 24h Z praktyki wszyscy wiemy, ze jest odwrotnie , 1% dochodzi w 24h.Takze uwazam, ze w interesie Redakcji bylo by zlozenie zazalenia/skargi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2008 Zdaje się, że były już składne różne pisma i reklamacje, ale poczta chyba jest niereformowalna w tej kwestii. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti34 Napisano 8 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2008 Cytat Zdaje się, że były już składne różne pisma i reklamacje, ale poczta chyba jest niereformowalna w tej kwestii. Podajcie adres tej poczty to napiszemy wszyscy "kupą" skargi to może ich ruszy. A jak to nie pomoże to zlot tego forum odbędzie sie na tej poczcie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts