Kibic1 Napisano 1 marca 2008 Udostępnij Napisano 1 marca 2008 Płyta Franka Sinatry dotarła nie uszkodzona.Dziś odsłuch. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVIL Napisano 14 marca 2008 Udostępnij Napisano 14 marca 2008 Witam,Płytkę otrzymałem,doszła bez szfanku.Dziękuję i Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 marca 2008 Udostępnij Napisano 17 marca 2008 Cieszę się, że doszło i pozdrawiam też. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakorona Napisano 19 marca 2008 Udostępnij Napisano 19 marca 2008 czyli jak napisze 10 ze sie tak wyrazepomocnych postow to dostane plyte Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 marca 2008 Udostępnij Napisano 20 marca 2008 Cytat czyli jak napisze 10 ze sie tak wyrazepomocnych postow to dostane plyte Owszem. I w odpowiednich działach - niektóre działy nie są "wliczane" do promocji. Wszystko w regulaminie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakorona Napisano 20 marca 2008 Udostępnij Napisano 20 marca 2008 ale sam musze do was napisac czy wy wyslecie mi email z ta mila wiadomoscia..?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 marca 2008 Udostępnij Napisano 21 marca 2008 Nie jesteśmy w stanie śledzić każdego użytkownika i ilości postów, które napisał. Być może w przyszłości powstanie automat, który będzie to robił (liczymy na to), na razie jednak niestety trzeba się upominać.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uczeń54 Napisano 21 marca 2008 Udostępnij Napisano 21 marca 2008 ..Witam, obecnych i nieobecnych.. Mam trzy wiadomości...Dwie dobre, jedna taka sobie..Po pierwsze dziękuję za przesłaną płytkę ( za posty ).Doszła jestem usatysfakcjonowany...Dzięki Po drugie, życzę całej REDAKCJI WESOłYCH, SPOKOJNYCH, RODZINNYCH śWIąT WIELKANOCNYCH 2008 Wiadomość trzecia, taka sobie / może nie istotna ? / otóż na grzbiecie numeru 3/2008 zabrakło napisu "AUDIO".Jest to widoczne gdy kolekcjonowane numery stoją obok siebie na regale.. jeden za drugim.A tak poza tym, wszystko jest na miejscu... Pozdrawiam wszystkich uczestników Forum.Wesołych, Spokojnych, Rodzinnych Świąt..... dla wszystkich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 21 marca 2008 Udostępnij Napisano 21 marca 2008 A u mnie w 3 numerze AUDIO zabrakło płytki CD "Audiofilskie Zajawki" Wydaje mi się, że powinna tam być...Co prawda niekoniecznie w tym wątku - ale jak napisałeś o dobrych/złych wiadomościach, to pomyślałem że się załapię.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 22 marca 2008 Udostępnij Napisano 22 marca 2008 U mnie też nie było płyty audiofilskie zajawki.Coś tam nawalają w drukarni przy pakowaniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 22 marca 2008 Udostępnij Napisano 22 marca 2008 A ma być ?Jestem "abonamentem" i numeru marcowego jeszcze nie otrzymałem chociaż dzisiaj 22 marca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 22 marca 2008 Udostępnij Napisano 22 marca 2008 A mnie się dostało. Zdrowa płytka nr5 z sześcioma muzycznymi prezentami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 23 marca 2008 Udostępnij Napisano 23 marca 2008 u mnie płytka była/jest - wszystko - ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 marca 2008 Udostępnij Napisano 25 marca 2008 Audiofilskie zajawki powinny być w numerze. W dodatku nie jesteście pierwszymi osobami, które zgłosiły, że ich nie dostały. Widocznie coś w systemie nawaliło, za co bardzo przepraszamy. Postaram się wyjaśnić tę sprawę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 marca 2008 Udostępnij Napisano 31 marca 2008 Pogadałam z górą. Prawdopodobnie w jakimś punkcie pośredniczącym ktoś te płytki wyciągnął, bo od nas wszystko podobno wyszło ok. Chcemy jednak, by wszyscy byli zadowoleni, więc jeśli ktoś nie dostał płytki, a chce ją dostać, proszę upominać się o nią pisząc pod adres: krostalska@audio.com.pl. Doślemy.Pozdrawiam wszystkich Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkoz_1 Napisano 14 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2008 Dobry Wieczór z Lublina. Serdeczne dzięki za płytkę Gilmoura. Przepiękne wydanie i niesamowita muzyka. Totalny odlot i ukojenie nerwów po całym poniedziałkowym dniu pracy Teraz z utęsknieniem czekam na śliczną Joss Stone. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sev Napisano 15 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2008 Ja również BARDZO dziękuję za Gilmoura, płytka dotarła w superstanie, Na razie przesłuchałem raz, ale już się zakochałem Jeszcze raz dzięki.... Dobra, to lecę słuchać Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlasticElvis Napisano 15 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2008 Płytka za posty jest..... głos Anji Garbarek dziś do końca dnia będzie gościł w moim domu. cios pani z poczty nie zdołał zniszczyć płyty...ucierpiało nieznacznie tylko pudełko. Serdeczne dzięki dla całej redakcji za tak fajny prezent ( za 3 dni mam urodziny) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2008 Pudełko ucierpiało? Wcale nie dobrze. Panie z poczty to mają ciosy...Cieszę się przynajmniej, że płytki doszły. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 17 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2008 Dzisiaj dostałem Magazyn /prenumerata/ z Audiofilskimi Zajawkami vol.6 .Płyta oczywiście natychmiast wylądowała w odtwarzaczu ,materiał dosyć ciekawy ,zróżnicowanyi jak zwykle b.dobrze zrealizowany.Małe pytanie dlaczego utwór nr 5 jest nagrany ciszejczy to celowy zabieg realizatora ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2008 To już pytanie do ludzi, którzy robili płytkę - ja nawet nie wiem, kto to. ;-] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atott Napisano 27 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2008 witam , mam serdeczna prosbe . nie udalo mi sie kupic Audio 3/2008 , bede niezmiernie wdzieczny za pdf z testu Marantza cd6002 . z gory dzieki , moj email mpatt@wp.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2008 Wysłane. Niedługo też ten test będzie na stronie. Cytat witam , mam serdeczna prosbe . nie udalo mi sie kupic Audio 3/2008 , bede niezmiernie wdzieczny za pdf z testu Marantza cd6002 . z gory dzieki , moj email mpatt@wp.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sev Napisano 10 maja 2008 Udostępnij Napisano 10 maja 2008 Dziękuje za pancernie zapakowane Lazy Hours vol 2.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 11 maja 2008 Udostępnij Napisano 11 maja 2008 Trochę spóźnione ale nie mniej szczere podziękowanie za przesłaną płytkę BRIGHTMAN SARAH - The Best Of Classics. Już zdążyłem kilka razy przesłuchać tego wydania z tak wspaniałym głosem Sarah. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts