zieluwid Napisano 10 lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 lipca 2015 Z małych rzeczy :1. Opcja Cytuj - trzeba klikać dwa razy, aby działało2. Top 20 użytkowników - powinna być lista jak wcześniej3. Pierwsze Posty - proponuję zmienić kolor na np. zielony, niebieski, jakiś odbiegający całkowicie od formy strony4. Zakładka Moi przyjaciele jest zbędna (moim zdaniem)5. Kolory strony - powinno być Styl forum, zamiast Wybierz styl forum. To zajmuje sporo miejsca i obok okna z wyborem koloru wygląda nieestetycznie (moim zdaniem)6. Okno Czytane w ostatniej godzinie, wcześniej było dłuższe, moim zdaniem wcześniej było zdecydowanie lepiej pod względem funkcjonalności. Teraz można tam podejrzeć 2-3 tematy.7. Godzina dodawania postów, znów się opóźnia o 1h.Tyle na ten moment. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 10 lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 lipca 2015 Jeśli po zmianie z jasnej na ciemną wersję nic się nie zmienia należy odświeżyć stronę (F5 w przeglądarce) o tej pory będzie już ok Spróbujcie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 10 lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 lipca 2015 Teraz faktycznie działa, Dzięki za info. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 10 lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 lipca 2015 Rzadki przypadek: wszyscy wołają o ciemność Ale faktycznie jest lepiej.A ja bym prosił, by jednak zostawić "Przyjaciół"! Bo korzystam z tego widoku...Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 10 lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 lipca 2015 Jeżeli tak, to nie mam nic przeciwko. Jak zaznaczyłem, to tylko moja opinia, skoro jest to przydatne absolutnie się nie upieram, aby zniknęło. Forum jest dla wszystkich, nie dla jednostek.Dlatego, bardzo dobrze, że zabrałeś głos w tej kwestii. Sprawa z kolorystyką poprawiła się diametralnie, jest o wiele, wiele lepiej. Tak więc myślę, że małymi kroczkami dojdziemy do celu, jak zawsze ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 11 lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 lipca 2015 No to bosko! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 13 lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 lipca 2015 Ja czasami zaglądałem do zakładki Dzisiejsze Top 20 użytkowników. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 18 lipca 2015 Udostępnij Napisano 18 lipca 2015 Wybrałem sobie ciemny styl forum, ale jak piszę wiadomość, to i tak wszystko jest białe - zwłaszcza podgląd i ostatnie 10 postów nieprzyjemnie się prezentują.Trochę też wcięło napisy pod załącznikami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 18 lipca 2015 Udostępnij Napisano 18 lipca 2015 Z mojej strony jeszcze uwaga na temat ostrzeżeń użytkowników. Dlaczego wchodząc na profil użytkownika, opcja ta nie istnieje. Przykład :Jest post ze spamem, usuwam go nie dając wcześniej ostrzeżenia, czy zawieszenia konata. Wchodząc na profil nie mogę już tego zrobić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 15 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2015 Mi dziś też wcięło napisy z załącznikami - zajmę się tym w poniedziałek. Jeszcze obgadamy resztę Waszych uwag. A dla RoRo i Zieluwida mam dobrą wiadomość - właśnie pozbyłam się stu linków reklamowych z kont "użytkowników" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 15 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2015 No i taki drobiazg. Emotikonek "wykrzyknik" ten: :!: , nie wyświetla się prawidłowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spejson Napisano 17 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2015 Dokładnie. Jest szansa, że za jakiś czas będziemy mieli shouta? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 18 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2015 Jakiś czas temu pytałem, czy jest możliwość zablokowania w swoim avatarze wyświetlania "obcych linków"?A teraz jeszcze kolega Obas słusznie zauważył, że w razie czego można by taką funkcję dezaktywować dla ludzi którzy mają niedużo napisanych postów (a ode mnie: i mały staż na Forum ...)No i ponownie: czy będzie w końcu wymagane wpisanie miejsca zamieszkania do avatara w trakcie rejestracji nowego użytkownika?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 2 września 2015 Udostępnij Napisano 2 września 2015 2 tygodnie minęły - jak na razie kolejnych zmian nie widać. A ja dość często muszę prosić/przypominać użytkownikom (i to nie tylko tym nowym, z minimalnym stażem) by uzupełnili miejsce zamieszkania.Czy to taki duży problem, by przy rejestracji nowych użytkowników to pole było wymagane?A poza tym - można by zrobić kolejny krok i dać weryfikację istniejących userów. No i może ludzie którzy kiedyś aktywniej uczestniczyli w działalności Forum znowu by się tu pojawili Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 3 września 2015 Udostępnij Napisano 3 września 2015 Może by się pojawili ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 4 września 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 września 2015 CześćPropozycje poprawek są zgłoszone. RoRo nie wiem, czy uda się dodać pole z miejscem zamieszkania Wyczyściłam przed chwilą wszystkie reklamowe linki - robię to regularnie. Adresy http ma ok. dziesięciu z Was.Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 4 września 2015 Udostępnij Napisano 4 września 2015 Cytat ...nie wiem, czy uda się dodać pole z miejscem zamieszkania Ale to pole przy rejestracji przecież istnieje - wystarczy dodać warunek, by było to pole obowiązkowe... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 9 września 2015 Udostępnij Napisano 9 września 2015 No to kolejna propozycja zmian na Forum:kiedyś był dział poświęcony "CarAudio" i dobrze by było, gdyby wrócił w którymś miejscu. Proponuję, by uzupełnić tytuł działu "PC-Audio/iPhone/iPod"http://forum.audio.com.pl/index.php?showforum=5właśnie o "CarAudio".Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 11 września 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2015 OK:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 2 października 2015 Udostępnij Napisano 2 października 2015 Witam nowego moderatora!Trochę życia i nerwów tu zostawisz...Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 2 października 2015 Udostępnij Napisano 2 października 2015 Nerwów zapewne tak, bo niestety co poniektórzy nie potrafią powstrzymać swoich emocji i jak tylko nadarzy się okazja "szpilę" innemu Koledze wsadzą. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 21 października 2015 Udostępnij Napisano 21 października 2015 A u mnie zanikł ciemny "styl forum" i na rozwijaku jest tylko jasny ??Minęło kilka dni i już jest OK Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzp486 Napisano 14 listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 listopada 2015 Proponuje zmienić (naprawić) zegarek pokazujący godzinę wpisów na forum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keith Napisano 14 listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 listopada 2015 Cytat Proponuje zmienić (naprawić) zegarek pokazujący godzinę wpisów na forum. Zgadzam się z kolegą .grzegorzp486. zegar jest czasami irytującypozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 18 listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 listopada 2015 Co do zegara - pobaw się ustawieniami w swoim paneluJest tam m.in. czas letni/zimowy oraz strefa czasowa.Zdarza się, że masz godzinę różnicy, a po zalogowaniu jest już prawidłowy czas.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts