Fafniak Napisano 17 września 2019 Udostępnij Napisano 17 września 2019 Mnie ta płyta zauroczyła Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 18 września 2019 Udostępnij Napisano 18 września 2019 (edytowany) Tak na fali postu kolegi @Kubakk o muzyce do programu Sonda. Genialny kompozycja Josepha Irvinga "States Evidence". Wszyscy pewnie wiedzą w jakim popularnym programie została wykorzystana, ale nie wszyscy mieli okazję posłuchać utworu w całości (jazzowa końcówka). Edytowano 18 września 2019 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 18 września 2019 Udostępnij Napisano 18 września 2019 Niezłe stereo w tym utworze , i wybrzmienia instrumentów szczególnie bębnów Hmm ta muza była u Wołoszańskiego ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 września 2019 Udostępnij Napisano 20 września 2019 (edytowany) Dnia 13.09.2019 o 18:23, JohnDoe napisał: Tak, może być to ekskluzywne, pal licho . Jak patrzę teraz sklepy online UK to wszędzie "out of stock". Jedynie na eBay są. Jutro sprawdzę tu w mieście, jak nie znajdę to córka mi kupi w Polsce. Chociaż nie wiem jak tam z dostępnością. Nie pali się, póki co stream. Tak z ciekawości, jak tam z dostępnością płyt Tool w UK? W PL leży na półkach i tanieje. W MM w ciągu tygodnia z 399 na 339. Ciekawe ile sztuk wypuścili w świat jako limited edition Edytowano 20 września 2019 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 września 2019 Udostępnij Napisano 21 września 2019 W UK jest jak było, bez zmian, od ręki widzę tylko na Amazon £125 lub eBay jak kto upoluje taniej. W sklepie EMP UK dostępne w ciągu tygodnia za £79.99. Mi już pierwszy szał przeszedł i stwierdziłem, że żadnego gameboy'a do płyty ja nie potrzebuję tak koniecznie Kupię pewnie gdzieś przy okazji, może dziś, jutro.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 września 2019 Udostępnij Napisano 21 września 2019 24 minuty temu, JohnDoe napisał: Mi już pierwszy szał przeszedł i stwierdziłem, że żadnego gameboy'a do płyty ja nie potrzebuję tak koniecznie Pierwsza płyta którą widziałem, do której dodają kabelek USB do ładowania W Pulse Floydów trzeba baterie wymieniać, a tu pełny wypas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 września 2019 Udostępnij Napisano 21 września 2019 Dnia 10.09.2019 o 20:11, Fafniak napisał: - tfu ... cholera !!!! Poszło! 😎 zapłacone w sklepie EMP, nie ma co się szczypać po drewnianej nodze 😆 Dostępne w ciągu tygodnia a u mnie w rękach to nie wiem kiedy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 22 września 2019 Udostępnij Napisano 22 września 2019 Stormcock (LP) Roy Harper, nie wiem czy już ktoś polecał tego wykonawce. Wieczorem doskonały LP do słuchania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 września 2019 Udostępnij Napisano 29 września 2019 The Meters kolejny raz, dobra nuta żeby zbajerować trochę swoją kobietę wieczorem kawałek - Darling Darling Darling Ogólnie cała płyta jest świetna, nie można usiedzieć w miejscu spokojnie 🙂 i już do mnie leci Japan CD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 4 października 2019 Udostępnij Napisano 4 października 2019 When you say nothing at all - przyjemny cover , koło 3:30 fajnie weszła perkusja lewy , prawy kanał Pixies - where is my mind , także polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 4 października 2019 Udostępnij Napisano 4 października 2019 Ten kawałek zawsze mnie obezwładnia różnorodnością dźwięków i płaszczyzn, zmian intensywności taki kawałek co warto czasem posłuchać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 października 2019 Udostępnij Napisano 5 października 2019 Ja z rana przymuliłem się Kari Bremnes a to zła pora na taką muzykę dla mnie. Za to pózniej znalazłem fajny band z Australii, grają punk-pub-rock. Nie jest to audiofilska muzyka ale dla mnie świetny punk rock (uwielbiam). W grudniu grają w Londynie w Camden (ześwirowana fajna dzielnia), pewnie pojadę na piwko. Zresztą zobaczcie sami Ja więcej słucham właśnie w Tidal. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 12 października 2019 Udostępnij Napisano 12 października 2019 Ostatnio słuchałem "The World of H. Zimmera". Nie chcę niczego sugerować, ale ścieżka dżwiękowa /winnyl/ ma problem z jakością nagrania, takie mam wrażenie odsłuchowe. Proszę o Wasze spostrzeżenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 12 października 2019 Udostępnij Napisano 12 października 2019 Słuchałem też tej płyty ale tylko raz i jakoś nic mnie nie zdziwiło.Może trzeba kilka razy posłuchac.Mam tą płytę więc nie mam problemu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 12 października 2019 Udostępnij Napisano 12 października 2019 Masz winyl czy CD i jak możesz przesłuchaj I Lp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 12 października 2019 Udostępnij Napisano 12 października 2019 (edytowany) Mam tylko winyl.Narazie czas mi nie pozwala ale napewno przesłucham. Edytowano 12 października 2019 przez pirs Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 12 października 2019 Udostępnij Napisano 12 października 2019 może tez włączę wieczorem i jeszcze raz przesłucham. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 18 października 2019 Udostępnij Napisano 18 października 2019 (edytowany) Nowa wersja Piosenki księżycowej robi mega wrażenie , szczególnie dołami Mikromusic - z dolnej półki w wersji Live 2019 także przyjemnie Edytowano 18 października 2019 przez Kubakk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 18 października 2019 Udostępnij Napisano 18 października 2019 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 października 2019 Udostępnij Napisano 24 października 2019 lubię bandcamp Znacie ? : https://singwithmi.bandcamp.com/album/stay-tuned Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 26 października 2019 Udostępnij Napisano 26 października 2019 Dominique Fils? Jasne 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 26 października 2019 Udostępnij Napisano 26 października 2019 Część utworów świetna, ale "całościowo" to mam mieszane uczucia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 26 października 2019 Udostępnij Napisano 26 października 2019 Mi pasuje. Słuchając wracam do młodzieńczych lat ... Leci Vagabon teraz w podobnym klimacie. Wielu artystow próbowało swoich sił w klimatach soul czy funky. Nawet Phil Collins (Easy Lover) gdzie dał czadu z Baileyem 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 października 2019 Udostępnij Napisano 27 października 2019 Trochę jazz'u na wieczór.... Esbjörn Svensson Trio. Bardzo fajnie się słucha 🙂 Chociaż słucham ze streamu to warto również zobaczyć na YouTube jak panowie grali. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 29 października 2019 Udostępnij Napisano 29 października 2019 (edytowany) W ostatniej nocy zagłębiłem się w przeszłość, a następnie to "MEDDLE" Edytowano 29 października 2019 przez Karol64208 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts