terracan1929 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu https://tidal.com/track/102762235?u 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, kaczadupa napisał: https://tidal.com/track/102762235?u W końcu. Zmiana na miejscu lidera top100 najniekorzystniej brzmiącego utworu dla mnie. Do teraz numer 1 zajmował najnowszy The Cure/każdy utwór. Na miejscu 7 oto ten. Ale jemu i podobnym zawdzięczam przyzwoitą kondycję fizyczną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Po tym będę miał korzystny weekend. Brzmieniu tych dwóch numerów najlepsze plumkanie nie dorówna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu @AudioTube Adam , przeczytałem kilka wątków w , których brzmienie stopy perkusji było wykładnią dobrej prezentacji. Chodziło o utwór Finka. Ja dzisiaj mam mam dzień gramofonowy. Naszło mnie na rodzime stare płyty. Przesłuchałem od rana całą dyskografię Maanamu , Kombi , TSA i doszedłem do Perfectu. Nie wiem czemu, wbiłem sobie do łba , że ich płyta Live jest kiepsko zrealizowana i ją dotychczas pomijałem. No więc nie jest Solówki gitarowe oraz wspomniana stopa perkusji brzmi bardzo realistycznie. A więc nie tylko Fink ... No i te wspomnienia z młodości ... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 20 minut temu, tomek4446 napisał: No i te wspomnienia z młodości ... Tak, tak. Tęsknienia do młodości. Żeby młodość wiedziała, a starość mogła. Nie wmówisz staremu wydze, że tak daleko sięgasz pamięcią😁 Fink spadł na psy/ostatnia płyta. Ostatnio łażę tylko na rockowe/bluesowe/folkowe live. I w jedno miejsce. I coraz mi bliżej tam do tego stolika, gdzie suwaczkami i myszką gość głośności ustawia. Tam stopa jest zawsze mięsista, pełna wybrzmień, lekko napięta i gdzie nie stanę wśród niewielkiego tłumu, dobrze słyszalna. No cuda. Fink w marcu. Natrzaskam tyle dobrych zdjęć, że nie tylko na forum o mnie usłyszysz. Ktoś 350€ luźne na początek lipca? North sea jazz na Ahoy. Tym razem mam foto akredytację i dwie pieczenie za jednym razem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu @terracan1929 Cytat Moja dawna miłość... Sisters of Mercy 👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Moja też. Pierwsza płyta CD jaką miałem. Niestety dziś już nie brzmi tak dobrze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 39 minut temu, Slawko69 napisał: Moja też. Pierwsza płyta CD jaką miałem. Niestety dziś już nie brzmi tak dobrze A ja zamówiłem właśnie płytę , którą kiedyś komuś pożyczyłem i już od mnie nie wróciła. Kiedyś kosztowała "majątek". Teraz to grosiki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowany) Ja pamiętam moje pierwsze polskie CD: Ewa Demarczyk i Budka Suflera. Ale, najpierw Saxon. Tzn. teraz słucham 😁 16 minut temu, terracan1929 napisał: A ja zamówiłem właśnie płytę , którą kiedyś komuś pożyczyłem i już od mnie nie wróciła. Kiedyś kosztowała "majątek". Teraz to grosiki Teraz to już nawet pięciopak jest 😀 A z płyt które do mnie nie wróciły, to pamiętam Nalepę. Strasznie się wtedy zdenerwowałem. Edytowano 4 godziny temu przez pairtick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Ja długo byłem zafascynowany Floodland. Jest mroczna jak Joy Division. Colours do dziś wywołuje we mnie ciary 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavello Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Zoolook Jean Michel Jarre'a kończy 40 lat i dorobił się remasteru Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu https://en.m.wikipedia.org/wiki/Zoolook#Fifth_edition_(40th_anniversary_-_new_mastering) Piątego 😁 Ja już nie zmieniam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Aaa to jeszcze Wam powiem , że na Vision Thing poderwałem dziewczynę. Dzięki niej miałem przetłumaczone wszystkie teksty z płyty w sposób, który nazwałbym poetyckim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) https://tidal.com/album/390681123?u Edytowano 2 godziny temu przez tchocky Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, pairtick napisał: Teraz to już nawet pięciopak jest Z zespołów związanych z Siostrami mam jeszcze The Mission Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts