Rafał S Napisano 20 marca Napisano 20 marca 1 godzinę temu, fp74 napisał: Jak ktoś lubi klimaty The Meters z dawnych lat Ja z kolei polecam takim osobom wczesne płyty Galactic, a także inny zespoły / projekty z udziałem Stantona Moore'a. (Pojawiał się też np. na niektórych płytach Erica Lindella.) Na pewno znasz Moore'a, bo to chyba najważniejszy współczesny bębniarz z Nowego Orleanu. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 20 marca Napisano 20 marca (edytowany) Dawno (może wcale) nie był latynoskiego disco. No to siup! Jak wielu wykonawców flirtujących w latach 80-tych z popem Marcos Valle jest artystą uznanym, mającym w dorobku znacznie ambitniejsze dokonania. Edytowano 20 marca przez Kraft Odpisz, cytując
Highlander_now Napisano 21 marca Napisano 21 marca Trochę jazzowego plumkania. Wydanie z 1977 roku. 1 1 Odpisz, cytując
coyote Napisano 21 marca Napisano 21 marca 3 minuty temu, pairtick napisał: Widzę że kolega @soberowy powyżej ciebie zaraził ale rozumie bardzo dobra muzyka i świetny muzyk, tek go bardzo lubię. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 21 marca Napisano 21 marca Może dziwnie to zabrzmi, ale zawsze chciałem mieć (odkąd obejrzałem film Akiego Kaurismäkiego) płytę najgorszego zespołu rockowego świata, no i stało się i do tego w wersji skośnookiej…Leningrad Cowboys z koncertu z Helsinek dla 70 tys publiczności. Finowie zagrali tam razem z chórem Aleksandrowa, ups! (To chyba niepoprawne politycznie w dzisiejszych wojennych czasach) ale co tam uwielbiam ich tzn finów poczucie humoru i ich wersję standardów…lets balalajka… 1 Odpisz, cytując
Mar_Wal Napisano 21 marca Napisano 21 marca Wiosna, weekend... Nic tylko się bawić 😉 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 22 marca Napisano 22 marca Kącik historyczny: tego dnia, ale 32 lata temu został wydany "Songs Of Faith And Devotion", 8-my album studyjny grupy Depeche Mode… Odpisz, cytując
Mar_Wal Napisano 22 marca Napisano 22 marca 22 godziny temu, Dedal napisał: Tak. Na forumn😂 ...a i owszem, czasem zabawa lepsza niż w cyrku. Przy miłej rozrywkowej nucie to już czysta przyjemność. Odpisz, cytując
soberowy Napisano 23 marca Napisano 23 marca (edytowany) 21 godzin temu, fp74 napisał: Człowiek chce się nacieszyć nową zabawką więc dzisiaj streaming również w domu. No brzmi to wybornie. Szkoda, że tak mało nagrali. Dziękuje. Sprawdziłem DR, jest dobrze. Teraz zerkam na discogs i ebay Oczywiście w międzyczasie słucham na Tidalu. Lubię takie klimaty. Edytowano 23 marca przez soberowy Odpisz, cytując
pairtick Napisano 23 marca Napisano 23 marca (edytowany) Takie coś wynalazłem, tzn. w radiu leciało 😉 https://www.aveygrouwsband.com/bio Edytowano 23 marca przez pairtick Odpisz, cytując
pairtick Napisano 23 marca Napisano 23 marca Niedziela upływa spokojnie, mimo że akurat przeglądam AS 😁 1 Odpisz, cytując
Profi Napisano 23 marca Napisano 23 marca Zakup zainspirowany jednym utworem. https://korzynski.bandcamp.com/album/sweet-music Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 24 marca Napisano 24 marca @maxredaktor Mam trochę płyt każdego z nich, w tym ich wspólny elektryczny koncert. Tego akustycznego występu nie znałem. 1 Odpisz, cytując
maxredaktor Napisano 24 marca Napisano 24 marca Ja poznałem dzięki streamingowi, od którego uciekasz 1 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 24 marca Napisano 24 marca Streaming jest doskonałą pomocą przy kupowaniu płyt. Gdy coś mnie zaintryguje, słucham tego w streamingu. Jak zażre kupuję płytę. Za cenę jednej taniej płyty miesięcznie robię odsiew, dzięki któremu mam prawie 100% zadowolenia z zakupu, (bo jednak pewnych tytułów brakuje i czasem po staremu trzeba zaryzykować kupując w ciemno). Mimo tego zdecydowanie warto korzystać ze streamingu. 2 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts