fp74 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Universal Music 2009, SHM-CD, made in 🇯🇵. Uważam, że to jeden z bardziej niedocienionych zespołów tamtych czasów. I mają bardzo dobrze nagrane płyty. Odpisz, cytując
fp74 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Soliton 2024 (chyba... ? kiepskie info na okładce plyty), made in 🇵🇱, debiut roku w kat jazz - Fryderyk 2025. Czasem, coś tak kupię po staremu, w ciemno, intuicyjnie albo po okładce lub jakiejś szczątkowej informacji, bez słuchania, żeby nie wyjść z empiku na pusto.... 😁. Muzyka 👍, nagranie 👍 Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @pairtick Miałem okazję poznać gościa , kiedy czasem przebywał w Aarhus w jednym ze swoich domów, na ulicy Glentevej 7b. Miałem nawet okazję zamienić kilka słów w 2018 roku. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Rega napisał: Miałem nawet okazję zamienić kilka słów Mam nadzieję że kiedyś wreszcie trafię na jego nagranie, które słyszałem w radiu. Raz. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 56 minut temu Napisano 56 minut temu @Redakcja AUDIO Jak widać powyżej, łączenie wpisów, to nie jest najlepszy pomysł ☹️ Odpisz, cytując
Recommended Posts