fp74 Napisano Wtorek o 21:52 Napisano Wtorek o 21:52 Universal Music 2009, SHM-CD, made in 🇯🇵. Uważam, że to jeden z bardziej niedocienionych zespołów tamtych czasów. I mają bardzo dobrze nagrane płyty. Odpisz, cytując
fp74 Napisano wczoraj o 16:33 Napisano wczoraj o 16:33 Soliton 2024 (chyba... ? kiepskie info na okładce plyty), made in 🇵🇱, debiut roku w kat jazz - Fryderyk 2025. Czasem, coś tak kupię po staremu, w ciemno, intuicyjnie albo po okładce lub jakiejś szczątkowej informacji, bez słuchania, żeby nie wyjść z empiku na pusto.... 😁. Muzyka 👍, nagranie 👍 Odpisz, cytując
Rega Napisano wczoraj o 18:04 Napisano wczoraj o 18:04 @pairtick Miałem okazję poznać gościa , kiedy czasem przebywał w Aarhus w jednym ze swoich domów, na ulicy Glentevej 7b. Miałem nawet okazję zamienić kilka słów w 2018 roku. 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 18:25 Napisano wczoraj o 18:25 18 minut temu, Rega napisał: Miałem nawet okazję zamienić kilka słów Mam nadzieję że kiedyś wreszcie trafię na jego nagranie, które słyszałem w radiu. Raz. Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 18:46 Napisano wczoraj o 18:46 @Redakcja AUDIO Jak widać powyżej, łączenie wpisów, to nie jest najlepszy pomysł ☹️ Odpisz, cytując
lpomis Napisano wczoraj o 20:30 Napisano wczoraj o 20:30 Pięknie wydany, dwupłytowy album z muzyką filmową - Robocop. 1 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 15 godzin temu, Rega napisał: @pairtick Miałem okazję poznać gościa , kiedy czasem przebywał w Aarhus w jednym ze swoich domów, na ulicy Glentevej 7b. Miałem nawet okazję zamienić kilka słów w 2018 roku. Ja byłem na jego koncercie na starym Torwarze , to chyba był rok 1981. Wogle to u kolegi, który miał dzianych rodziców i fajny sprzęt z gramofonem, właśnie od Klausa Schulze zaczynałem poznawać muzykę. Ulubiona płyta wtedy to Mirage, a szczególnie ten utwór. https://open.qobuz.com/track/45973593 https://tidal.com/browse/track/82235531?u 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Tak jakoś, zupełnie niepostrzeżenie, Halfordowi pykło 74 🎂 1 Odpisz, cytując
fp74 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Verve 2020, SHM-SACD, made in 🇯🇵, seria Acoustic Sounds Odpisz, cytując
pairtick Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cyborg_(Klaus_Schulze_album)#Track_listing Jest bonusowy utwór, którego jeszcze nie słuchałem. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 8 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Ja byłem na jego koncercie na starym Torwarze , to chyba był rok 1981. A nie 1983? 😉 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) 33 minuty temu, pairtick napisał: A nie 1983? 😉 Możliwe, dlatego napisałem -chyba. Wydawało mi się, że 1981 bo jeszcze wtedy mieszkałem blisko Torwaru a od 1982 mieszkaliśmy już na Ursynowie. Na Torwarze byłem na dużej ilości koncertów, bo oprócz K.S., jeszcze na Tangerim Dream, Kraftwerk, Depeche Mode, Classix Nouveaux, Ultravox , Tina Turner. Na te rockowe i metalowe kapele raczej nie miałem chęci wtedy chodzić, bo nie była to dla mnie ulubiona muza, poza kilkoma wyjątkami z ich repertuaru. Dużo pózniej jeszcze byłem na paru koncertach na Służewcu, w środku toru. Na pewno byłem na Duran Duran, U2, Sting, Georg Michael i Pet Shop Boys. Edytowano 4 godziny temu przez Tomasz Kluczynski 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Różne wtedy hale koncertowe były i każdy pamięta inny samolot 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts