MarcKrawczyk Napisano Niedziela o 13:17 Napisano Niedziela o 13:17 I jeszcze coverek z nadchodzącej płyty… Odpisz, cytując
Adi777 Napisano wczoraj o 12:50 Napisano wczoraj o 12:50 Dnia 8.11.2025 o 21:47, michaudio napisał: Jeśli ktoś najpierw poznał klasykę prog-rocka, to jest w szoku słysząc wtórność Riverside. Tak, rozumiem. Sam taką drogą szedłem. Dlatego lepiej zacząć od początku, moim zdaniem. Od tych pierwszych i wpływowych. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano wczoraj o 13:33 Napisano wczoraj o 13:33 W dzisiejszym kąciku historycznym takie oto ciekawe jubilatki się odnalazły… 3 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu (edytowany) Oryginalne granie, pośród wielu typowych psychodeli z końca lat 60. Oryginalne i przekonujące, przynajmniej dla mnie 🙂 Myślę, że niejeden zespół krautrockowy zapisał sobie nazwę Silver Apples. Edytowano 22 godziny temu przez Adi777 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Nie pytaj o Polskę zbyt oklepane w ten dzień, to niech będzie Swiernalis… Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) ,,Niektórzy myślą, że jest ich własnością, chcą jej zmienić imię, myślą że mogą bo nią rządzą, chcą dać jej numer i mieć ją na wyłączność, a to solidarność ludzi przecież zwróciła jej wolność'' - - "Eldo - nie pytaj o nią" Edytowano 1 godzinę temu przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu Jeden z albumów, który mi umknął po muzycznej drodze: 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts