MarcKrawczyk Napisano Niedziela o 13:17 Napisano Niedziela o 13:17 I jeszcze coverek z nadchodzącej płyty… Odpisz, cytując
Adi777 Napisano Poniedziałek o 12:50 Napisano Poniedziałek o 12:50 Dnia 8.11.2025 o 21:47, michaudio napisał: Jeśli ktoś najpierw poznał klasykę prog-rocka, to jest w szoku słysząc wtórność Riverside. Tak, rozumiem. Sam taką drogą szedłem. Dlatego lepiej zacząć od początku, moim zdaniem. Od tych pierwszych i wpływowych. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano Poniedziałek o 13:33 Napisano Poniedziałek o 13:33 W dzisiejszym kąciku historycznym takie oto ciekawe jubilatki się odnalazły… 3 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano Poniedziałek o 15:55 Napisano Poniedziałek o 15:55 (edytowany) Oryginalne granie, pośród wielu typowych psychodeli z końca lat 60. Oryginalne i przekonujące, przynajmniej dla mnie 🙂 Myślę, że niejeden zespół krautrockowy zapisał sobie nazwę Silver Apples. Edytowano Poniedziałek o 16:00 przez Adi777 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano Wtorek o 11:06 Napisano Wtorek o 11:06 Nie pytaj o Polskę zbyt oklepane w ten dzień, to niech będzie Swiernalis… Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano Wtorek o 12:34 Napisano Wtorek o 12:34 (edytowany) ,,Niektórzy myślą, że jest ich własnością, chcą jej zmienić imię, myślą że mogą bo nią rządzą, chcą dać jej numer i mieć ją na wyłączność, a to solidarność ludzi przecież zwróciła jej wolność'' - - "Eldo - nie pytaj o nią" Edytowano Wtorek o 12:41 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano Wtorek o 13:25 Napisano Wtorek o 13:25 Jeden z albumów, który mi umknął po muzycznej drodze: 1 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Kawałek stary i znany, ale od niedawna u mnie na basenie jako pomoc w kraulu. Nie tylko zarozumiali wyczynowcy, ale i dzieciaki ze szkółki w ten rytm doskonalą timing. Siądę kiedyś na trybunie i cyknę filmik, bo to jest nie do wiary jak muza wpływa na radość. 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu A w dzisiejszym kąciku historycznym króluje litera „S”… 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Siostry i Adu to co bardzo lubię 👍😉 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 55 minut temu, MarcKrawczyk napisał: A w dzisiejszym kąciku historycznym króluje litera „S”… Akurat tej płyty Sade nie lubię (programowane bębny). Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 50 minut temu Napisano 50 minut temu Jutro w serwisach streamingowych premiera nowego albumu Kaz Hawkins "Coming Home". Uwielbiam Kaz Hawkins - jest to niewątpliwie najlepszy obecnie głos w Irlandii (jeśli traktować wyspę jako całość, bo mowa o artystce z Irlandii Północnej). A piosenka tytułowa z nowej płyty dostępna już dzisiaj: Kto nie zna Kaz Hawkins, ten powinien jak najszybciej nadrobić zaległości! Odpisz, cytując
Recommended Posts