Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
5 minut temu, Amarok napisał:

Ciężki weekend? 😉

U mnie tak 😉

3 minuty temu, JaZz napisał:

Nie nie, po prostu :D

Też sobie obejrzę. Nie pamiętam czy widziałem. Bardzo lubię Mela. 

Trzeba nadrobić 😂

Napisano (edytowany)
37 minut temu, JaZz napisał:

Dziękuję! 

Smakowała?😁 Post-punk to raczej nie jest moja bajka, ale muszę nadrobić kilka ważnych zaległości. W tym Pere Ubu moim skromnym zdaniem byłoby lepiej, gdyby wywalić wokal, nie lubię punkowych wokali, chociaż ten jest trochę inny, nie tak krzykliwy jak u chyba większości punkowych wokalistów. Ale sama muzyka dobra, całkiem dobra.

Iggy Pop - "The Idiot" (1977)

https://open.spotify.com/album/78UazygH85UAB0qXqQpzg6?si=9qFxGeivSVK2Kmgtjp1GkA&dl_branch=1

Edytowano przez Adi777
Napisano (edytowany)

Dokończyłem na raty Talking Heads - "More Songs About Buildings and Food" (1978). Nie dlatego, że mi nie podszedł, po prostu oczy mi się zamykały...

Dobry album. Czas na następną płytę zespołu:

Edytowano przez Adi777
Napisano
6 godzin temu, Dedal75 napisał:

housik ale nie ma co się zniechęcać  😉

Ja już teraz nie patrzę na gatunek, no, trochę przesadziłem, może poza disco-polo, jakimiś wynalazkami w stylu Ed Sheeran, Pitbull, i tym podobne, nastawione głównie na zarobek, popularność, i wyświetlenia na Youtube. Hip-hopu też nie ruszam, ale mam zamiar. Jeśli nie taki standardowy, "czysty", to przynajmniej z jakimiś elementami z innej muzyki.