Dedal Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Jeśli chodzi o Film Nieśmiertelny to tam kawałeczek Queen 😉 bardzo znany i lubiany.Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 I nigdy niezapomniany Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Bardziej o to mi chodziło 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Ciut mnie wyprzedziłeś, już miałem przygotowane to wysłania 😉. Przepiękny filmowy utwór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Forever Young film o tym samym tytule z M.Gipsonem..ale.czy tam utwór Alphaville wykorzystali już nie pamiętam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 5 minut temu, JaZz napisał: Edit: taaa, to przez mój bałagan na strychu 🤣 Ciężki weekend? 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 5 minut temu, Amarok napisał: Ciężki weekend? 😉 U mnie tak 😉 3 minuty temu, JaZz napisał: Nie nie, po prostu Też sobie obejrzę. Nie pamiętam czy widziałem. Bardzo lubię Mela. Trzeba nadrobić 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 lipca 2021 Udostępnij Napisano 19 lipca 2021 Nadrabiania zaległości ciąg dalszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 lipca 2021 Udostępnij Napisano 19 lipca 2021 (edytowany) 37 minut temu, JaZz napisał: Dziękuję! Smakowała?😁 Post-punk to raczej nie jest moja bajka, ale muszę nadrobić kilka ważnych zaległości. W tym Pere Ubu moim skromnym zdaniem byłoby lepiej, gdyby wywalić wokal, nie lubię punkowych wokali, chociaż ten jest trochę inny, nie tak krzykliwy jak u chyba większości punkowych wokalistów. Ale sama muzyka dobra, całkiem dobra. Iggy Pop - "The Idiot" (1977) https://open.spotify.com/album/78UazygH85UAB0qXqQpzg6?si=9qFxGeivSVK2Kmgtjp1GkA&dl_branch=1 Edytowano 19 lipca 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 lipca 2021 Udostępnij Napisano 19 lipca 2021 Wracając jeszcze na chwilę do Forever Young to wtedy gdzieś tam byłem z córkami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 lipca 2021 Udostępnij Napisano 19 lipca 2021 1 minutę temu, JaZz napisał: No to mnie załatwiłeś 🤣 Może Iggy Ci podejdzie? Zalinkowałem powyżej do Spotify. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 lipca 2021 Udostępnij Napisano 19 lipca 2021 Talking Heads - "More Songs About Buildings and Food" (1978) Jadę dzisiaj grubo z post-punkiem 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 19 lipca 2021 Udostępnij Napisano 19 lipca 2021 (edytowany) Migrena gwarantowana. To o Pere Ubu. A Talking Heads to kolejni ulubieńcy męża. Wczoraj jeszcze zapodał taką płytę Edytowano 19 lipca 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 19 lipca 2021 Udostępnij Napisano 19 lipca 2021 Ta płyta i jeszcze Methods of Silence moje ulubione tej kapeli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 lipca 2021 Udostępnij Napisano 19 lipca 2021 (edytowany) Dokończyłem na raty Talking Heads - "More Songs About Buildings and Food" (1978). Nie dlatego, że mi nie podszedł, po prostu oczy mi się zamykały... Dobry album. Czas na następną płytę zespołu: Edytowano 19 lipca 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 lipca 2021 Udostępnij Napisano 19 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 19 lipca 2021 Udostępnij Napisano 19 lipca 2021 https://tidal.com/track/6227285 Trzeba trochę rozkręcić 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 20 lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 lipca 2021 The Modern Lovers - "The Modern Lovers" (1976) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 20 lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 20 lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 lipca 2021 4 godziny temu, Były-Forumowicz napisał: Coś dla Pań 🙂 Dla pań, filmowo i romantycznie, pomyślmy... Może to Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 20 lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 20 lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 lipca 2021 (edytowany) lub ze Spillerem Edytowano 20 lipca 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 20 lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 lipca 2021 housik ale nie ma co się zniechęcać 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 6 godzin temu, Dedal75 napisał: housik ale nie ma co się zniechęcać 😉 Ja już teraz nie patrzę na gatunek, no, trochę przesadziłem, może poza disco-polo, jakimiś wynalazkami w stylu Ed Sheeran, Pitbull, i tym podobne, nastawione głównie na zarobek, popularność, i wyświetlenia na Youtube. Hip-hopu też nie ruszam, ale mam zamiar. Jeśli nie taki standardowy, "czysty", to przynajmniej z jakimiś elementami z innej muzyki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 Ja dziś kilka razy pod rząd sobie odsłuchałem tej reklamy Kenzo, taki pozytywny kawałek na dobry dzień Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts