Inżynier Mamoń Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 (edytowany) 16 minut temu, Fafniak napisał: "podgrzany" elektronicznie bas Podgrzany ale przyjemnie właśnie. Nie napompowany tylko taki mruczący. Edytowano 15 listopada 2021 przez Inżynier Mamoń Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 24 minuty temu, gienas napisał: gość w rajtuzach 15 minut temu, Inżynier Mamoń napisał: Może i w rajtkach. Macie coś do rajtuz ? Codziennie jeżdżę do pracy w czymś takim Teraz już spoko , ale parę lat temu koledzy z siłowni jakoś dziwnie na mnie patrzyli , zupełnie nie wiem dlaczego ? https://www.bobshop.com/pl/castelli/team-ineos-dlugie-spodnie-na-szelkach-2020/?number=25034-1.L&adword=Google%2FPL%2FPRODUKTERWEITERUNG%2FCastelli%2F25034-1.L&lgw_code=8426-25034-1.L&gclid=CjwKCAiAp8iMBhAqEiwAJb94zyeoYgadGDms10WwR-3y4l8HDJ1ySBBxuQvAmSyvWByejEtFyZ22oBoCiIYQAvD_BwE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 (edytowany) Bo to może dla nurków jest? Albo jesteś glam-rockowcem 🤣 Edytowano 15 listopada 2021 przez Inżynier Mamoń Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 8 minut temu, Inżynier Mamoń napisał: Bo to może dla nurków jest? Jak wracam wieczorem rowerem to faktycznie czuję się jak nurek, i to głębinowy. Za cholerę nic nie widzę 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 19 minut temu, tomek4446 napisał: Codziennie jeżdżę do pracy w czymś takim Teraz już spoko , ale parę lat temu koledzy z siłowni jakoś dziwnie na mnie patrzyli , zupełnie nie wiem dlaczego ? Ja nie widzę w tym nic dziwnego. Mam coś podobnego, kupionego do biegania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 (edytowany) @tomek4446 - swojego czasu, mieszkając na Lublinku (wiesz gdzie to jest) to też ni cholery nie widziałem, kiedy tam wracałem. Było ciemno jak ,, u M..... w ..... ,, A tu coś dla przypomnienia pięknego głosu Briana Ferry. Mój ulubiony utwór. Edytowano 15 listopada 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Czasami śmieszą mnie kreacje kapelmajstrów co nie przeszkadza mi ich wielbić za talent. Rajtki są niezastąpione. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 21 godzin temu, Inżynier Mamoń napisał: https://tidal.com/browse/track/82154267 Tak? Bardzo fajne to jest ale nie wiem jak udostepnić. Johny & Mary Kurczę. Naprawdę fajne 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 11 minut temu, gienas napisał: Czasami śmieszą mnie kreacje kapelmajstrów Just let 'em be 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 To działa w obie strony pewnie ja swoją kreacją ich lepiej rozśmieszyłbym 😜 . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 (edytowany) K. https://tidal.com/browse/track/74839983 Małe winko i mnie nima. Po robocie. Dobranoc. Edytowano 15 listopada 2021 przez Inżynier Mamoń Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 21 godzin temu, Inżynier Mamoń napisał: Nie wiem jak się podaje link do konkretnego utworu w Tidal. To jest stare ale świetne. Chyba zremasterowane. Ten bas, fajny kojący relaks... Johny & Mary - z tej płyty >>> https://listen.tidal.com/album/82154257/track/82154267 Męczyło mnie że już gdzieś to słyszałem... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 1 minutę temu, gienas napisał: Męczyło mnie że już gdzieś to słyszałem... Każdy to kiedyś słyszał, kojarzy melodię. Zabytkowe trochę - ale moc jest w tym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 40 minut temu, Inżynier Mamoń napisał: K. https://tidal.com/browse/track/74839983 Małe winko i mnie nima. Po robocie. Dobranoc. Jeśli lubisz senną muzykę, to polecam debiut zespołu Low. Choć nie jest może specjalnie senna, raczej powolna, tak czy siak polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Już niedługo nowe płytki Ale teraz leci https://open.spotify.com/track/7xYYPZcfsy75BDCqhvdD0O?si=kN0lS88SRaauCXaQuyvGtw&utm_source=copy-link Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Bardzo interesująca artystka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 (edytowany) Oczywiście inny typ muzyki, ale sam głos jakoś kojarzy mi się z Andym McCluskey Edytowano 15 listopada 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Coś się źle wklejone lionel hampton mostly ballads Cudne 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 (edytowany) Trochę nostalgii Dla mnie rewelacja , oczywiście nie słuchamy z You Tube i lecimy dalej " w ten listopadowy wieczór " / czyj to fragment tekstu utworu ? / Edytowano 15 listopada 2021 przez tomek4446 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Która wersja do Was bardziej przemawia oryginał czy cover ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 6 minut temu, tomek4446 napisał: oryginał A jak jeszcze jestem ciut trachnięty to nie ma lepszego bandu dla mnie. Rosną mi wtedy długie włosy, broda i staję się psychopatą. Niegroźnym Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 1 godzinę temu, Inżynier Mamoń napisał: Każdy to kiedyś słyszał, kojarzy melodię. Zabytkowe trochę - ale moc jest w tym. Słuchałeś tej płyty? To taka jakby wczesna wersja zespołu Black Country, New Road. 10 minut temu, tomek4446 napisał: Która wersja do Was bardziej przemawia oryginał czy cover ? Genialny utwór. Poznałem go przez grę komputerową. Ciekawe, czy ktoś zgadnie, o jaką grę mi chodzi? Jazz, może Ty? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 2 minuty temu, Inżynier Mamoń napisał: Rosną mi wtedy długie włosy, broda i staję się psychopatą. Niegroźnym Znaczy się szara codzienność ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Riders of the Storm superowe, ale uwielbiam też The End. Całkiem inny utwór, ale równie świetny. Lubicie? Do tej dwójki dodałbym też When the Music' s Over, żeby była wielka trójka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 2 minuty temu, tomek4446 napisał: Znaczy się szara codzienność ? No nie. Szkoda bo czasem miło być kudłatym świrem. Ale zaraz po tym zawsze się ocknę i ostrzygę bo mam obrzydzenie do stylu Jakimowicza. 6 minut temu, Adi777 napisał: Słuchałeś tej płyty? To taka jakby wczesna wersja zespołu Black Country, New Road. Od pierwszych dźwięków brzmi dokładnie jak BCNR. Zaskoczyłeś mnie, co to jest? Bardzo fajne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts