Fono Master Napisano 5 lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 lutego 2010 W oczekiwaniu na Gilmoura /?/ łyknąłem sobie dzisiaj inny koncercik Pinków w jeszcze pełnym składzie "Is Theree Anybody out There ?""The Wall live 1980-1981" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 6 lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 lutego 2010 Air - Love 2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukarz Napisano 7 lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 lutego 2010 W tej chwili leci Jethro Tull - Thick As a Brick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silentaudio Napisano 8 lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 lutego 2010 U mnie Sade. Jej pierwsza płyta, przypomniałem sobie o niej, ponieważ artystka wydała ostatnio swoje nowe dzieło "Soldier Of Love".A ja słucham wersji Blu-spec: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 9 lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 lutego 2010 Od wczoraj słucham swoich nowych nabytków: Julian & Roman Wasserfuhr - Upgraded In Gotheburg (ACT Music) oraz Myriam Alter - If (ENJA Records) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 10 lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 lutego 2010 u mnie dziś Faithless - Insomnia: The Best Of Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukarz Napisano 10 lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 lutego 2010 Po całym dniu pracy ,w końcu odpoczynek i w odtwarzaczu kręci się Riverside - Anno Domini High Definition. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 12 lutego 2010 Udostępnij Napisano 12 lutego 2010 u mnie dziś lekko elektronicznie i jakoś nawet tanecznie.........Novika - Lovefinder Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 13 lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 lutego 2010 Dodaję dziś Varius Manx stare ale jare Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 13 lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 lutego 2010 Ja dzisiaj jadę Pawlikiem!1. Suita Jazzowa Tykocin - Randy Brecker&Włodek Pawlik trio&Symfonia Białystok;2. Muzyka do filmu Rewers.Obie godne polecenia! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukarz Napisano 14 lutego 2010 Udostępnij Napisano 14 lutego 2010 W ten weekend u mnie gra Genesis a w tej chwili płyta Nursery Cryme. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wpjtek76 Napisano 14 lutego 2010 Udostępnij Napisano 14 lutego 2010 na zmiane The Doors i Death:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyś Napisano 15 lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 lutego 2010 Arms and sleepers - The architekt oraz ost. cała płyta "Blakroc" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukarz Napisano 15 lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 lutego 2010 Aktualnie Pink Floyd - Atom Heart Mother Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wpjtek76 Napisano 15 lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 lutego 2010 Genialna plyta:)) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 15 lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 lutego 2010 Cytat na zmiane The Doors i Death:) Niezły mix u mnie dziś panuje chill out Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 15 lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 lutego 2010 Płyta sprzed 10 lat, ale u mnie zaledwie od dni kilku - Mark Isham "Miles Remembered: The Silent Way Project" w HDCD (1999 Columbia Records CTDP 097478). Zaskakująca, godna uwagi i polecenia płyta! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silentaudio Napisano 16 lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 lutego 2010 W ostatnim czasie słuchałem sobie kilka płytek sacd, lubię ten format.Na pierwszy strzał poszedł taki rarytasik: SARAH BRIGHTMAN - Eden (724355779526, przepiękna płyta. Płyta jako hybryda praktycznie nie do zdobycia.Drugi temacik to KRAFTWERK - Minimum-Maximum, płyta tematycznie coś innego niż poprzednia. Słuchałem i porównywałem 2 wersje tego wydawnictwa w formacie sacd.Wersja GSA (niemiecka)(3118282), rozszerzona o jeden utwór w porównaiu do wersji International (3349962). Obydwie wersje różnią się siedmioma szczegółami. Utwory choć te same wykonywane są w innych miejscach (państwach). Odmiana niemiecka ma więcej utworów wykonywnanych w pierwotnej, niemieckiej wersji. Jakość dźwięku z tych wydawnictw poprostu powala. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 16 lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 lutego 2010 Powrót do przeszłości - na tapecie (krążku) grupa Lombard!!!Aż się łezka w oku kręci... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 17 lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 lutego 2010 ROGER WATERS"THE PROS AND CONS OF HITCH HIKING"Ciekawy koncept album ,coś pomiędzy The Wall a Amused To Death , podoba się pod warunkiem wysłuchania za jednym podejściem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 18 lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 lutego 2010 Dziś lekko i elektronicznie chill outowoChicane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooledit Napisano 18 lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 lutego 2010 Dzisiaj wspomnienie minionych lat przy muzyce do filmu"Cudowne lata" i składance Jimmiego Somervilla Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 18 lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 lutego 2010 Allan Taylor "Leaving At Dawn" ,normalnie to mam problem z wysłuchaniem tej płyty do końca "na kolumnach" alena suchawkach to co innego ,wysłuchałem z przyjemnościa i zainteresowaniem.Piękne brzmienie gitar i mandoliny czy banjo oraz takie "watersowskie" chórki w tle Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 18 lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 lutego 2010 A ja słucham Trójki Wszystkim dobrej nocy.Pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 18 lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 lutego 2010 U mnie świeżo nabyta płytka Bonnie Tylor "Heart Strings" z 2002 roku.Po krótkim odsłuchu na słuchawkach w sklepie paru fragmentów kupiłem z ciekawości, by w domowych warunkach zobaczyć jak wyjdzie jej spiew w towarzystwie praskiej orkiestry filharmonicznej. Jak na razie bez rewelacji, ale gdzieniegdzie odzywa się większy skład ...Zobaczymy jutro na normalnych poziomach - na razie cieszę się, że w preampie mam 77 kroków ustawiania głośności i mogę precyzyjnie dostosować się do późnych godzin nocnych i śpiącej rodziny Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts