dorsz Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 4 minuty temu, gienas napisał: Co jest z tymi "krzaczastymi" wydaniami? Lepsiejsze jakieś? https://www.audiostereo.pl/topic/44546-shm-cd-–-rewolucja-w-jakości-dźwięku/ Niby że lepsiejsze, ale to tylko nośnik. Ja od dawna trzymam wszystko na NAS. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 Lucinda Williams -"This Sweet Old World", 2017. Słychać po głosie, że ćwierć wieku minęło, ale Lucinda to wciąż Lucinda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prawie Audiofil Napisano 17 września 2022 Udostępnij Napisano 17 września 2022 (edytowany) Wczoraj ukazal sie remaster "Animals" Pink Floyd. Jakie wrazenia? Edytowano 17 września 2022 przez Prawie Audiofil Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 17 września 2022 Udostępnij Napisano 17 września 2022 Bardzo oryginalny i niedoceniany kawałek, a szkoda. Cała jego energia i żywiołowość pozostaje w cieniu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 17 września 2022 Udostępnij Napisano 17 września 2022 4 godziny temu, Prawie Audiofil napisał: Wczoraj ukazal sie remaster "Animals" Pink Floyd. Jakie wrazenia? Mam Discovery Box i uważam że nie ma sensu, tym bardziej że remiksował też Guthrie. Takie wyciskanie kasy na siłę. Natomiast A Momentary Lapse of Reason remix z 2019 mam i bardzo sobie chwalę za przywrócenie oryginalnych klawiszy Wrighta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 17 września 2022 Udostępnij Napisano 17 września 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melo-man Napisano 17 września 2022 Udostępnij Napisano 17 września 2022 @Rafał S A to znasz?: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 17 września 2022 Udostępnij Napisano 17 września 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 17 września 2022 Udostępnij Napisano 17 września 2022 17 minut temu, Melo-man napisał: A to znasz? Nie, znajomość z Lucindą zacząłem od "Car Wheels on a Gravel Road" z 1998 r. i potem kupowałem późniejsze (jeszcze mi niektórych brakuje). "Sweet Old World" znam w obu wersjach, bo z ciekawości sprawdziłem też oryginalną z 1992 r. Rozumiem, że polecasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melo-man Napisano 17 września 2022 Udostępnij Napisano 17 września 2022 11 minut temu, Rafał S napisał: Rozumiem, że polecasz? Tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 17 września 2022 Udostępnij Napisano 17 września 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 17 września 2022 Udostępnij Napisano 17 września 2022 Nie byłbym sobą, gdyby wieczorem nie wleciał pan Frank 💥. Idealne na wieczór... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 17 września 2022 Udostępnij Napisano 17 września 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 17 września 2022 Udostępnij Napisano 17 września 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 18 września 2022 Udostępnij Napisano 18 września 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 18 września 2022 Udostępnij Napisano 18 września 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 18 września 2022 Udostępnij Napisano 18 września 2022 (edytowany) Genialny album, klasyka post rocka. @Adi777 @sonique mam nadzieję że znacie. Płyta ciężko dostępna, w 2017 wyszedł remaster którego też praktycznie nigdzie nie ma, na stronie wytwórni out of stock. https://www.ebay.pl/itm/294910669320 https://www.discogs.com/sell/list?master_id=12315&ev=mb&format=CD Mnie się udało kupić na allegro w normalnych pieniądzach... Edytowano 18 września 2022 przez tchocky 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 18 września 2022 Udostępnij Napisano 18 września 2022 6 minut temu, tchocky napisał: Genialny album, klasyka post rocka. @Adi777 @sonique mam nadzieję że znacie. Tak, słuchałem, ale poznałem całkiem niedawno. Warto było 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 18 września 2022 Udostępnij Napisano 18 września 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 18 września 2022 Udostępnij Napisano 18 września 2022 14 minut temu, dorsz napisał: Frank Vignola Franka Vignoli też coś mam i bardzo lubię. Natomiast Ciebie kojarzyłem z innym graniem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 18 września 2022 Udostępnij Napisano 18 września 2022 6 minut temu, Rafał S napisał: Natomiast Ciebie kojarzyłem z innym graniem. Już wracam 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 18 września 2022 Udostępnij Napisano 18 września 2022 39 minut temu, Rafał S napisał: Natomiast Ciebie kojarzyłem z innym graniem. Kocham brzmienie gitary klasycznej 😇 A moje prywatne granie, to raczej w tym stylu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 18 września 2022 Udostępnij Napisano 18 września 2022 1 godzinę temu, tchocky napisał: Genialny album, klasyka post rocka. @Adi777 @sonique mam nadzieję że znacie. Płyta ciężko dostępna, w 2017 wyszedł remaster którego też nigdzie nie ma, na stronie wytwórni out of stock. https://www.ebay.pl/itm/294910669320 https://www.discogs.com/sell/list?master_id=12315&ev=mb&format=CD Mnie się udało kupić na allegro w normalnych pieniądzach... Bardzo dobry towar. Nieco psychodeliczny, co w takiej muzyce lubię. Nie znałem. Dzięki! Z niektórymi płytami CD jest problem aby je dostać w dobrej cenie. Sam poluję na kilka ale póki co oferowane są w kwotach trudnych dla mnie do zaakceptowania: ponad 300zł za używane CD to jednak ceny do których (jeszcze) nie przywykłem;) 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 18 września 2022 Udostępnij Napisano 18 września 2022 Jesiennie i ...nie po angielsku i muzyka drogi . Jakie to autka jeździły w USA w 1968 ? ...... po angielsku Fajnie buduje nastrój , niezła stereofonia , podkreślony przekaz wokalu/ Trąci Grekiem Zorbą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts