M-Arya Napisano 18 lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 lipca 2014 Polskie: Kaczmarski, Armia, Dezerter (rzadziej) Kult, KnŻ, Lao Che, Buldog Strachy na lachy (głównie kawałki Kaczmarskiego) i Habakuk (podobnie co poprzednio). Zagraniczne: Led Zeppelin, the Rolling Stones (oryginalnie;-)), Bruce Springsteen, Deep Purple (od paru dni), AC-DC (rzadziej), Lou Reed, the Velvet Underground, R.E.M. ( czasami wchodzi do wieży), Red Hot Chili Peppers, the Clash, U2, the Smiths (czasami albumy solowe Morrisey'a), Santana, Pulp (kiedyś częściej), całkiem niezły jest Jake Bugg, Manhattan Transfer (szkoda, że ich najlepsze płyty są eufemistycznie rzecz biorąc drogie, John Lee Hooker, Stevie Ray Vaughan, Joe Bonamassa, Eric Clapton i wszelkiej maści miłe i sympatyczne jammowanie, o i bardzo lubię sundtracki z "Blues Brothers", "Trainspotting" i filmów Tarantino. Tak +/- to wygląda, sorry, ale wymienienie wszystkiego na zawołanie jest dość trudnie. Potem dopiszę resztę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik Napisano 21 lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 lipca 2014 Obecnie słucham intensywnie hip hopu, najwięcej kawałków, których producentem jest Donatan i DJ 600V - świetnie brzmi w głośnikach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M-Arya Napisano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2014 Dotarło do mnie, że lubię Davida Bowiego;-) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M-Arya Napisano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2014 Gary Clark jr. Bardzo utalentowany. Polecam. Coś w stylu SRV i Bonamassy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argue Napisano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=LRLdhFVzqt4 Tak wiem, komercha pod trailery, ale cholera dobre. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 31 sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2014 BUGGE WESSELTOFT - MovingRewelacyjna plytka norweskiego wykonawcy new jazz. Polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytek Napisano 11 września 2014 Udostępnij Napisano 11 września 2014 Polski rock,muzyka filmowa,pop,rege Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piosch Napisano 21 września 2014 Udostępnij Napisano 21 września 2014 A u mnie głównie rockowo, aczkolwiek czasami lecą mega mieszanki gatunków, kwestia tego co wpadnie do ucha:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piturra Napisano 23 września 2014 Udostępnij Napisano 23 września 2014 Rap, cały czas rap. Teraz akurat Palucha Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 23 września 2014 Udostępnij Napisano 23 września 2014 Do Piturra : Cytat § 2.Zasady korzystania z Forum1.Uczestnik Forum publikuje swoje komentarze i opinie wyłącznie na własną odpowiedzialność. AVT-Korporacja sp. z o.o. nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za treści zamieszczane przez uczestników na łamach Forum.2.Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum treści sprzecznych z prawem. W szczególności niedozwolone jest:rozpowszechnianie za pośrednictwem Forum treści naruszających dobra osobiste osób trzecich (w tym innych użytkowników Forum) lub zagrażających naruszeniem takich dóbr osobistych;[/indent]wzywanie za pośrednictwem Forum do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, a także rozpowszechnianie treści propagujących przemoc,rozpowszechnianie za pośrednictwem Forum materiałów naruszających (bądź zagrażających) prawom autorskim i pokrewnym osób trzecich (w tym zachęcanie do nabycia lub korzystania z nielegalnego oprogramowania),rozpowszechnianie za pośrednictwem Forum danych informatycznych zawierających wirusy komputerowe lub innych podobnie działających rozwiązań.3. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety.4. Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum przekazów reklamowych, przekazów zawierających linki do prywatnych stron www oraz treści zawierających dane osobowe, teleadresowe lub adresy e-mail. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ashlee2427 Napisano 20 października 2014 Udostępnij Napisano 20 października 2014 słucham prawie wszystkiego w zależności od nastroju, ze względu na aktywny tryb życia często muzyki rytmicznej do ćwiczeń, niedługo zacznie się sezon słuchania wszelkich utworów świątecznych hahaha Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 3 listopada 2014 Udostępnij Napisano 3 listopada 2014 Tak, temat jest niesamowity, gdyby nie tematy takie jak ten, to Forum nie dałoby rady... Super, że zaznaczyłeś jego istotną rolę . To wpisy, takie jak Twój stanowią to Forum wyjątkową kopalnią wiedzy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 15 listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 listopada 2014 Jestem w trakcie odkrywania twórczości panów Brandt Brauer Frick, mojego największego muzycznego odkrycia tegorocznego AS. Genialny minimal, coś jakby skrzyżowanie muzyki Steve'a Reicha i Baby Forda .LINKLINK Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 13 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2014 Nowy album AC/DC:https://www.youtube.com/watch?v=_NdHySPJr8I Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audijos Napisano 15 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2014 radio open fm stacja happy. bardzo przyjemnie się słucha Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leona Napisano 15 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2014 a ja nową Mental House Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 25 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2014 U mnie jak co roku o tej porze gości album Cantate Domino. Płyta wraca niczym Kevin w Polsacie, od lat, ale nic nie wskazuje, by miała mi się znudzić. Przeciwnie, zawsze dodaje pierwiastka magii...LINKLINK Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abenben Napisano 5 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2015 A ja tylko U2 <3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinzp Napisano 9 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2015 Generalnie rock w różnych odmianach i klasykę. Dzisiaj kupiłem płytę Silverchair "Frogstomp". Kapeli która podobała mi się już w latach 90-tych. Przypominają mi się tamte dobre czasy. Chłopaki dawali nieźle czadu, niejedna z kapel mogłaby się od nich sporo nauczyć. Warto posłuchać: https://www.youtube.com/watch?v=PjsMnvqL7eY Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marta9055au Napisano 13 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2015 Moje zainteresowania muzyczne obracają się głównie w okolicach rocka i metalu. Czasem lubię też posłuchać muzyki klasycznej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marta9055au Napisano 13 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2015 Cytat Generalnie rock w różnych odmianach i klasykę. Dzisiaj kupiłem płytę Silverchair "Frogstomp". Kapeli która podobała mi się już w latach 90-tych. Przypominają mi się tamte dobre czasy. Chłopaki dawali nieźle czadu, niejedna z kapel mogłaby się od nich sporo nauczyć. Warto posłuchać: https://www.youtube.com/watch?v=PjsMnvqL7eY Uwielbiałam ich w czasach liceum Moim ulubionym albumem był, jest i pozostanie Neon ballroom. Choć Frogstomp też jest niezły. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martakaszlikowska Napisano 14 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2015 Ostatnio nie mogę przestać słuchać muzyki musicalowej, poza tym poezja śpiewana i rockowe zespoły typu Coma itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinzp Napisano 14 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2015 Są na "Neon ballroom" fajne kawałki, dość znane w swoim czasie.Najlepiej pamiętam:https://www.youtube.com/watch?v=ShiShrR_nh8https://www.youtube.com/watch?v=zNK_r2QAXAo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 4 lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 lutego 2015 A ja muzyki z "Whiplash" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 21 lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 lutego 2015 Cytat dzisiaj klimaty disco polo To może najwyższa pora przesiąść się na prog-rocka?http://unrealcityprogband.bandcamp.com/track/il-nome-di-lei Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts