tomek4446 Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja 6 minut temu, MarcKrawczyk napisał: ale może jakieś muzyki byś posłuchał??? Dobre. Naprawdę dobre. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja Ale że muzyki z jutuba? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja 6 godzin temu, Chmarski napisał: A co ja podrzuciłem z YT w poście powyżej? A się zakręciłem 😋 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja https://off.radiokrakow.pl/audycje/wyszukane-piosenki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AutoPirat Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja 8 godzin temu, tomek4446 napisał: Jak tam Wasze systemy ? Atak , szybkość , wygaszanie , precyzja , scena ...... Pojechałeś, ...grubo 👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AutoPirat Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja (edytowany) 9 godzin temu, tomek4446 napisał: Nie ukrywam , że testuje kolumienki Przetestuj to: https://music.youtube.com/watch?v=OyK7gS3D6cM&list=PLh2Jxj-z_-3f1hYG9NvcIsqhmXQsKq43O A jak przetestujesz, to daj znać, czy za "czarne złoto" warto dać 300PLN Edytowano 23 maja przez AutoPirat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja (edytowany) 41 minut temu, AutoPirat napisał: Pojechałeś, ...grubo Cieszę się , ze się spodobało. Bo np. kolega @MarcKrawczyk ma coś do Hok - man Yim . Mam nadzieję , ze to nic osobistego Edytowano 23 maja przez tomek4446 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja Niestety mocy brak na monitorkach, a wał zacny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 24 maja Udostępnij Napisano 24 maja Dnia 23.05.2024 o 10:34, tomek4446 napisał: Jak tam Wasze systemy ? Atak , szybkość , wygaszanie , precyzja , scena ...... Dziękuję, nie narzekam Dzisiaj Dzień Ślimaka: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 maja Udostępnij Napisano 24 maja 11 minut temu, Chmarski napisał: Dzisiaj Dzień Ślimaka: no to koniecznie... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 24 maja Udostępnij Napisano 24 maja Dzisiaj mamy tez Święto Wojsk Specjalnych i Dzień Braci... ktoś podrzuci co trzeba, czy ja mam tego pewniaka wkleić? Mamy też dzisiaj Dzień Cyrylicy, Europejski Dzień Parków Narodowych. Czekam na sugestie. A przy okazji Europejskiego Dnia Parków Wodnych ode mnie macie: 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 24 maja Udostępnij Napisano 24 maja Może Status Quo "Im The Army Now" https://open.spotify.com/track/6QLspHLCLftSGPa6vNzKuo?si=qVW70jLkTbq3u1A5TEXMPA 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 maja Udostępnij Napisano 24 maja 44 latka minęły… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja Trochę ostatnio skaczę po gatunkach. Można dać ciut głośniej .. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja Cała płyta świetna. Mój ulubiony duet w klimatach ambientowych. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja 40 lat temu ukazał się pierwszy singiel Bronski Beat. 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AutoPirat Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja (edytowany) Dnia 22.04.2024 o 20:05, Fandiscopolo napisał: Danzig 'Danzig' CD Dla znających Danziga, nie ma co przybliżać postaci. Dla nieznających, to osoba i zespół - 2w1. W większości swoich utworów, to kompozytor i wokalista, "scenarzysta i reżyser". Bez elektroniki, i w nawiązaniu do dnia ślimaka, bo to taka balladka Edytowano 25 maja przez AutoPirat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 26 maja Udostępnij Napisano 26 maja Już nie długo 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 26 maja Udostępnij Napisano 26 maja 18 godzin temu, Pitt39 napisał: Cała płyta świetna. Mój ulubiony duet w klimatach ambientowych. Też ich lubię, choć słuchałem bodajże tylko dwóch czy trzech płyt, ale bardzo przyjemne brzmienie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 26 maja Udostępnij Napisano 26 maja (edytowany) Ten występ z Ozory na nocne posiedzene(jakoś może nie powala, ale pieknie się na to patrzy i słucha). Kwintesencja muzyki elektronicznej i tego co w niej najlepsze. https://youtu.be/SD6hsVJQtiY?si=_zJMBA2vT8nz_dT3 Edytowano 26 maja przez Pitt39 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 27 maja Udostępnij Napisano 27 maja Dnia 25.05.2024 o 20:24, tchocky napisał: 40 lat temu ukazał się pierwszy singiel Bronski Beat. Pierwsza kaseta jakiej słuchałem na walkmanie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 28 maja Udostępnij Napisano 28 maja I cóż, że to już 42 lata… 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 28 maja Udostępnij Napisano 28 maja (edytowany) "Avalon" to jeden z najbardziej niesamowitych utworów w dziejach muzyki rozrywkowej. Kawałek inny niż inne. PS Choć za piernika nie potrafię wyjaśnić dlaczego tak sądzę. Niesamowitość tego utworu wymyka się werbalizacji. Edytowano 28 maja przez Kraft 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 28 maja Udostępnij Napisano 28 maja 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: I cóż, że to już 42 lata… A to niby jakiś podeszły wiek? U mnie od rana starsze rzeczy lecą. Np. takie: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts