Slawko69 Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października Narobiliście mi apetytu na Finka. Już wiem czego będę dziś wieczorem słuchał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrbudyn Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października 4 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrbudyn Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października 7 godzin temu, Slawko69 napisał: Narobiliście mi apetytu na Finka. Już wiem czego będę dziś wieczorem słuchał U mnie od rana leci. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października Szczęściarz. Ja dopiero wróciłem z roboty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października Szczęściarz. Ja dzisiaj home office i jeszcze długo nie wrócę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października https://tidal.com/album/116440526?u 2 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października Pierwszy kawałek u Chrisa, bez DSP jakby helikopter lądował u mnie na dachu. Z korekcją pokój oddycha. W mniejszych pokojach bez obaw👌 Osobliwe jest to brzmienie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października Jest porządne dociążenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października Całkiem niezła płyta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października https://tidal.com/track/281909737?u Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października https://tidal.com/track/21408141?u 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października Dnia 9.10.2024 o 12:22, maxredaktor napisał: Cała płyta już dostępna w streamingu. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października https://tidal.com/album/100685736?u 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października Horror 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października Dzisiaj bardzo lekka muza. Electronic, New Age, Ambient ? Tak to opisują na Discogs. Mam jeszcze dwa krążki tej marki. Enigma. Wydanie polskie zachowane przeze mnie w fabrycznym stanie, odwdzięcza się po latach zaskakująco dobrym brzmieniem, znakomitą dynamiką (ok. 39 dB) i niewiarygodną, jak na polskie wydanie, jakością tworzywa, nawet po tylu latach (wydanie 1991 r.). Przejmujące jest wspomnienie o Marii Callas, która odeszła w 1977 roku. W tymże samym roku wszedł na ekrany film Bliskie spotkania trzeciego stopnia w którym pojawia się sekwencja pięciu tonów, podobnie dzieje się w utworze Way To Eternity. 7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października (edytowany) Oldfield. Solówka od 2.30 - miło posłuchać starego , dobrego Oldfielda. Szkoda, że taka krótka. Luke też wymiata. Lepszy jest w utworze Cast Avay. Która lepsza? Edytowano 11 października przez Rega 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października https://tidal.com/album/342800?u 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października Enigma przypomniała mi o tym chórku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrbudyn Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts