pairtick Napisano 8 lutego Udostępnij Napisano 8 lutego 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 8 lutego Udostępnij Napisano 8 lutego "bo po tej stronie nadziei jesteśmy wszyscy... Dopóki w sercu nam MUZYKA GRA... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego A na niedzielę nieco łatwo i przyjemnie, po Ray of Light moja druga płyta Królowej popu… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego Ostatnio belgijska perkusistka bardzo mi podeszła… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego 3 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: Ostatnio belgijska perkusistka bardzo mi podeszła… Oj to ciekawostka... Też czuję, że mi podejdzie, już po pierwszych taktach. 🥁🤘👌 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego Na samiuśki koniec tygodnia... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego @rpm Mam tę płytę Geoffa Muldaura i bardzo ją lubię. Słuchałem kilka miesięcy temu. Świetne organiczne granie. Paru znanych muzyków sesyjnych - bluesowych i nie tylko. Okładka trochę myląca, bo lider chyba nie gra tu w ogóle na klawiszach. Aż się mile zdziwiłem, że ktoś poza mną sięga po takie rzeczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego https://tidal.com/browse/album/541153 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego 4 godziny temu, Rafał S napisał: @rpm Aż się mile zdziwiłem, że ktoś poza mną sięga po takie rzeczy. Na pewno jest nas więcej. 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego 3 godziny temu, soberowy napisał: https://tidal.com/browse/album/541153 Genialna gitara Claptona, podobnie zresztą, jak na Rush. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 11 lutego Udostępnij Napisano 11 lutego (edytowany) 15 godzin temu, pairtick napisał: Rush Nie wiem, czy zwróciłeś uwagę, że w filmie pojawił się Gregg Allman. A poza tym - widzę, że lubisz Pauld Rodgersa w różnych składach. Edytowano 11 lutego przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 11 lutego Udostępnij Napisano 11 lutego Proszę: gdy zamieszczacie zdjęcia, to zmniejszajcie ich rozmiar by nie dawać zdjęć po 2MB i więcej. Spokojnie da się zredukować do kilkuset KB. Dotyczy to WSZYSTKICH WĄTKÓW Pozdrawiam PS. Sporo osób zamieszcza dość "lekkie" zdjęcia 👍, więc powyższa prośba dotyczy pozostałych 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 11 lutego Udostępnij Napisano 11 lutego 1 godzinę temu, Rafał S napisał: Nie wiem, czy zwróciłeś uwagę, że w filmie pojawił się Gregg Allman. A poza tym - widzę, że lubisz Pauld Rodgersa w różnych składach. Bas bezprogowy też 😇 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 11 lutego Udostępnij Napisano 11 lutego Dobre wydanie 😀 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 11 lutego Udostępnij Napisano 11 lutego 62 lata temu, w 9 godzin i 45 minut, Beatlesi nagrali swoją pierwszą płytę. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 11 lutego Udostępnij Napisano 11 lutego (edytowany) Wersja studyjna i live (ale też w studiu. I to nie wiem czy tym samym co Beatelsi swoją płytę 😁) Edytowano 11 lutego przez fp74 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts