Kubakk Napisano 19 marca 2018 Udostępnij Napisano 19 marca 2018 A dziś Agnes Obel , przyjemne rytmy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 marca 2018 Udostępnij Napisano 19 marca 2018 Ooo masz Agnes Obel. Na płycie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 19 marca 2018 Udostępnij Napisano 19 marca 2018 Przed chwilą, audiowit napisał: Ooo masz Agnes Obel. Na płycie? na flac-u nawet jakbym chciał cd to odtwarzacz mi wysiadł (nie czyta płyt - parę lat nie używany i wysiadł). natomiast instrumenty i wokalistka 1 klasa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 marca 2018 Udostępnij Napisano 19 marca 2018 Tak, tak Agnes jest super. Muszę plytkę dorwać. Mnie dla odmiany streamer wysiadł...mam nadzieję, ze chwilowo bo to chyba softwer. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 20 marca 2018 Udostępnij Napisano 20 marca 2018 Dnia 19.03.2018 o 19:32, Kubakk napisał: na flac-u nawet jakbym chciał cd to odtwarzacz mi wysiadł (nie czyta płyt - parę lat nie używany i wysiadł). natomiast instrumenty i wokalistka 1 klasa Kubakk, Rozkręć i wyczyść soczewkę lasera - może to przynieść pozytywny efekt :-) Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 21 marca 2018 Udostępnij Napisano 21 marca 2018 W wolnej chwili spróbuje przeczyścić a na teraz 2cellos , Panowie dają radę , miło się słucha - polecam jeśli ktoś lubi smyczki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 21 marca 2018 Udostępnij Napisano 21 marca 2018 Jak lubisz takie klimaty , to masz https://tidal.com/artist/3575292 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom200 Napisano 21 marca 2018 Udostępnij Napisano 21 marca 2018 Tak, tak Agnes jest super. Muszę plytkę dorwać. Mnie dla odmiany streamer wysiadł...mam nadzieję, ze chwilowo bo to chyba softwer.Agnes wymiata The Curse w szczególności kawałek petarda . Na wygrzewających się nowkaach Arcadach poszło dziś z 5 razy ta muza Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 22 marca 2018 Udostępnij Napisano 22 marca 2018 (edytowany) Fever Ray - fajne rytmy , trochę mi intro do serialu Vikings się przypomniało kawałkiem "if i had a heart" Edytowano 22 marca 2018 przez Kubakk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 24 marca 2018 Udostępnij Napisano 24 marca 2018 Dawka energii. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 24 marca 2018 Udostępnij Napisano 24 marca 2018 Wayne daje czadu A jak tam wrażenia po Basement Jaxx ? Już odsłuchane ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 24 marca 2018 Udostępnij Napisano 24 marca 2018 (edytowany) Dnia 2018-03-20 o 20:42, RoRo napisał: Kubakk, Rozkręć i wyczyść soczewkę lasera - może to przynieść pozytywny efekt :-) Pozdrawiam Przeczyściłem "wódeczką" oko lasera i działa thx za poradę , bo sądziłem ,że mój stary technics na śmietnik a jeszcze posłuży i nawet ~15 letnia cd-r działa ... Edytowano 24 marca 2018 przez Kubakk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pboczek Napisano 25 marca 2018 Udostępnij Napisano 25 marca 2018 Agnes Obel "Philharmonics" (2010), "Citizen of Glass" (2016) bardzo miły głos i nie narzucająca się muzyka. Przyjemne, nie znałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 marca 2018 Udostępnij Napisano 25 marca 2018 Agnieszka jest ok. ja w tej chwili odpływam przy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 26 marca 2018 Udostępnij Napisano 26 marca 2018 Mkk, Basement Jaxx bardzo pozytywna muzyka. W dodatku plyta bardzo fajnie zrealizowana Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick2005 Napisano 28 marca 2018 Udostępnij Napisano 28 marca 2018 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk2kartman Napisano 29 marca 2018 Udostępnij Napisano 29 marca 2018 Nowy DJ Krush - jak zwykle genialna plyta, polecam..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 marca 2018 Udostępnij Napisano 31 marca 2018 hmmm hmmmmmm https://forbiddenplacerecords.bandcamp.com/album/ethereal-s-t https://hotsugarband.bandcamp.com/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaCa Napisano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2018 Muza z lat 80 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick2005 Napisano 9 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2018 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk2kartman Napisano 13 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2018 Dzisiaj cos z klasyki..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 13 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2018 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 13 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2018 Cóś takiego, starego. Wydanie...takie sobie ale muzyka leci Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 13 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2018 Mam comę na winylu kozak album - Rogucki dla mnie jeden z lepszych wokalistów w PL Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2018 Przy niedzieli ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts