DEMOLKA Napisano 1 marca 2019 Udostępnij Napisano 1 marca 2019 Ostatnio okazyjnie udało się kupić taką oto płytkę za całe 3pln? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 10 marca 2019 Udostępnij Napisano 10 marca 2019 Teraz na Canal+ U2 Live in London A ścieżka z Blood Diamond naprawdę super! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 10 marca 2019 Udostępnij Napisano 10 marca 2019 Childish Gambino , bardzo fajny album , Me and Your Mama ma bardzo przyjemne zejście - polecam "przetestować" tylko ostrzegam by się nie przestraszyć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 10 marca 2019 Udostępnij Napisano 10 marca 2019 Chapel of Disease Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 10 marca 2019 Udostępnij Napisano 10 marca 2019 1 godzinę temu, Kubakk napisał: Childish Gambino Ta płyta Summertime Magic super! Dzięki, nie znałem 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 11 marca 2019 Udostępnij Napisano 11 marca 2019 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 11 marca 2019 Udostępnij Napisano 11 marca 2019 (edytowany) Solange - When I Get Home. Kolejny album po Drunk Thundercata pokazujący, że współczesne R&B potrafi być cholernie ambitne. @FafniakFanfare for the Common Man i Appalachian Spring słuchałem jeszcze na studiach. Dawne dzieje, Czasy, gdy kompakty można było pożyczać w bibliotece. Chyba nawet w bibliotece przegrałem sobie oficjalnie płytę Coplanda na kasetę. Edytowano 11 marca 2019 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 13 marca 2019 Udostępnij Napisano 13 marca 2019 (edytowany) Czekałem , czekałem i przyszła: Sorry , że do góry nogami, ale nie mam pojęcia jak to zmienić. W sierpniu zweryfikuję jak to brzmi na żywo. Edytowano 13 marca 2019 przez tomek4446 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 13 marca 2019 Udostępnij Napisano 13 marca 2019 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 marca 2019 Udostępnij Napisano 13 marca 2019 A ja sobie testuję "japończyka" który ostatnio dotarł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 marca 2019 Udostępnij Napisano 16 marca 2019 A ja dzisiaj sobie zrobiłem powtórkę z rozrywki... Teraz chyba płyty nie są dołączane... ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 16 marca 2019 Udostępnij Napisano 16 marca 2019 Singiel "Hello Happiness" z najnowszej płyty Chaki Khan o tym samym tytule. Zgrabny kawałek z ciekawymi efektami stereofonicznymi (lepiej jednak przesłuchać wersję płytową, bo do teledysku dodano sporo niepotrzebnego hałasu). Cała płyta też do posłuchania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 18 marca 2019 Udostępnij Napisano 18 marca 2019 (edytowany) Canal + teraz koncert z Toronto Imagine Dragons😁super! Płyta „Smoke + Mirrors” Edytowano 18 marca 2019 przez Inferno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 marca 2019 Udostępnij Napisano 18 marca 2019 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 marca 2019 Udostępnij Napisano 19 marca 2019 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 20 marca 2019 Udostępnij Napisano 20 marca 2019 U mnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 22 marca 2019 Udostępnij Napisano 22 marca 2019 Trafiłem na fajny stary przebój chwila refleksji nad nowszym (z pamiętną rolą katy perry zanim została odkryta) czyż to nie lekka kopia ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 28 marca 2019 Udostępnij Napisano 28 marca 2019 Teraz: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 marca 2019 Udostępnij Napisano 31 marca 2019 Hej, mieszkam w UK i pomyślałem że pokażę Wam punkową kapelę z mojego miasta. Gra dwóch Polaków i dwóch Anglików. - Moi koledzy 😉 Dla miłośników punk rocka - The Tokyo Rankers Na Tidal. Oi!!! 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 marca 2019 Udostępnij Napisano 31 marca 2019 radosny łomot Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 marca 2019 Udostępnij Napisano 31 marca 2019 5 minut temu, Fafniak napisał: radosny łomot A tak, radosny łomot 😁. Chodzę do nich czasem na próbę, mam 20 minut z buta do ich "garażu". Jest moc!!! 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 31 marca 2019 Udostępnij Napisano 31 marca 2019 Ciekawa alternatywa dla młotowiertarki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 marca 2019 Udostępnij Napisano 31 marca 2019 (edytowany) @JohnDoe https://www.facebook.com/stolica.band/ a to moi znajomi Edytowano 31 marca 2019 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 marca 2019 Udostępnij Napisano 31 marca 2019 @Fafniak dzięki, już słucham i jest git 😉 @audiowit szkoda że to dla Ciebie brzmi jak wiertarka, hehe 😂. Ja tam lubię punk rock. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 31 marca 2019 Udostępnij Napisano 31 marca 2019 Ja też. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts